Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Arapis321

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Arapis321 »

Φίλε εγώ δεν μιλάω με συνδικαλιστές, μιλάω με υπουργεία
Mar24

Δημοσίευση από Mar24 »

Δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Θα έπρεπε ήδη να είχε βγει κάποια ενημέρωση και να εγκριθεί η απόφαση και να βγει ΦΕΚ. Πιο πιθανό σενάριο είναι για αργότερα. 

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Alg έγραψε: Δευ Μαρ 30, 2026 6:05 pm Καλά μη σε αγχώνει αυτό. Ετσι πάει..μετά την 5ετια εάν δεν κάνω λάθος γίνεσαι μόνιμος. Δε διώχνουν κανέναν. Απλά μπορεί να υπάρξει θέμα με την ανανέωση, δηλαδή να χρειαστεί να ανανεώνεις τη σύμβαση ακόμη και όταν με βάση τη νομοθεσία θεωρείσαι μόνιμος (έχει μπει δικός μου άνθρωπος για αυτό το ξέρω). Σε καμία περίπτωση δε σε διώχνουν. 

Δεν είσαι μόνιμος, αυτό με του ορισμένου χρόνου πρώτη φορά ξεκίνησε στην ΕΛ.ΑΣ το 2020 αυτοί που έχουν φτάσει να έχουν 6 χρόνια υπηρεσίας. Στην ουσία για να γίνουν μόνιμοι αυτοί θα πρέπει να βγεί φωτογραφική προκήρυξη κάτι σαν τους εποχικούς και την εμοδε, και από ΣΦΟΧ να γίνουν ΣΦ, και τότε ξεκινάει να μετράει η 5αιτια για να γίνεις μόνιμος και μετά από άλλα 3 να γίνεις στυφ. Δηλαδή όσοι είναι ΣΦΟΧ είναι στον αέρα 

Ggg

Δημοσίευση από Ggg »

Μάγκες μην αγχώνεστε λογικά θα πάρει κοσμακι,οι υπηρεσίες είναι άδειες τα τμήματα υπολειτουργούν έχουμε μείνει 3 και ο κούκος ,σίγουρα θα πάρουν και πάρα πολλούς πιστεύω 

Επισκέπτης

Ggg έγραψε: Σάβ Απρ 04, 2026 5:53 pm Μάγκες μην αγχώνεστε λογικά θα πάρει κοσμακι,οι υπηρεσίες είναι άδειες τα τμήματα υπολειτουργούν έχουμε μείνει 3 και ο κούκος ,σίγουρα θα πάρουν και πάρα πολλούς πιστεύω 

Πού πάνε όλοι αυτοί οι αστυνομικοί θα θέλα να ξερα, παραιτήθηκαν? Ή μήπως επειδή βγαίνουν πολλοί σύνταξη θέλει κόσμο. Από το 19 μέχρι σήμερα έχει 5000 αστυνομικούς μόνο με προκηρύξεις. Ειδικούς φρουρούς και συνοριοφυλακες μαζί...

Arapis321

Δημοσίευση από Arapis321 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 04, 2026 9:47 pm
Ggg έγραψε: Σάβ Απρ 04, 2026 5:53 pm Μάγκες μην αγχώνεστε λογικά θα πάρει κοσμακι,οι υπηρεσίες είναι άδειες τα τμήματα υπολειτουργούν έχουμε μείνει 3 και ο κούκος ,σίγουρα θα πάρουν και πάρα πολλούς πιστεύω 

Πού πάνε όλοι αυτοί οι αστυνομικοί θα θέλα να ξερα, παραιτήθηκαν? Ή μήπως επειδή βγαίνουν πολλοί σύνταξη θέλει κόσμο. Από το 19 μέχρι σήμερα έχει 5000 αστυνομικούς μόνο με προκηρύξεις. Ειδικούς φρουρούς και συνοριοφυλακες μαζί...

Παραιτούνται περισσότεροι από όσοι μπαίνουν στο σώμα τον χρόνο 
Συν συντάξεις φυσικά 

Επισκέπτης

Arapis321 έγραψε: Σάβ Απρ 04, 2026 10:14 pm

Συν συντάξεις φυσικά 

Γιατί έτσι? Τόσο χάλια είναι στο σώμα ή έχουμε τόση πολύ ανάπτυξη και βρίσκουν όλοι δουλειές στον ιδιωτικό τομέα?

Επισκέπτης

Αν είσαι από Αθήνα μια χαρά είναι η Τρίπολη και από τι έχω μάθει από δικά μου άτομα μέσα πλέον σας χαϊδεύουν οι εκπαιδευτές. Σκέψου να ήσουν καμία Κομοτηνή θα είχες να δείς στο σπίτι σου από 15 Φλεβάρη δηλαδή κοντά δύο μήνες και θα μετρούσες τις νέες να γυρίσεις την Τετάρτη που έχετε άδεια Πάσχα... Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, τι να πουν τα παιδιά από Θεσσαλονίκη πού έχουν να πάνε σπίτια τους δεν ξέρω και εγώ πόσο καιρό. Εκτός και αν ανεβαίνουν κάποιοι ΠΣΚ πού οκ δεν πολύ αξίζει οικονομικά και από άποψη χρόνου. Υπομονή κάντε ρε έλεος μετά το Πάσχα σε 3 μίση βδομάδες τελειώνει.
Alg

Δημοσίευση από Alg »

Συν συντάξεις φυσικά 

Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί να μπαίνει κανείς σε μια διαδικασία χρονοβόρα, να περνάει όλες τις εξετάσεις να έχει παραιτηθεί από τη δουλειά του και στο τέλος να παραιτείται και από το σώμα! Δε ξέρει κανείς τι τον περιμένει; Άλλο να μην παρουσιάζεσαι για τη θέση και άλλο να μπαίνεις να πηγαίνεις σχολή και μετά να παραιτείσαι. Μου φαίνεται λίγο επιπόλαιο αυτό. Προφανώς γιατί κάποιος δεν ικανοποιείται με αυτή τη δουλειά. Αλλά γιατί να το ξεκινάς από την αρχή; Δε συζητώ για διάφορους λόγους όπως θέματα υγείας κλπ…εννοώ απλά γιατί δεν σου αρέσει. 

Επισκέπτης

Alg έγραψε: Κυρ Απρ 05, 2026 12:23 pm

Συν συντάξεις φυσικά 

Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί να μπαίνει κανείς σε μια διαδικασία χρονοβόρα, να περνάει όλες τις εξετάσεις να έχει παραιτηθεί από τη δουλειά του και στο τέλος να παραιτείται και από το σώμα! Δε ξέρει κανείς τι τον περιμένει; Άλλο να μην παρουσιάζεσαι για τη θέση και άλλο να μπαίνεις να πηγαίνεις σχολή και μετά να παραιτείσαι. Μου φαίνεται λίγο επιπόλαιο αυτό. Προφανώς γιατί κάποιος δεν ικανοποιείται με αυτή τη δουλειά. Αλλά γιατί να το ξεκινάς από την αρχή; Δε συζητώ για διάφορους λόγους όπως θέματα υγείας κλπ…εννοώ απλά γιατί δεν σου αρέσει. 

Εντάξει πολλοί είναι και μικροί βλέπουν τις πρώτες μέρες εκπαίδευση και ψαρωνουν και φεύγουν. Άλλοι καταλαβαίνουν ότι χωρίς δικό σου σπίτι στην Αθήνα δεν βγαίνεις και ότι θα ζεις στην Αθήνα σαν Πακιστανός κάνοντας δύο δουλειές για να επιβιώσεις. Ή τους λένε πχ ότι δεν θα γυρίσουν ποτέ στην πόλη τους και ότι θα πρέπει να κάνουν οικογένεια στην Αθήνα και φεύγουν όσο είναι νωρίς για να μην αναγκαστούν να πληρώσουν το πρόστιμο μετά που είναι τσουχτερό και να περιμένουν 3 χρόνια πού είναι υποχρεωτικά για να παραιτηθείς.

Επισκέπτης

Παιδιά εσείς που είστε μέσα, εχετε ακούσει εάν είναι όλες οι θέσεις για Αθήνα και για ποίες υπηρεσίες σας προορίζουν;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 07, 2026 1:12 am Παιδιά εσείς που είστε μέσα, εχετε ακούσει εάν είναι όλες οι θέσεις για Αθήνα και για ποίες υπηρεσίες σας προορίζουν;

Οι θέσεις για Αθήνα είναι. Τώρα για τις υπηρεσίες θα σε γελάσω.
Επισκέπτης

Αθήνα είναι πάντα η αστυνομία παιδιά. Υπηρεσίες δεν έχουν πει ακόμα δεν ξέρουν 
Jimi13

Δημοσίευση από Jimi13 »

Έχει αναφερθεί κάτι για νέα προκήρυξη, και πότε μπορεί να βγει;

Jimi13

Δημοσίευση από Jimi13 »

Μέσα στην σχολή ή κάτι πιο επίσημο δηλαδή, γιατί όλο ακούγεται από τον γνωστό του γνωστου και πάει λέγοντας.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες