Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 17, 2026 1:02 pm Εγώ μετά και την σημερινή μέρα σηκώνω τα χέρια ψηλά. Μιλάω καθημερινά με άτομο από το υπουργείο και με διαβεβαιώνε μέχρι το Πάσχα ότι δεν πρόκειται να καθυστερήσει άλλο και πως αυτή την βδομάδα θα έβγαινε το ΦΕΚ. Δε ξέρω τι γίνεται,εγώ προσωπικά σταματάω να ασχολούμαι και όταν βγει βγήκε.

Σύμφωνο απόλυτα έχεις δίκιο πραγματικά έχει καταντήσει αηδία εδώ και 2 μήνες ελεος

Επισκέπτης

Panos24 έγραψε: Τετ Απρ 15, 2026 12:11 am ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΛ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟ ΦΕΚ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΤΟΥ ΜΗΝΑ 
ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΠΚΕ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑ 

Για πες μας τι πήγε λάθος και δεν βγήκε 😂
Επισκέπτης

Αυτή η προκήρυξη έχει καταντήσει αηδία , πραγματικά μόνο η αστυνομία μετράει στις προκηρύξεις της , ότι λέει βγαίνει και στο διάστημα που λένε και θέλουν , στο ΠΣ πραγματικά είναι για γέλια , αλήθεια γιατί όλοι οι διοικητές σταθμών  και διοικητές  διπυν παρακαλάνε και κλαίγονται για να πάρουν ΠΕΘ , και κάποιος που ασχολείται με το σώμα ξέρει ότι δεν λέω ψέματα ! Γιατί βουλευτές και υπουργοί τάζουν τοποθετήσεις ΠΕΘ για να ανακουφιστούν οι υπηρεσίες; Γιατί δεν γίνεται το ίδιο με τις πανελλαδικές θα μας πει κάποιος ; Που πάνε αυτοί που αποφοιτούν από τη σχολή πυροσβεστών τόσες σειρές έχουν βγει και έχουν τελειώσει από την υποχρεωτική παραμονή στην Αθήνα , το πράγμα βρωμάει  και κάτι άλλο θα θυμάστε πέρυσι ότι η προκήρυξη της εμοδε ήταν να βγει από το Φλεβάρη μαρτη ή τουλάχιστον έτσι ακούγονταν και τελικά φτασαμε καλοκαίρι για να τελειώσει η διαδικασία , ξανά λέω αν δεν δούμε κάτι το επόμενο διάστημα πάμε για φθινόπωρο μη σας φανεί παράξενο 
Επισκέπτης

Ρε μάγκες μην κολλάτε που είχε πει ο υπουργός Απρίλιο θα έχει βγει εδώ ούτε καν το ΦΕΚ δεν έχει υπογράψει ο Απρίλης για εμένα πάει δεν πρόκειται να δούμε κάτι από Μάϊο και μετά και αν δεν αλλάξει κάτι και σήμερα να έβγαινε πάλι οι αιτήσεις πάνε για Μάϊο οπότε τι να λέμε εάν βγει σε ένα μήνα η λιγότερο είδη θα έπρεπε να είχε εκδοθεί εδώ και μέρες μου αρέσει που λεν fast track διαδικασίες το είδαμε 
Loco7
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Loco7 »

Ρε παιδιά έχει αλλάξει ο υπουργός είναι λογικό να καθυστέρηση όλοι μας θέλουμε να βγει αλλά κάντε λίγο υπομονή πιστεύω μέχρι τέλη Απρίλη θα βγει 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 17, 2026 3:35 pm Αυτή η προκήρυξη έχει καταντήσει αηδία , πραγματικά μόνο η αστυνομία μετράει στις προκηρύξεις της , ότι λέει βγαίνει και στο διάστημα που λένε και θέλουν , στο ΠΣ πραγματικά είναι για γέλια , αλήθεια γιατί όλοι οι διοικητές σταθμών  και διοικητές  διπυν παρακαλάνε και κλαίγονται για να πάρουν ΠΕΘ , και κάποιος που ασχολείται με το σώμα ξέρει ότι δεν λέω ψέματα ! Γιατί βουλευτές και υπουργοί τάζουν τοποθετήσεις ΠΕΘ για να ανακουφιστούν οι υπηρεσίες; Γιατί δεν γίνεται το ίδιο με τις πανελλαδικές θα μας πει κάποιος ; Που πάνε αυτοί που αποφοιτούν από τη σχολή πυροσβεστών τόσες σειρές έχουν βγει και έχουν τελειώσει από την υποχρεωτική παραμονή στην Αθήνα , το πράγμα βρωμάει  και κάτι άλλο θα θυμάστε πέρυσι ότι η προκήρυξη της εμοδε ήταν να βγει από το Φλεβάρη μαρτη ή τουλάχιστον έτσι ακούγονταν και τελικά φτασαμε καλοκαίρι για να τελειώσει η διαδικασία , ξανά λέω αν δεν δούμε κάτι το επόμενο διάστημα πάμε για φθινόπωρο μη σας φανεί παράξενο 

ναι ρε δεν ξανά έχει γίνει αυτό πηγαίνουν οι βουλευτές του κάθε νόμοι και παρακαλάνε να τους δώσουν και παραπάνω πεθ να ξέρετε έτσι όπως πάει η δουλειά για δυο τρία χρόνια ακόμη θα παίρνει από 600 άτομα των χρόνο δεν βγαίνει αλλιώς η Πυροσβεστική 

Επισκέπτης

Η υπογραφή της προκήρυξης στο εθνικό τυπογραφείο θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η εκπαίδευση των 150 ΠΕΘ, δηλαδή στις 24Απριλιου

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 17, 2026 5:06 pm Η υπογραφή της προκήρυξης στο εθνικό τυπογραφείο θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η εκπαίδευση των 150 ΠΕΘ, δηλαδή στις 24Απριλιου

ποια εκπαίδευση ρε σειρά έχει τελειώσει εδώ και ένα μήνα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 17, 2026 5:06 pm Η υπογραφή της προκήρυξης στο εθνικό τυπογραφείο θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η εκπαίδευση των 150 ΠΕΘ, δηλαδή στις 24Απριλιου

Φίλε είσαι εκτός τόπου και χρόνου 
Επισκέπτης

ρε παιδιά αφού λέτε ότι γνωρίζετε άτομα στο υπουργείο και μιλάτε και με των μπαρδακη γιατί δεν παίρνει κάποιος τηλέφωνο να βγάλουμε μια άκρη για το τι ακριβώς θα γίνει και πότε θα βγει επιτέλους αυτή η προκήρυξη 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 17, 2026 5:21 pm ρε παιδιά αφού λέτε ότι γνωρίζετε άτομα στο υπουργείο και μιλάτε και με των μπαρδακη γιατί δεν παίρνει κάποιος τηλέφωνο να βγάλουμε μια άκρη για το τι ακριβώς θα γίνει και πότε θα βγει επιτέλους αυτή η προκήρυξη 

Γιατί ρε φίλε ούτε αυτοί δε ξέρουν. Πριν λίγο μίλησα με τον γνωστό μου που μου έλεγε ότι μέχρι σήμερα θα βγει το ΦΕΚ και δεν ήξερε ούτε αυτός τι να μου πει. Μόνο ότι λογικά μέχρι τέλος του μήνα θα χει βγει μου πε 
Επισκέπτης

Κανείς δεν το γνωρίζει ρε παιδιά ο καθένας υποθέσεις κάνει το σίγουρο είναι ο υπουργός και οι αρχηγοί γνωρίζουν όλοι η άλλοι που να ξέρουν και αυτοί το πότε ακριβώς θα βγει 
Επισκέπτης

καλά ρε παιδιά δεν ξέρουν μέσα στο υπουργείο σε τι στάδιο βρίσκεται η προκήρυξη τι νομίζετε ο υπουργός ο ίδιος ασχολείται με τα διαδικαστικά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που εργάζεται στο υπουργείο και δεν ξέρει σε τι στάδιο βρίσκεται η προκήρυξη 
Επισκέπτης

για σήμερα υπάρχουν άλλες ελπίδες να βγει η όχι 
Loco7
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Loco7 »

Τι μέσο όρος ηλικίας υπάρχει εδώ μέσα ; 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες