Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

ordr έγραψε: Σάβ Απρ 04, 2026 2:06 pm Πρώτα βγαίνει η διαταγή από το αρχηγείο για την κάλυψη των επιλαχόντων εποχικών μετά τα μέσα Απριλίου σίγουρα γιατί εκτός από τα ξένα που υπήρχαν περισυ θα προκύψουν κ άλλα 

Πιστεύω πλέον ξέρουν τι κενά υπάρχουν... εννοώ ότι είδαν πόσα άτομα πήγαν να υπογράψουν για ανανέωση και πόσα δεν πήγαν....άλλωστε μετά την προκήρυξη τον 600 ΠΕΘ σίγουρα θα γίνει και άλλη κάλυψη κενών μέσα καλοκαιριού όπως κάθε χρόνο 
ordr

Δημοσίευση από ordr »

Προκύπτουν κενά και από αποτέλεσματα άλλων προκηρύξεων. Αν και τώρα δυστυχώς όσοι εποχικοί είναι άνω των 35 δεν βλέπω φως και είναι κρίμα μακάρι να αλλάξει κάτι 
Επισκέπτης

ordr έγραψε: Σάβ Απρ 04, 2026 2:36 pm Προκύπτουν κενά και από αποτέλεσματα άλλων προκηρύξεων. Αν και τώρα δυστυχώς όσοι εποχικοί είναι άνω των 35 δεν βλέπω φως και είναι κρίμα μακάρι να αλλάξει κάτι 

Με Τουρνά δεν υπάρχει φως γενικά για τους εποχικούς. 
Επισκέπτης

ρωτήστε κάποιος που έχει επικοινωνία με των μπαρδακη πως πήγε η πρώτη συνάντηση με των νέο υπουργό και αν συζητήθηκε για το πότε θα βγεί η προκήρυξη 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 04, 2026 3:09 pm ρωτήστε κάποιος που έχει επικοινωνία με των μπαρδακη πως πήγε η πρώτη συνάντηση με των νέο υπουργό και αν συζητήθηκε για το πότε θα βγεί η προκήρυξη 

Μίλησα εγώ. Ότι μας εχει πει μέχρι τώρα. Τις επόμενες ημέρες η προκήρυξη κανονικα
Επισκέπτης

Πως είδατε τα όσα έγιναν στη παράδοση παραλαβη; Οι φωτογραφίες μαρτυρούν πως προσπαθούν να χτίσουν γέφυρες με παρεμβάσεις τρίτων Τουρνά - Μπαρδάκη. Σίγουρα ο νέος υπουργός δεν Θέλει προβληματα και αντιθετα ο Μπαρδάκης ως εκπρόσωπος θέλει απο τον Υπουργό να τιυ λύσει πολλα θέματα που εχει στην ατζέντα του. Νομίζω πως και οι δύο θα κάνουν πίσω ο καθένας φυσικά για Να πετύχει το σκοπό του. Εσείς τι λετε;
Επισκέπτης

Αυτό εσένα σε τι σ επηρεάζει?!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 04, 2026 9:09 pm Αυτό εσένα σε τι σ επηρεάζει?!

Όλους μας επηρεάζει οι σχέσεις των συνδικαλιστων με την Πολιτική ηγεσία. Από προκηρύξεις, μεταθέσεις, όρια ηλικίας, τα παντα. Δείτε τι έγινε με κικιλια τουρνα επεισοδια ξύλο προκηρύξεις κλπ και θα καταλαβετε. Ειναι προς συμφέρον μας να τα εχουν καλά ολοι αυτοί μεταξύ τους.
Επισκέπτης

Αν στηρίζω τη ζωή μου στους συνδικαλιστές της πυροσβεστικής και στους υπουργούς με τα σκάνδαλα κλπ τότε μάλλον μου αξίζει να παθαίνω όλα αυτά πού συμβαίνουν σε αυτό το κράτος.
Τώρα αν είσαι 40 παράδειγμα, τότε ελπίζεις να σε μονιμοποιησουν, πράγμα απίθανο 
Wip

Δημοσίευση από Wip »

Πιστεύω μέσα στην μεγάλη εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις σίγουρα το ΦΕΚ 
Loco7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Loco7 »

Καλημέρα όταν παρουσιάστηκα στον στρατό βγήκα ι2 λόγο θυρεοειδή αλλά κατάφερα πριν το τέλος της θητεία να το κάνω ι1.στο πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης φαίνεται ότι ήμουν ι2 και επίσης φαίνεται ότι έγινα ι1 υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο θέμα όταν κάνω την αίτηση 
Επισκέπτης

Loco7 έγραψε: Κυρ Απρ 05, 2026 10:47 am Καλημέρα όταν παρουσιάστηκα στον στρατό βγήκα ι2 λόγο θυρεοειδή αλλά κατάφερα πριν το τέλος της θητεία να το κάνω ι1.στο πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης φαίνεται ότι ήμουν ι2 και επίσης φαίνεται ότι έγινα ι1 υπάρχει περίπτωση να έχω κάποιο θέμα όταν κάνω την αίτηση 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε εξετάσουν θα περάσεις από επιτροπή από εκεί και πέρα θα σε κρίνουν αυτοί εάν είσαι κατάλληλος..
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Απρ 04, 2026 9:19 pm Αν στηρίζω τη ζωή μου στους συνδικαλιστές της πυροσβεστικής και στους υπουργούς με τα σκάνδαλα κλπ τότε μάλλον μου αξίζει να παθαίνω όλα αυτά πού συμβαίνουν σε αυτό το κράτος.
Τώρα αν είσαι 40 παράδειγμα, τότε ελπίζεις να σε μονιμοποιησουν, πράγμα απίθανο 

Σίγουρα κανείς δεν στηρίζει την ζωή του στους συνδικαλιστές όμως δεν πρέπει να ξεχνάς φίλε μου οτι τις αποφάσεις τις παίρνουν οι υπουργοί είτε μας αρέσει είτε οχι. Τώρα αν οι συνδικαλιστές μπορούν να επηρεάσουν αυτές τις αποφάσεις είναι προς το συμφέρον μας. 

Soudas

Δημοσίευση από Soudas »

Το θεμα ειναι να δωσει δικαιωμα αμοιβαιας μετάθεσης σε οδηγους της εμοδε με πεθ.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες