Ήσυχα ρε φίλε μια ερώτηση έκανα για να μου πείτε την γνώμη σας με βάση τα προηγούμενα χρόνια
Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
ρε παιδιά το φόρουμ για αυτόν των λόγο είναι για να ανταλλάσσουμε απόψεις φυσικό είναι τα παιδιά να ρωτάνε τι σας ενοχλούν
-
Επισκέπτης
Ήμαστε εδώ μέσα σε ένα ανώνυμο φόρουμ , γράφουμε απόψεις , κάνουμε ερωτήσεις σχετικά με τη προκήρυξη ΦΕΚ κλπ , και έχουν φαγωθεί κάποιοι να ρωτάτε πράγματα για τα μόρια και τις αιτήσεις , αν είναι δυνατόν ρε παιδια έλεος , είστε στο κόσμο σας τελείως πραγματικά, ποιος ξέρει να σας πει με ασφάλεια αιτήσεις και μόρια ; ΚΑΝΕΙΣ !! Είναι η πρώτη φορά που θα βγει πανελλαδική προκήρυξη ΠΕΘ και δεν ξέρει κανείς το παραμικρό, ούτε βάσεις ούτε αιτήσεις ούτε τίποτα , εδώ παλεύουμε να μάθουμε πότε θα βγει και κάποιοι ξανά κ ξανά τις ίδιες ερωτήσεις που κανείς δεν ξέρει να απαντήσει ! Ας βγει με το καλό η προκήρυξη μόλις κλείσουν οι αιτήσεις θα ξέρουμε τελικό νούμερο και μετά θα δούμε τα υπόλοιπα , ΠΚΕ θα έχει σε περίπου ένα μισή μήνα μετά που θα βγει μαξ 2 μήνες το έχουμε ξανά απαντήσει !
-
Επισκέπτης
ρε παιδιά τι γίνεται έχουμε κανένα νέο πότε θα βγει επιτέλους αυτή η προκήρυξη
-
Επισκέπτης
μου φαίνεται δεν ασχολείται κανείς με την προκήρυξη των 600 πεθ δεν εξηγείται αλλιώς
-
Επισκέπτης
Μας εχετε πρήξει τις μπάλες καθε μερα πότε θα βγει η προκήρυξη και ποτε θα βγει η προκήρυξη. Λες και σας χρωστάει καμία θέση το δημόσιο. Οταν είναι να βγει θα βγει. Κοπρίτες βιάζεστε να γίνετε δημόσιοι υπάλληλοι καθε μερα εδω μέσα ίδιες ερωτήσεις.
-
Επισκέπτης
Πραγματικά απορώ άνεργοι είναι όλοι εδώ μέσα και βιάζονται ποτέ θα βγει και πότε θα βγει όταν βγει θα το μάθουμε τι τρελαίνεστε κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια λέτε
-
Επισκέπτης
Άνεργοι είμαστε μεγάλε ναι ! Το βρήκες ! Κάνουμε 2 δουλειές για χόμπι και συν αυτό βαράμε 1:30 ώρα προπόνηση κάθε μέρα για να περάσει η ώρα αδερφέ , κάποιοι περιμένουν να βγει η προκήρυξη για 1002 λόγους , όσον αφορά τα νέα για το πότε θα βγει πολλά άτομα γράφουν και καλά κάνουν γιατί ο καθένας ξέρει τι τραβάει , για τους άλλους που λένε για βάσεις και μόρια και μας έχουν ζαλίσει δεν το σχολιάζω καθόλου !
-
Επισκέπτης
εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι οι περισσότερη εδώ μέσα είναι τρολ και δεν θα συμμετάσχουν καν στην προκήρυξη απλά μπαίνουν και γράφουν ότι να είναι για να περάσει η ώρα γράφουν οι άλλοι για παράδειγμα ότι είμαστε άνεργη αλλά αυτήν μπαίνουν κάθε τρεις και λίγο και σχολιάζουν
-
Επισκέπτης
Δεν υπάρχει τότε λόγος ύπαρξης του φόρουμ,εάν οι μισοί επιτίθενται στους άλλους μισούς για τις ερωτήσεις που κάνουν.Ξερετε μπορείτε και να προσπεράσετε ,εάν κάποια ερώτηση τη ν βρίσκετε ενοχλητική.Δεν είστε υποχρεωμένοι να απαντήσετε ή ακόμα να διαβάστε το ο,τιδηποτε.Εαν πάλι θέλετε να αδειάσετε κάπου τα σκουπίδια σας, μπορείτε να εκτονωθειτε διαφορετικά και όχι πάνω σε άλλους ανθρώπους.Το σώμα απαιτεί ήθος,υπομονή και ευγένεια ψυχής.Ο καθένας έχει τα δικά του άγχη,ανησυχίες,έγνοιες.Εαν δεν έχετε κάτι καλό να πείτε καλό είναι να μην πείτε τίποτα...
Πρώτη φορά μπαίνουν στο φόρουμ και όχι δεν είμαι άνεργος απλά το όνειρο μου είναι να μπω στο σώμα και όχι για να είμαι δημόσιος υπάλληλος.Για αυτό έκανα την ερώτηση με τα 12 μόρια πόσες πιθανότητες έχω συγνώμη εκ των προτέρων
-
Επισκέπτης
Φίλε, με βάση την λογική για ότι έγινε στην προκήρυξη των 150 που ο τελευταίος μπήκε με 13,5 μόρια έχεις πολλές πιθανότητες να πετύχεις. Δούλεψε τις έλξεις και το χιλιάρι και όλα καλά θα πάνε.Loco7 έγραψε: Τρί Απρ 07, 2026 5:27 pm Πρώτη φορά μπαίνουν στο φόρουμ και όχι δεν είμαι άνεργος απλά το όνειρο μου είναι να μπω στο σώμα και όχι για να είμαι δημόσιος υπάλληλος.Για αυτό έκανα την ερώτηση με τα 12 μόρια πόσες πιθανότητες έχω συγνώμη εκ των προτέρων
-
Επισκέπτης
Εσύ που δεν είσαι κοπριτης κ δεν βιάζεσαι να μπεις στο δημόσιο όπως εμείς για ποιο λόγο μπαίνεις στο φόρουμ;;;
-
Επισκέπτης
ρε παιδιά με 13 μόρια μπήκε ο τελευταίος στους 150 που ήταν το 1/4 από τα άτομα που θα πάρει τώρα και πιστεύετε ότι με 12 μόρια δεν θα μπείτε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες