Θα περάσεις και με μανίκι εξήγησα τους λόγους. Και έπειτα μιλάω με αποδείξεις τους έχω στη σχολή όλους με τατουάζ σε εμφανή σημεία, δεν είναι δική μου εκτίμηση είναι η πραγματικότητα.
Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Επισκέπτης
Έχουμε εδώ ειδικούς φρουρούς στη σχολή με τατουάζ, αν δεν είναι κάτι προσβλητικό κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχετε θέμα.
-
Manolakis20
Καλησπέρα σε όλους, η παθολόγος θα μου γράψει εξετάσεις αίμα ουρά κτλ κ θα πάω να τα κάνω σε ένα μικρόβιολογικό, εκεί δίπλα θα μου βάλουν αυτοί σφραγίδα; ή η παθολόγος θα μου βάλει και εκεί και στο πεδίο που λέει παθολόγος; έχω μπερδευτεί
-
Επισκέπτης
Θα πας σε παθολογο και θα σου γραψει ακτινογραφια θωρακος και εξετασεις αιματος.
Θα πας σε ακτινολογικο θα βγαλεις ακτινογραφια θώρακος (παιδιά εμενα μου επικόλλησαν και φωτο τυπου ταυτοτητας πανω στην ακτινογραφια και την σφραγισαν. λεει ετσι τα ζητανε τωρα δεν ξερω, απλα να εχετε μαζι σας) και ο ιατρος ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ θα υπογραψει τη καρτελα
Θα πας μετα σε μικριοβιολογικο θα κανεις εξετασεις και ο ιατρος ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ θα υπογραψει τη καρτελα
Και τέλος θα πας με τις εξετασεις και την καρτελα παλι στον παθολογο να σου υπογραψει την καρτελα.
Η προκύρηξη γράφει ρητά: οι εκδιδόμενες γνωματεύσεις αφορούν, αποκλειστικά, το γνωστικό αντικείμενο της ειδικότητας κάθε γιατρού. σ.44
-
Manolakis20
Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Άρα στην καρτέλα εκεί θα χω δύο σφραγίδες μια απ τον ακτινολόγο και μια απ τον Μικρόβιολογο
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Πήγαινε στο γιουτουμπ και βάλε βίντεο για διάταση της σπονδυλικής σου στήλης. Γράψε ασκήσεις πού σε κάνουν να δείχνεις ψηλότερος. Κάνε όλη την ημέρα κρέμασμα στο μονόζυγο και άσε το σώμα σου ελεύθερο να σε παίρνει το βάρος να νιώθεις την σπονδυλική σου στήλη να πιέζεται. Και κάνε και έλξεις αν μπορείς. Μπας και σε περάσουν
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Σε ξαναμετρανε εννοείται και εκεί ειδικά αν φαίνεσαι στο μάτι στο όριο
-
Επισκέπτης
Στη δικαστική πάντως μας μέτρησαν και στα αθλήματα και μάλιστα όσοι ήταν εκτός τους έκοψαν πριν ξεκινήσουν καν. Δεν ξέρω εάν θα γίνει το ίδιο και εδώ, πρόκειται για διαφορετικά Υπουργεία, αλλά η επιτροπή και εκεί ήταν της ΕΛ.ΑΣ. Απλά το αναφέρω.
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Ναι με το ύψος είναι όντως αυστηροί. Εκτός και αν έχεις τηλέφωνο και πας μιλημενος.
-
Επισκέπτης
Παιδια οντως μπορείς να παρεισ 1 πόντο έτσι. Ξέρω πως είναι αυστηροί με το ύψος.
το ChatGPT λέει:
Τι συμβαίνει όταν κρεμιέσαι από μονόζυγο
Αυτό μπορεί να σου δώσει έως ~0,5–1 cm προσωρινά, αλλά:
το ChatGPT λέει:
Τι συμβαίνει όταν κρεμιέσαι από μονόζυγο
- Η σπονδυλική στήλη συμπιέζεται μέσα στη μέρα (από βάρος, περπάτημα, κάθισμα).
- Όταν κρεμιέσαι, γίνεται αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης.
- Οι μεσοσπονδύλιοι δίσκοι “ανοίγουν” λίγο.
- συνήθως κρατάει λίγες ώρες
- μετά το σώμα επιστρέφει στο φυσιολογικό.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες