Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Ο υπουργός είπε ότι δρομολογείτε η προκήρυξη για να δούμε
-
Επισκέπτης
Ποτέ το είπε αυτό σήμερα?
-
Επισκέπτης
Καλά αυτό το λένε και οι 2 υπουργοί πριν από το Μάρτιο ότι δρομολογείται και είναι έτοιμη δεν μου λέει κάτι
-
Επισκέπτης
ξέρει κανείς αν θα βγει μέσα στην βδομάδα το φεκ
-
Επισκέπτης
Και εγώ αυτό πιστεύω κάπου κατά εκεί δικιά μου άποψηLoco7 έγραψε: Τρί Απρ 21, 2026 9:35 pmΚανεισ Δεν ξέρει αδερφέ αλλά εγώ πιστεύω θα βγει λίγο μετά την αντιπυρική
-
Επισκέπτης
για να βγεί το ΦΕΚ την Παρασκευή αν βγεί στο εθνικό τυπογραφείο ποτέ θα πρέπει αν πάει την Πέμπτη;
Από Σεπτέμβρη η προκήρυξη παιδιά
-
Επισκέπτης
Ναι μπορεί και τα Χριστούγεννα να τη βγάλει ο Άη Βασίλης
-
Επισκέπτης
τι είναι αυτά που λέτε μερικοί αφού το έχει πει το υπουργείο η προκήρυξη έχει δρομολογηθεί και εντός Απριλίου θα βγει
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
και αμα τελείωσε ο Απρίλης υπάρχει και ο Μάιος ο Ιούνιος υπάρχουν πολύ μήνες ακόμη η νόμιζε επειδή είναι καλοκαίρι δεν βγαίνουν προκηρύξειςΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 12:48 pmΚαλά μου φαίνεται κοιμάσαι βαριά εσύ δεν εξηγείται αλλιώς τελείωσε ο Απρίλιος Μάϊος μπαίνει σε μια εβδομάδα ποιον Απρίλιο ονειρεύεσαι
-
Επισκέπτης
Αυτό λέμε ότι δεν θα βγει Απριλίο πάει έφυγε αυτός ο μήνας από Μάϊο εάν βγεί ο άλλος έχει κολλήσει είπε ο υπουργός ότι θα βγει Απριλίο καραμέλα το έχει κάνειΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 12:54 pmκαι αμα τελείωσε ο Απρίλης υπάρχει και ο Μάιος ο Ιούνιος υπάρχουν πολύ μήνες ακόμη η νόμιζε επειδή είναι καλοκαίρι δεν βγαίνουν προκηρύξεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες