Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Episkept έγραψε: Πέμ Απρ 02, 2026 9:16 am Παιδιά γνωρίζει κανείς που γίνεται η εκπαίδευση, πόσο καιρό κρατάει και πότε περίπου θα ξεκινήσει; Ρωτάω γιατί άκουσα κάτι για Τρίπολη στο τμήμα όσο περίμενα

Έχει κάποιος εικόνα; Είμαι από Θεσσαλονίκη 

εισαι επιτιχων θεσσαλονικη?
Επισκέπτης

Η εκπαίδευση θα κρατήσει έως και δύο μήνες. 
οι 150 (απο αιγαίο και Κρήτη) μόλις βγήκε ότι θα πάνε διδυμοτειχο και οι υπόλοιποι ίσως κομητηνη. Δεν έχει βγει ακόμα. Όποιος γνωρίζει κάτι ας ενημερώσει. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 02, 2026 11:29 am Η εκπαίδευση θα κρατήσει έως και δύο μήνες. 
οι 150 (απο αιγαίο και Κρήτη) μόλις βγήκε ότι θα πάνε διδυμοτειχο και οι υπόλοιποι ίσως κομητηνη. Δεν έχει βγει ακόμα. Όποιος γνωρίζει κάτι ας ενημερώσει. 

μαθε να γραφεις ρε .. τι γραφεις μια μολις βγηκε και μετα λες δεν εχει βγει ακομη? εβγαλες λυκειο?
Επισκέπτης

Μάθε να διαβάζεις. Μόλις βγήκε για τις περιφέρειες νοτίου αιγαίου και Κρήτης (150 άτομα) πάνε διδυμοτειχο. Για τους υπόλοιπους 550 δεν έχει βγει ακόμη. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 02, 2026 11:59 am Μάθε να διαβάζεις. Μόλις βγήκε για τις περιφέρειες νοτίου αιγαίου και Κρήτης (150 άτομα) πάνε διδυμοτειχο. Για τους υπόλοιπους 550 δεν έχει βγει ακόμη. 

πουθενα δεν το γραφει αυτο
Επισκέπτης

Πω πω. Αυτό το πράγμα που δεν ξέρετε να διαβάζετε μια ανακοίνωση και πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες.
Δες την σημερινή ανακοίνωση στο σάιτ της αστυνομίας για την πρόσληψη προσωπικοί για την εκπαίδευση των 150 συνοριοφυλάκων στο διδυμοτειχο.
ποση μασημένη τροφή πια; 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 02, 2026 12:00 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 02, 2026 11:59 am Μάθε να διαβάζεις. Μόλις βγήκε για τις περιφέρειες νοτίου αιγαίου και Κρήτης (150 άτομα) πάνε διδυμοτειχο. Για τους υπόλοιπους 550 δεν έχει βγει ακόμη. 

πουθενα δεν το γραφει αυτο

Απορώ μερικοί γιατί μπαίνετε να ενημερώνεστε εδώ μέσα. Αφού αμφισβητείτε του πάντες και τα πάντα. 
Βγαίνει ανακοίνωση δε το πιστεύετε. 
διαβάζετε κάτι στα γρήγορα και δεν το καταλαβαίνετε γίνεστε και επιθετικοί. Είπε αναλυτικά πιο πάνω, υπάρχει σχετική ανακοίνωση για τις περιφερειεσ Νότιου αιγαίου και Κρήτης αλλά δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα για τους 550. 
Lagos

Δημοσίευση από Lagos »

Ναι ρε σατανάδες.....βγήκε στο Σιτέ αστυνομίας πρόσληψη για δύο μήνες ατόμων για το Διδυμότειχο επειδή θα πάνε 150 άτομα που είναι για τα νησιά....θα πάρουν μαγείρισσες καθαρίστριες κλπ
Επισκέπτης

Καλησπέρα εγώ είμαι θέση γύρω στο 60 δεν έχω θέμα με αθλήματα και τα υπόλοιπα τι ελπίδες έχω για Θεσσαλονίκη γνωρίζει κάποιος από την εμπειρία του;; Ευχαριστώ 

Επισκέπτης

Ξέρει κανείς μέχρι πότε είναι υποχρεωμένοι να μοιρασουν τις καρτέλες?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 02, 2026 4:05 pm Ξέρει κανείς μέχρι πότε είναι υποχρεωμένοι να μοιρασουν τις καρτέλες?

Μεχρι 5 Απριλίου φίλε.
Επισκέπτης

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου 
Επισκέπτης

Παιδιά βγήκε μια ανακοίνωση και λέει για διδυμοτειχο εκπαίδευση σε μια σχολή γέλασα 
Επισκέπτης

Καλησπέρα σας,
μου έχει σταλεί email για να παραλάβω την καρτέλα, ωστόσο στις καταστάσεις εμφανίζομαι ως επιλαχών και μάλιστα αρκετά χαμηλά στη σειρά κατάταξης,καλουν περισσότερα άτομα απο οσα παρουν ετσι?

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 02, 2026 7:06 pm Παιδιά βγήκε μια ανακοίνωση και λέει για διδυμοτειχο εκπαίδευση σε μια σχολή γέλασα 

Όντως. Για τις περιφέρειες αιγαίου και Κρήτης. Οι υπόλοιποι 550 φημολογείται για Κομοτηνή. 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες