Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Παιδιά γνώμη μου είναι ότι μέσα στο καλοκαίρι θα μάθουμε.
Λογω εκλογών του χρόνου τους συμφέρει να βγάζουν γενικά προκηρύξεις. Γνώμη μου πάντα χωρίς να δώσω ελπίδες κτλ 
Επισκέπτης

Μπας και υπάρξει κάποιο νεότερο σε 20 ημέρες που τελειώνουν τα παιδιά στην Τρίπολη.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 20, 2026 5:12 pm Μπας και υπάρξει κάποιο νεότερο σε 20 ημέρες που τελειώνουν τα παιδιά στην Τρίπολη.

Το μόνο θετικό είναι ότι οι είπαν οι εκπαιδευτές ότι θα βάλει άλλη μία σειρά ειδικών φρουρών μέχρι το τέλος του χρόνου. Οπότε είστε τυχεροί λογικά θα πάρει κόσμο όποιος έχει ένα πτυχίο ΑΕΙ ΤΕΙ πτυχίο είναι μέσα 1000%
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 20, 2026 6:41 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 20, 2026 5:12 pm Μπας και υπάρξει κάποιο νεότερο σε 20 ημέρες που τελειώνουν τα παιδιά στην Τρίπολη.

Το μόνο θετικό είναι ότι οι είπαν οι εκπαιδευτές ότι θα βάλει άλλη μία σειρά ειδικών φρουρών μέχρι το τέλος του χρόνου. Οπότε είστε τυχεροί λογικά θα πάρει κόσμο όποιος έχει ένα πτυχίο ΑΕΙ ΤΕΙ πτυχίο είναι μέσα 1000%

Γενικά όποιος κάνει χαρτιά θα είναι μέσα είτε κατευθείαν είτε σε ένα χρόνο είτε σε δύο από ότι είδαμε από την προηγούμενη προκήρυξη 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 20, 2026 6:41 pm

Γενικά όποιος κάνει χαρτιά θα είναι μέσα είτε κατευθείαν είτε σε ένα χρόνο είτε σε δύο από ότι είδαμε από την προηγούμενη προκήρυξη 

Lexari

Δημοσίευση από Lexari »

Καλά σίγουρα το πτυχίο ΑΕΙ 
Αλλά κ γω χωρίς πτυχίο έχω πάνω από 3000, οπότε παιδιά δοκιμάστε όλοι όσοι ενδιαφέρεστε. Μην ξεχνάτε ότι κάλεσε άτομα με 1000 μόρια τώρα. Θα ξαναγίνει; Δεν ξέρουμε, καλού κακού κάντε δεν χάνετε κάτι 
Επισκέπτης

Ναι η αίτηση είναι τζάμπα ποτέ δεν ξέρεις. Καλά πως εσείς 3000 μόρια χωρίς πτυχίο? 18 απολυτήριο με προφισενσι ειδικές δυνάμεις αμάξι και πολυτεκνια φτάνεις 2800!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 20, 2026 11:42 pm Ναι η αίτηση είναι τζάμπα ποτέ δεν ξέρεις. Καλά πως εσείς 3000 μόρια χωρίς πτυχίο? 18 απολυτήριο με προφισενσι ειδικές δυνάμεις αμάξι και πολυτεκνια φτάνεις 2800!

Φίλε δεν έχω ιδέα πως γίνεται αυτό 
Ειδα και στους συνοριοφύλακες κάποια παιδιά είχαν 3800 για Θεσσαλονίκη και το πτυχίο δεν μετράει στην συγκεκριμένη περίπτωση 
Kalok10

Δημοσίευση από Kalok10 »

:!:
 Εχουμε κανένα νεότερο παιδιά; Ας μας πει κάποιος που γνωρίζει περισσότερα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 21, 2026 4:32 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 20, 2026 11:42 pm Ναι η αίτηση είναι τζάμπα ποτέ δεν ξέρεις. Καλά πως εσείς 3000 μόρια χωρίς πτυχίο? 18 απολυτήριο με προφισενσι ειδικές δυνάμεις αμάξι και πολυτεκνια φτάνεις 2800!

Ειδα και στους συνοριοφύλακες κάποια παιδιά είχαν 3800 για Θεσσαλονίκη και το πτυχίο δεν μετράει στην συγκεκριμένη περίπτωση 

Γιατί έχει και εντοπιότητα η μοριοδοτηση των συνοριοφυλάκων. Και είναι η παλιά φυσιολογική μοριοδοτηση των ειδικών φρουρών. Δεν έχει τα πτυχία που κατάστρεψαν τις προκηρύξεις των ειδικών φρουρών.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 21, 2026 11:39 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 21, 2026 4:32 pm

Γιατί έχει και εντοπιότητα η μοριοδοτηση των συνοριοφυλάκων. Και είναι η παλιά φυσιολογική μοριοδοτηση των ειδικών φρουρών. Δεν έχει τα πτυχία που κατάστρεψαν τις προκηρύξεις των ειδικών φρουρών.

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα με το πτυχίο. Εσείς δηλαδή που έχετε υπηρετήσει ειδικές δυνάμεις 9 μήνες μόνο και παίρνετε μόρια με το κιλό να λέτε τα πτυχία κατέστρεψαν τις προκηρύξεις κτλ. Φίλε το σύστημα θα έπρεπε να είναι πρώτα όσοι έχουν περισσότερη εκπαίδευση και παιδεία και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Αν δεν σου αρέσει πήγαινε σεζόν που δεν χρειάζεται τίποτα 
Lexari

Δημοσίευση από Lexari »

Επαγγελματικο δίπλωμα, αυτοκινήτου, μηχανής, λύκειο, έφεδρος αξιωματικός, lower k ecdl
Έτσι τα βγάζω, δεν νομίζω να ξεχνάω κάτι 
Επισκέπτης

Lexari έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 6:42 am Επαγγελματικο δίπλωμα, αυτοκινήτου, μηχανής, λύκειο, έφεδρος αξιωματικός, lower k ecdl

Έφεδρος ειδικών δυνάμεων; 
Και πόσο απολυτήριο;
Επισκέπτης

Τίποτα ακόμα αδερφέ, σιγή ιχθύος . Ακούγονται διάφορα, κανένας δεν ξέρει .
Επισκέπτης

Lexari έγραψε: Τετ Απρ 22, 2026 6:42 am Επαγγελματικο δίπλωμα, αυτοκινήτου, μηχανής, λύκειο, έφεδρος αξιωματικός, lower k ecdl

Αφαίρεσαι 400 μόρια από αυτά πού υπολογίζεις. Η μηχανή και το επαγγελματικό δεν μετράνε παίρνεις μόνο 100 μονάδες από το δίπλωμα αυτοκινήτου πχ.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες