Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
Εγω ρε αδερφε σε πειστευω γιατι κε μενα στρατιοτικοι μου το ειπαν. Αν λενε αυτοι ψεματα λεω κε εγω κε εσυ!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 69
καταρχας εχω να μιλησω κατι "χρονια" στο φορουμ, αλλα αν τοσο γρηγορα και με τοσα ποστ εχω δημιουργησει προφιλ, μπραβο μου! Κατα δευτερον δημοκρατια εχουμε και μπορω να σε αμφισβητω οσο θελω και χωρις να εχεις το δικαιωμα να απαιτεις να σου ζητησουμε συγνωμη.Μάνος έγραψε: Έχω διαβάσει συζητήσεις με σένα και τωρα καταλαβαίνω γιατι δεν σε πάει κανένας εδω μέσα καιεπειδή απ οτι φαίνεται είσαι εντελώς άσχετη με το ολο θέμα. Να ς ενημερώσω μις κακία οτι το στρατιωτικό μέσον δεν ισχύει. Γι αυτο κοριτσάκι μου αλλού οι ειρωνίες σου
Εχω τελειωσει ιεκ και το κατεθεσα. Μετραει πλεον;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 8
Μάνος έγραψε:Εύχομαι να βγω ψεύτης αλλα αν βγώ αληθινός απαιτώ να μου ζητήσετε συγνώμη γιατι δεν έχω λογους να πω ψέμματα. Αν εσας σας έχουν μάθει απ το σπίτι σας να ζείτε με ψέμματα λυπάμαι αλλα εμένα οι γονείς μου μου έδωσαν άλλη ανατροφή και χωρίς να με ξέρετε δεν μπορείται να με κατηγορείται. Αν νομίζετε οτι λέω ψέμματα να μην απαντάτε όχι να προσβάλλετε
φιλε μανο, δεν ηθελα να σε προσβαλλω, αλοιμονο. Απλα δεν μου καθεται η ολη ιστορια...
οσο για την συγνωμη δεν νομιζω οτι χρειαζεται να στη ζητησω γιατι ουτε σε εβρισα ουτε τιποτα. Στη ζωη μας καλο ειναι να προσπαθουμε να αποκτουμε χωρις να απαιτουμε. Οσο για την ανατροφη του καθενος δεν μπορει κανενας μας να εκφερει γνωμη και να θιγει γιατι πολυ απλα δεν γνωριζομαστε. Φιλικα...
anna.nikos έγραψε:οτι να'ναι! Εχεις ατομο μεσα και σε πηρε να σου πει οτι σ'αφαιρει μορια. Δεν γινονται αυτα. Κ μεσα δεν γραφει πουθενα οτι παιρνει μορια το διπλωμαΜάνος έγραψε: Δεν μου το είπε το βύσμα. Δεν εβαλα βύσμα, δεν είχα να βαλω και ήλπιζα στο μόρια μου. Αλλα απ οτι φαίνεται θα μπουν αυτοι που έχουν βύσμα. Μου το είπε άτομο που βγάζει τα μόρια. Σήμερα το -πρωι με πήρε τηλ. Και μου είπε οτι βγάζω 150 μόρια τα 350 αφαιρούνται και μενουν μονο του απολυτηρίου και του διπλώματος αυτοκινήτου
ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΛΟ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΤΕ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΤΥΧΙΑ; ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ.
Δεν μετράει κανενα δίπλωμα αυτοκινητου στο στρατό. Ουτε γινονται ενστασεις πριν βγουν τα αποτελέσματα.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 13
Καλα μας επεισες μανο μην κουραζεσαι καταλαβαμε ποσο εγκυρα ειναι αυτα που λες απο το διπλωμα αυτοκινητου που μας ειπες οτι παιρνει μορια.
Διαβαστε τις ειδικοτητες. Ζηταει νομιζω σε 2 διπλωμα. Το παιδι εχει δικιο!
Εγω το κατεθεσα στην ειδικοτητα που δηλωσα. Ελεος ρε παιδια! Αμα δεν διαβασατε ολες τις ειδκοτητες δεν σας φταιει ο ανθρωπος! Αν ειναι δυνατον ομως αμεσως να τον φατε! Αντι να πειτε οτι εστω και μια στο δις να εχει δικιο καταστρεφομαστε τον κατηγορειται! Ε ρε κατινες! Θελετε και στρατο!
Συγνωμη καλε μου αλλα εγω δεν κατηγορησα κανεναν! Μην τις βαζεις ολες στο ιδιο τσουβαλι και αυτο που λεει το παιδι μπορει να ισχυει γιατι εδω ξαφνικα αφαιρεσαν την συνεντευξη στα μορια θα κολλησουν; Το θεμα ειναι οτι και εγω ειμαι σπουδαστρια ιεκ και αν μου αφαιρεσουν τα 250 μορια μενω με τα αλλα 300 να τα κανω τι αφου η ειδικοτητα μου θελει 500;
-
- Λοχαγός
τα ζηταει σε καποιες ειδικοτητες αλλα δεν παιρνουν μορια.Νικήτας έγραψε:Διαβαστε τις ειδικοτητες. Ζηταει νομιζω σε 2 διπλωμα. Το παιδι εχει δικιο!
-
- Λοχαγός
το διπλωμα απλως το ζητανε σε καποιες ειδικοτητες ομως μορια δεν παιρνει. Και να συζητατε με επιχειρηματα οχι με προσβολες. Οσο για τις κατινες που λες φαινεται το επιπεδο του καθενος απο τον τροπο που εκφραζεται.Βοας έγραψε:Εγω το κατεθεσα στην ειδικοτητα που δηλωσα. Ελεος ρε παιδια! Αμα δεν διαβασατε ολες τις ειδκοτητες δεν σας φταιει ο ανθρωπος! Αν ειναι δυνατον ομως αμεσως να τον φατε! Αντι να πειτε οτι εστω και μια στο δις να εχει δικιο καταστρεφομαστε τον κατηγορειται! Ε ρε κατινες! Θελετε και στρατο!
Μην τσακώνεστε, ο καθένας έχει την άποψή του και είναι σεβαστή είτε συμφωνούμε είτε όχι. Δεν καταλαβαίνω γιατί σχεδόν σε όλα τα μηνύματα υπάρχει αυτή η δόση ειρωνείας λές και όλοι ξαφνικά γίναμε επιστήμονες, τα γνωρίζουμε όλα και σνομπάρουμε την άποψη του άλλου. Οι στόχοι όπως έχω ξαναπεί στο παρελθόν είναι κοινοί για όλους μας. Εγώ απλά πληροφοριακά σας το λέω επειδή έχω Επαγγελματικό δίπλωμα Γ' κατηγορίας για το αυτοκίνητο το έστειλα στο ΓΕΝ (Γενικό Επιτελείο Ναυτικού) και τους πήρα τηλ να τους ρωτήσω μήπως έκανα ***** που το έστειλα και μου είπανε επί λέξη 'Αγόρι μου είσαι ο μόνος που μας έστειλε Επαγγελματικό δίπλωμα και θα μοριοδοτηθείς κανονικά'. Απλά να αναφέρω ότι Στο Ναυτικό αναφέρει η προκύρηξη ότι 'Για οποιοδήποτε άλλο πτυχίο θέλουμε ΜΠΟΡΟΥΜΕ να το προσκομίσουμε και μετά είναι στην κρίση του Επιτελείου εάν θα το μοριοδοτήσει'.
Λαθος κανης δεν εισε ο μονος στηλαμε κ εμεις...
Άν έχεις στείλει στο ΓΕΝ τότε έχει μοριοδοτηθεί κανονικά. Στα υπόλοιπα Όπλα δεν θα μοριοδοτηθείς.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες