Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

τα ίδια είχαν γίνει και πέρσι και γράψανε μερικοί δεν θα βγει η πρόκληση για τους εποχικούς και πάει για ανανέωση συμβάσεων και μια χαρά βγήκε η προκήρυξη 
Επισκέπτης

Μάγκες χθες θα έπρεπε να είχε βγεί το ΦΕΚ εγώ βλέπω σαν να το τρεναρουν όσο πάει και δεν ξέρω τον λόγο αιτήσεις από τέλη Απριλίου με Μάϊο έτσι όπως το πάνε 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 02, 2026 2:58 pm Μάγκες χθες θα έπρεπε να είχε βγεί το ΦΕΚ εγώ βλέπω σαν να το τρεναρουν όσο πάει και δεν ξέρω τον λόγο αιτήσεις από τέλη Απριλίου με Μάϊο έτσι όπως το πάνε 

για αύριο ακουγόταν δεν ξέρω άμα ισχύει άμα γνωρίζει κάποιος να μας απαντήσει 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 02, 2026 2:59 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 02, 2026 2:58 pm Μάγκες χθες θα έπρεπε να είχε βγεί το ΦΕΚ εγώ βλέπω σαν να το τρεναρουν όσο πάει και δεν ξέρω τον λόγο αιτήσεις από τέλη Απριλίου με Μάϊο έτσι όπως το πάνε 

για αύριο ακουγόταν δεν ξέρω άμα ισχύει άμα γνωρίζει κάποιος να μας απαντήσει 

Ποιος το είπε για αύριο? Μην πιστεύεις αυτά που γράφονται εδώ μέσα τρολ είναι οι πιο πολλοί 
Επισκέπτης

πάρτε ρε παιδιά κάποιος τηλέφωνο στο υπουργείο να μάθουμε τι θα γίνει με το φεκ
Επισκέπτης

Λοιπόν πήρα τηλ μόλις στο υπουργείο. Μου είπαν ότι δεν έχουν ενημέρωση και να παρακολουθώ αποκλειστικά το φόρουμ ellinikos stratos. Εδώ θα ανέβουν όλα. 
Επισκέπτης

Τα πράγματα δεν είναι καλά , αν η κυβέρνηση απομακρύνει τον υπουργό κλιματικής κρίσης ξεχάστε προκήρυξη για το μήνα Απρίλιο, τώρα αν είναι έτοιμη και είναι θεμα ωρών να δημοσιευτεί πάω πάσο , αν είναι για μετά το Πάσχα ξεχάστε τον Απρίλη , 1 μήνα θα πάρει τουλάχιστον η όλη δουλειά , μέχρι να φύγει να τοποθετηθεί καινούριος να ενημερωθεί να τρέξει όλη την έναρξη της αντιπυρικής το χασαμε  ! Μετά θα τεθεί και θέμα για να πάει μετά το Σεπτέμβρη , τα πράγματα είναι δύσκολα, είναι προσωπική μου άποψη έχω ξενερώσει φουλ δεν θέλω ούτε να πω ψέματα ούτε να φοβίσω κάποιον στο ίδιο καζάνι ήμαστε όσοι τη περιμένουμε να βγει .(αν αυτός που γράφει για 3 Απρίλη λέει αλήθεια μακάρι , γιατί εμένα 99% μου μοιάζει για πρωταπριλιάτικο ψέμα. Ούτε ο θεός δεν θέλει να βγει η προκήρυξη αυτή μου φαίνεται .
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 02, 2026 4:20 pm Τα πράγματα δεν είναι καλά , αν η κυβέρνηση απομακρύνει τον υπουργό κλιματικής κρίσης ξεχάστε προκήρυξη για το μήνα Απρίλιο, τώρα αν είναι έτοιμη και είναι θεμα ωρών να δημοσιευτεί πάω πάσο , αν είναι για μετά το Πάσχα ξεχάστε τον Απρίλη , 1 μήνα θα πάρει τουλάχιστον η όλη δουλειά , μέχρι να φύγει να τοποθετηθεί καινούριος να ενημερωθεί να τρέξει όλη την έναρξη της αντιπυρικής το χασαμε  ! Μετά θα τεθεί και θέμα για να πάει μετά το Σεπτέμβρη , τα πράγματα είναι δύσκολα, είναι προσωπική μου άποψη έχω ξενερώσει φουλ δεν θέλω ούτε να πω ψέματα ούτε να φοβίσω κάποιον στο ίδιο καζάνι ήμαστε όσοι τη περιμένουμε να βγει .(αν αυτός που γράφει για 3 Απρίλη λέει αλήθεια μακάρι , γιατί εμένα 99% μου μοιάζει για πρωταπριλιάτικο ψέμα. Ούτε ο θεός δεν θέλει να βγει η προκήρυξη αυτή μου φαίνεται .

Συγνώμη ρε φίλε ειλικρινά είναι δυνατόν να πιστέψεις κάποιον από εδώ μέσα που λέει ότι θα βγεί 3 Απριλίου πως γίνεται να το ξέρει? Προφανώς είναι ψέματα κανείς δεν ξέρει το πότε θα βγει το ΦΕΚ εδώ καλά καλά οι ίδιοι δεν ξέρουν πλάκα κάνεις και προφανώς η προκήρυξη χτυπάει πίσω μετά από όλα αυτά που έγιναν θα καθυστερήσει το μόνο σίγουρο 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 02, 2026 4:29 pm Συγνώμη ρε φίλε ειλικρινά είναι δυνατόν να πιστέψεις κάποιον από εδώ μέσα που λέει ότι θα βγεί 3 Απριλίου πως γίνεται να το ξέρει? Προφανώς είναι ψέματα κανείς δεν ξέρει το πότε θα βγει το ΦΕΚ εδώ καλά καλά οι ίδιοι δεν ξέρουν πλάκα κάνεις και προφανώς η προκήρυξη χτυπάει πίσω μετά από όλα αυτά που έγιναν θα καθυστερήσει το μόνο σίγουρο 

Δεν σου είπα ότι το πιστεύω διάβασε ρε φίλε τι γράφω αν είναι δυνατόν, μακάρι να έχει γραφτεί η προκήρυξη γιατί αν ήταν να βγει δεν θα πάγωνε λόγο τον εξελίξεων, αν δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο εγώ σας το λέω ξεχάστε το για Απρίλη , πάμε για Μάη και μπορεί να φτάσει και Σεπτέμβρης μετά . Πως γυρίζουν τούμπα όλα όμως σε μια στιγμή .
Επισκέπτης

ναι ρε παιδιά υπάρχει κάποιος που γνωρίζει αν έχει γραφτεί η προκήρυξη 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 02, 2026 4:48 pm ναι ρε παιδιά υπάρχει κάποιος που γνωρίζει αν έχει γραφτεί η προκήρυξη 

Ρε παιδιά καταλαβαίνετε τι ρωτάτε εάν γνωρίζει κάποιος? Που να ξέρουν ρε φίλε τι είναι ο υπουργός η μέσα στο αρχηγείο για να γνωρίζουν τι πράγματα ρωτάτε αν είναι δυνατόν 
Episkeptis1

Δημοσίευση από Episkeptis1 »

Τι προκήρυξη περιμένετε με όλο αυτό που γίνεται, δεν θα βγει σίγουρα πριν το Πάσχα. Εδώ έχουν θέμα με τους εποχικούς και το ωράριο που αν δεν αλλάξει θα φύγουν όλοι δεν θα έχουν άτομα. Τι να πρώτο κάνουν. Δύσκολα τα πράγματα. 
Επισκέπτης

Episkeptis1 έγραψε: Πέμ Απρ 02, 2026 5:36 pm Τι προκήρυξη περιμένετε με όλο αυτό που γίνεται, δεν θα βγει σίγουρα πριν το Πάσχα. Εδώ έχουν θέμα με τους εποχικούς και το ωράριο που αν δεν αλλάξει θα φύγουν όλοι δεν θα έχουν άτομα. Τι να πρώτο κάνουν. Δύσκολα τα πράγματα. 

Αυτό με το ωράριο των εποχικών είναι ότι πιο ηλίθιο και κοροϊδευτικό έχει υπάρξει ποτέ , φτιάξανε ένα σύστημα που τελικά δεν δούλεψε, δεν ξέρω ποιος δουλεύει ποιον σ αυτή τη χώρα πραγματικά, εάν ήθελαν θα το είχαν λύσει σε 1-2 μέρες το πολύ , αν πάρει παραπάνω τότε είναι σκόπιμο γιατί απλά δεν τους ενδιαφέρει ! 

Episkeptis1

Δημοσίευση από Episkeptis1 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 02, 2026 5:42 pm
Episkeptis1 έγραψε: Πέμ Απρ 02, 2026 5:36 pm Τι προκήρυξη περιμένετε με όλο αυτό που γίνεται, δεν θα βγει σίγουρα πριν το Πάσχα. Εδώ έχουν θέμα με τους εποχικούς και το ωράριο που αν δεν αλλάξει θα φύγουν όλοι δεν θα έχουν άτομα. Τι να πρώτο κάνουν. Δύσκολα τα πράγματα. 

Αυτό με το ωράριο των εποχικών είναι ότι πιο ηλίθιο και κοροϊδευτικό έχει υπάρξει ποτέ , φτιάξανε ένα σύστημα που τελικά δεν δούλεψε, δεν ξέρω ποιος δουλεύει ποιον σ αυτή τη χώρα πραγματικά, εάν ήθελαν θα το είχαν λύσει σε 1-2 μέρες το πολύ , αν πάρει παραπάνω τότε είναι σκόπιμο γιατί απλά δεν τους ενδιαφέρει ! 

Οταν ψηφίστηκε αυτό και ξεκίνησε από το 2026 προφανώς δεν ασχολήθηκε κανένας με τον νέο νόμο και το κατάλαβαν μια μέρα πριν που πήγαν να δηλώσουν τις υπηρεσίες. Η το ξέρανε και δεν μίλησε κανένας γιατί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και λένε *****. 

Επισκέπτης

ωραία ρε παιδιά αφού εδώ μέσα γράφουν παραπληροφόρησης που μπορούμε να απευθυνθούμε ώστε να μας απαντήσουν με σιγουριά 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες