Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

λέτε αύριο να αλλάξει ο υπουργός;
Επισκέπτης

ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος και ο υπουργός να φύγει αύριο που είναι το πιο πιθανό η προκήρυξη θα βγει κανονικά με μια μικρή καθυστέρηση έτσι έγινε και πέρσι έφυγε ο Κικίλιας και μετά από μια βδομάδα βγήκε η προκήρυξη των εποχικών 
Επισκέπτης

Ρε άλλο η προκήρυξη των εποχικών και άλλο προκήρυξη για "μόνιμες" θέσεις.

Επισκέπτης

αν αλλάξει ο υπουργός πιστεύετε θα μπορεί να υπάρξει και κάποια αλλαγή στην προκήρυξη για παράδειγμα στο ηλικιακό όριο η το υποχρεωτικό γ δίπλωμα 
Επισκέπτης

Λοιπόν εγω θα σας μεταφέρω αυτά που μου είπε ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που μιλάει συνεχεια με τον Υπουργό, που ειναι στη Βουλή, που συμμετέχει σε νομοσχέδια και που ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ τους ΕΜΟΔΕ και ΠΕΘ. Τον Μπαρδάκη. 

-- Εμοδε: Τα κενά είναι 17 και θα καλυφθούν απο μέρα σε μέρα. 
-ΠΕΘ: Η προκήρυξη είναι έτοιμη και είναι ακριβώς ίδια στα προαπαιτουμενα όπως η προηγούμενη. Οριο ηλικίας 30 και οοοολη η υπόλοιπη ίδια εκτός απο τις περιοχές τοποθέτησης. Θα έχει όλη τη Περιφέρεια και τα νησιά εκτός απο Αττική.
-Υπουργός: ολοι λενε πως θα φύγει, ο Μπαρδάκης θεωρεί πως θα μείνει ο Κεφαλογιάννης. 
προκήρυξη: Αλλάξει δεν αλλαξει ο Υπουργός θα βγει μέσα στον Απρίλιο όπως ηταν εξαρχής το χρονοδιάγραμμα. Εαν παει για Μάιο θα έχει να κάνει με ενα νομοσχέδιο που ετοιμάζει ο Κατσαφάδος ο Υφυπουργός και οχι όλα αυτα που γίνονται τις τελευταίες ημερες. Αυτα μου είπε επαναλαμβάνω ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που οτι λεει έχει βγει και που είναι μέσα στο Υπουργείο συνεχεια. Για του λόγου το αληθές παλι προχθές με τον Υπουργό ηταν εχει ανεβάσει φωτογραφίες στο προφίλ τιυ. Αυτα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 02, 2026 10:15 pm Λοιπόν εγω θα σας μεταφέρω αυτά που μου είπε ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που μιλάει συνεχεια με τον Υπουργό, που ειναι στη Βουλή, που συμμετέχει σε νομοσχέδια και που ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ τους ΕΜΟΔΕ και ΠΕΘ. Τον Μπαρδάκη. 

-ΠΕΘ: Η προκήρυξη είναι έτοιμη και είναι ακριβώς ίδια στα προαπαιτουμενα όπως η προηγούμενη. Οριο ηλικίας 30 και οοοολη η υπόλοιπη ίδια εκτός απο τις περιοχές τοποθέτησης. Θα έχει όλη τη Περιφέρεια και τα νησιά εκτός απο Αττική.
-Υπουργός: ολοι λενε πως θα φύγει, ο Μπαρδάκης θεωρεί πως θα μείνει ο Κεφαλογιάννης. 
προκήρυξη: Αλλάξει δεν αλλαξει ο Υπουργός θα βγει μέσα στον Απρίλιο όπως ηταν εξαρχής το χρονοδιάγραμμα. Εαν παει για Μάιο θα έχει να κάνει με ενα νομοσχέδιο που ετοιμάζει ο Κατσαφάδος ο Υφυπουργός και οχι όλα αυτα που γίνονται τις τελευταίες ημερες. Αυτα μου είπε επαναλαμβάνω ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που οτι λεει έχει βγει και που είναι μέσα στο Υπουργείο συνεχεια. Για του λόγου το αληθές παλι προχθές με τον Υπουργό ηταν εχει ανεβάσει φωτογραφίες στο προφίλ τιυ. Αυτα 

Παρόμοιες πληροφορίες έχω και εγώ από έμπιστο άτομο του υπουργειου. Η προκυρηξη θα βγει 100% μέσα στον Απρίλιο απλά υπομονή γιατί θα βγει όπως φαίνεται κατευθείαν μετά το Πάσχα 
Επισκέπτης

ευχαριστούμε πολύ μάγκες μακάρι να βγει γρήγορα η προκήρυξη μακάρι να γράψανε όλοι μέσα σε αυτό το φορούσαν εσάς και οχι να κοροϊδεύει ο ένας των αλλυ
Επισκέπτης

Ταχα είναι που θα έβγαινε σήμερα το ΦΕΚ που λέγανε εδώ μέσα μερικοί 
Επισκέπτης

πάει ο υπουργός μάγκες έφυγε άντε να έρθει ο καινούργιος να προχωρήσει η διαδικασία 
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σύμφωνα με το παρακάτω ρεπορτάζ, αντικαταστάτης του κυρίου Κεφαλογιάννη θα είναι ο πρώην υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κύριος Ευάγγελος Τουρνάς

https://www.protothema.gr/politics/arti ... tzopoulos/

Kio

Δημοσίευση από Kio »

Τουρνάς μάγκες μ 
Από 30 28 το όριο ηλικίας 

Επισκέπτης

Τουρνας οτι χειρότερο. Αφησε κόσμο ανεργο και δεν ήθελε ποτε τους Εποχικούς. Άσχημη εξέλιξη προφανώς θα άρχισει πόλεμος παλι με τους Εποχικούς
NIKE

Δημοσίευση από NIKE »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 02, 2026 10:15 pm Λοιπόν εγω θα σας μεταφέρω αυτά που μου είπε ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που μιλάει συνεχεια με τον Υπουργό, που ειναι στη Βουλή, που συμμετέχει σε νομοσχέδια και που ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ τους ΕΜΟΔΕ και ΠΕΘ. Τον Μπαρδάκη. 

Σε όλα μέσα έπεσε ο ΜΟΝΑΔΙΚΌΣ.... ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΟΣ!!!

Επισκέπτης

για πείτε ρε παιδιά καμία γνώμη τώρα με των νέο υπουργό πως τα βλέπετε τα πράγματα 
Maoj

Δημοσίευση από Maoj »

Ο υπουργός θέλει νέα άτομα 
επικροτεί τα παιδιά των ειδεικων δυνάμεων τους εποχικούς δεν τους θέλει καθόλου 
πιστεύω το όριο ηλιακιας θα πέσει 28 ετών με τον Συγκεκριμένο 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες