Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Loco7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Loco7 »

Λίγο πριν ή μετά τον Σεπτέμβριο θα βγει να το θυμάστε αυτό το σχόλιο 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Loco7 έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 1:39 pm Λίγο πριν ή μετά τον Σεπτέμβριο θα βγει να το θυμάστε αυτό το σχόλιο 

Καλά είπαμε όχι και τόσο μέσα Μάϊου θα βγει εσύ το τερματισες
Επισκέπτης

Loco7 έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 1:39 pm Λίγο πριν ή μετά τον Σεπτέμβριο θα βγει να το θυμάστε αυτό το σχόλιο 

ναι ρε θα περιμένει το υπουργείο εσένα να βγάλεις δίπλωμα ή να πάρεις την αντιπυρικη η προκήρυξη θα βγεί πάντως όπου να είναι 
Loco7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από Loco7 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 1:51 pm

ναι ρε θα περιμένει το υπουργείο εσένα να βγάλεις δίπλωμα ή να πάρεις την αντιπυρικη η προκήρυξη θα βγεί πάντως όπου να είναι 
Θα το δείτε 
Επισκέπτης

ρε μάγκες γιατί δεν παίρνει κάποιος τηλέφωνο στο υπουργείο ή κάπου αλλού που νομίζει ότι ξέρουν πότε θα βγει η προκήρυξη από το να καθόμαστε και να κάνουμε μόνο υποθέσεις 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 3:09 pm ρε μάγκες γιατί δεν παίρνει κάποιος τηλέφωνο στο υπουργείο ή κάπου αλλού που νομίζει ότι ξέρουν πότε θα βγει η προκήρυξη από το να καθόμαστε και να κάνουμε μόνο υποθέσεις 

Εσύ ρε μάγκα γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο στο υπουργείο ή κάπου αλλού και περιμένεις από αλλού να μάθεις αν βγεί η προκήρυξη?!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 3:12 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 3:09 pm ρε μάγκες γιατί δεν παίρνει κάποιος τηλέφωνο στο υπουργείο ή κάπου αλλού που νομίζει ότι ξέρουν πότε θα βγει η προκήρυξη από το να καθόμαστε και να κάνουμε μόνο υποθέσεις 

Εσύ ρε μάγκα γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο στο υπουργείο ή κάπου αλλού και περιμένεις από αλλού να μάθεις αν βγεί η προκήρυξη?!

γιατι δεν έχω κάποια άκρη να πάρω στο υπουργείο ή να ρωτήσω κάποιον που γνωρίζει ενώ εσείς λέτε οι περισσότεροι ότι γνωρίζετε άτομα και ξέρετε πότε θα βγει

Επισκέπτης

Παιδιά εάν δεν βγει κάτι και αύριο δύσκολα τα πράγματα ο υπουργός ξεκινάει επισκέψεις και συναντήσεις για την έναρξη της αντιπυρικής, δεν ξέρω κατά πόσο θα ασχολείται με τη προκήρυξη, εκτός και εάν είναι έτοιμη και το τονίζω αυτό και βγει ειδάλλως πάμε για Μάη και αν δεν δούμε τίποτα τις πρώτες μέρες τότε όπως γράφουν και άλλοι πάμε από Σεπτέμβρη και μετά , τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε , η προκήρυξη έπρεπε να τρέχει τωρα και κανείς δεν ξέρει το παραμικρό.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 4:03 pm Παιδιά εάν δεν βγει κάτι και αύριο δύσκολα τα πράγματα ο υπουργός ξεκινάει επισκέψεις και συναντήσεις για την έναρξη της αντιπυρικής, δεν ξέρω κατά πόσο θα ασχολείται με τη προκήρυξη, εκτός και εάν είναι έτοιμη και το τονίζω αυτό και βγει ειδάλλως πάμε για Μάη και αν δεν δούμε τίποτα τις πρώτες μέρες τότε όπως γράφουν και άλλοι πάμε από Σεπτέμβρη και μετά , τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε , η προκήρυξη έπρεπε να τρέχει τωρα και κανείς δεν ξέρει το παραμικρό.

Να ρωτήσω κ εγώ μια βλακεία;αν την Παρασκευή βγει το ΦΕΚ,(υποθετικά μιλάω)δεν θα είναι σαν<<να έχει βγει κ η προκήρυξη>>αυτόματα;;;γτ θα επιβεβαιωθεί αυτό που περιμένουμε,
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 4:34 pm Να ρωτήσω κ εγώ μια βλακεία;αν την Παρασκευή βγει το ΦΕΚ,(υποθετικά μιλάω)δεν θα είναι σαν<<να έχει βγει κ η προκήρυξη>>αυτόματα;;;γτ θα επιβεβαιωθεί αυτό που περιμένουμε,

Δεν είναι καθόλου βλακεία αυτό που ρωτάς, αν βγει το ΦΕΚ ναι βγαίνει και η προκήρυξη εντός ημέρας ή ημερών , στην πυροσβεστική γίνονται το ιδιο χρονικό διάστημα με τη διαφορά ότι οι αιτήσεις αφότου δημοσιευθεί θα ξεκινούν σε λίγες μέρες ,Δεν μπορώ να πιστέψω ότι επειδή κάποιος εδώ μέσα έγραψε για τη παρασκευη ότι ισχύει κιόλας έχει ξαναγίνει στο παρελθόν ,κλασικά μπαίνουν άτομα και τρολαρουν για να περάσουν την ώρα τους .

Επισκέπτης

πώς μπορούμε να μάθουμε ρε παιδιά αν ισχύει για την Παρασκευή;
Επισκέπτης

Εγώ έχω μια απορία , οταν εκπαιδεύονταν οι ΠΕΘ πολλοί από αυτούς είχαν ακούσει ότι τον μαρτη θα μπει νέα σειρά και θα εκπαιδευτούν και αυτοί , φυσικά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται, έστω ότι βγανει και τώρα η προκήρυξη δεν έχει σταλθεί σε καμία υπηρεσία για επιτροπες παραλαβής δικαιολογητικών ούτε γίνονται ενέργειες για το τόπο εκπαίδευσης  των 600 ούτε για υλικοτεχνικό εξοπλισμό έχουμε ακούσει κάτι γενικά απλά πέταξε μια δήλωση ο υπουργός και εμείς δέσαμε κόμπο ότι θα βγει κιόλας , μακάρι να βγω ψεύτης και σε λίγες ώρες-μερες να έχουμε το ΦΕΚ αλλά δεν υπάρχει φως στο τούνελ , δεν ξέρω μηπωσ Βγήκαν εκτός πλάνου και δεν θέλουν να βγει τώρα στην αρχή και μετά στα μέσα της αντιπυρικής πως θα βρεις τόσους αξιωματικούς και πυροσβέστες για εκπαιδευτές , οχήματα , μέσα , την ώρα που μπορεί να καίγονται χιλιάδες στρέμματα σπίτια να κινδυνεύουν ζωές σε διάφορες πόλεις ; 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 5:11 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 4:34 pm Να ρωτήσω κ εγώ μια βλακεία;αν την Παρασκευή βγει το ΦΕΚ,(υποθετικά μιλάω)δεν θα είναι σαν<<να έχει βγει κ η προκήρυξη>>αυτόματα;;;γτ θα επιβεβαιωθεί αυτό που περιμένουμε,

Δεν είναι καθόλου βλακεία αυτό που ρωτάς, αν βγει το ΦΕΚ ναι βγαίνει και η προκήρυξη εντός ημέρας ή ημερών , στην πυροσβεστική γίνονται το ιδιο χρονικό διάστημα με τη διαφορά ότι οι αιτήσεις αφότου δημοσιευθεί θα ξεκινούν σε λίγες μέρες ,Δεν μπορώ να πιστέψω ότι επειδή κάποιος εδώ μέσα έγραψε για τη παρασκευη ότι ισχύει κιόλας έχει ξαναγίνει στο παρελθόν ,κλασικά μπαίνουν άτομα και τρολαρουν για να περάσουν την ώρα τους .

Στηρίζω την σκέψη μου για την Παρασκευή με το δεδομένο ότι ο υπουργός δεν πουλούσε φουμαρα για το ότι η προκήρυξη θα βγει τον Απρίλη,ισως προκήρυξη να εννοούσε κ το ΦΕΚ..τι να σκεφτώ άλλο με αυτούς που μπλέξαμε..

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 5:41 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 5:11 pm

Στηρίζω την σκέψη μου για την Παρασκευή με το δεδομένο ότι ο υπουργός δεν πουλούσε φουμαρα για το ότι η προκήρυξη θα βγει τον Απρίλη,ισως προκήρυξη να εννοούσε κ το ΦΕΚ..τι να σκεφτώ άλλο με αυτούς που μπλέξαμε..

έτσι πιστεύω και εγώ ρε φίλε δεν θα έβγαινε το υπουργείο να πει ότι θα βγει η προκήρυξη αν δεν ήταν σίγουρη έτσι λέγαν και περση ότι δεν θα βγει ούτε για τους εποχικούς ούτε για την εμοδε επειδή είχε αργήσει και βγήκαν κανονικά και οι δυο
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 5:20 pm Εγώ έχω μια απορία , οταν εκπαιδεύονταν οι ΠΕΘ πολλοί από αυτούς είχαν ακούσει ότι τον μαρτη θα μπει νέα σειρά και θα εκπαιδευτούν και αυτοί , φυσικά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται, έστω ότι βγανει και τώρα η προκήρυξη δεν έχει σταλθεί σε καμία υπηρεσία για επιτροπες παραλαβής δικαιολογητικών ούτε γίνονται ενέργειες για το τόπο εκπαίδευσης  των 600 ούτε για υλικοτεχνικό εξοπλισμό έχουμε ακούσει κάτι γενικά απλά πέταξε μια δήλωση ο υπουργός και εμείς δέσαμε κόμπο ότι θα βγει κιόλας , μακάρι να βγω ψεύτης και σε λίγες ώρες-μερες να έχουμε το ΦΕΚ αλλά δεν υπάρχει φως στο τούνελ , δεν ξέρω μηπωσ Βγήκαν εκτός πλάνου και δεν θέλουν να βγει τώρα στην αρχή και μετά στα μέσα της αντιπυρικής πως θα βρεις τόσους αξιωματικούς και πυροσβέστες για εκπαιδευτές , οχήματα , μέσα , την ώρα που μπορεί να καίγονται χιλιάδες στρέμματα σπίτια να κινδυνεύουν ζωές σε διάφορες πόλεις ; 

Ότι πιο σωστό έχει γραφτεί μεχρι τώρα! βγήκαν και τα κενά των εποχικων για τις υπηρεσίες!Να πάρει ΠΕΘ τώρα να τους κάνει τι, να αποδυναμώσει το Σώμα! Θα βγει η δύσκολή αντιπυρική και μετά προκήρυξη έτσι και αλλιως οι ΠΕΑ έχουν δουλειά και μισθό οι εθελοντές κόβουν χαλβά όπως πάντα και οι πολίτες που θέλουν να γίνουν ΠΕΘ ας γυμνάζονται!

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες