Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Lagos έγραψε: Τρί Μαρ 31, 2026 4:43 pm Ερώτηση σε αυτούς που πήραν καρτέλα γιατρών....πήραν και δελτίο ιατρικού ιστορικού????

Ένα χαρτί εμένα μου έδωσαν μόνο με τα στοιχεία μου και τι γιατρούς θέλουν να περάσεις

Επισκέπτης

Απο δημόσιο νοσοκομείο μπαίνει κάτω το γνήσιο της υπογραφής εκεί που λέει γραμματεία? Η χρειάζεται και η στρογγυλή σφραγίδα δίπλα από την υπογραφή του γιατρού στο πλαίσιο 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 31, 2026 4:54 pm Απο δημόσιο νοσοκομείο μπαίνει κάτω το γνήσιο της υπογραφής εκεί που λέει γραμματεία? Η χρειάζεται και η στρογγυλή σφραγίδα δίπλα από την υπογραφή του γιατρού στο πλαίσιο 

Από ιδιώτη μόνο δίπλα σφραγίδα και υπογραφή από δημόσιο νοσοκομείο αυτά συν σφραγίδα για το γνήσιο υπογραφής των γιατρών που σε εξέτασαν.
Επισκέπτης

Πιστευετε να γινουν ΠΚΕ μονο στην Αθηνα για εμας>?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 31, 2026 9:07 pm Πιστευετε να γινουν ΠΚΕ μονο στην Αθηνα για εμας>?

Μόνο Αθήνα γίνονται οι ΠΚΕ 
Επισκέπτης

συνοριοφυλακες παντα αθηνα και θεσσαλονικη ηταν οχι ΜΟΝΟ αθηνα...
Επισκέπτης

Ακούγεται λογικό ειδικά αν το συνδυάσουν μετά τις ΠΚΕ των πανελληνίων και θέλουν να ξεμπερδεύουν. 

Επισκέπτης

Ειμαι σιγουρος οτι θα μας βαλουν με πκε παννεληνιων αλλα ελπιζω οχι μονο Αθηνα και οι 700+ τους επιλαχων
Manolakis20

Δημοσίευση από Manolakis20 »

Καλησπέραααα, κάλεσαν κανέναν να πάρει καρτέλα ενώ είναι εκτός των θέσεων; 
alexgr

Δημοσίευση από alexgr »

Εμένα με κάλεσαν για καρτάλα,πως καταλαβαίνεις ότι είσαι εκτος θέσεων ομως?
Manolakis20

Δημοσίευση από Manolakis20 »

Αφού βγήκαν οι πίνακες κ είμαι εκτός, αλλά με φώναξαν για καρτέλα, αυτό δεν καταλαβαίνω 
Επισκέπτης

Θα καλέσουν 1.600 άτομα για αθλήματα και όχι μόνο τους 700 πρώτους.
Η ανακοίνωση του αρχηγείου έλεγε ότι αθλήματα θα γίνουν μόνο στην Αθήνα, τις πρώτες ημέρες του Μαΐου. Ετσι μου είπαν στο ΑΤ. Έως 24/4 θα πρέπει να έχει βγει το πρόγραμμα των ΠΚΕ. 
Επισκέπτης

Εγώ λέω να μην ανησυχείτε για τις θέσεις συνήθως καλούνε τα άτομα που θέλουν στην περίπτωση μας 700 συν το τριπλάσιο δηλαδή άλλους 2000 περίπου που δεν νομίζω να είμαστε στο σύνολο τόσοι αν κρίνω από τους πίνακες και τα παιδιά που πέρασαν εφ 
Επισκέπτης

Κι εγώ που πέρασα Ε.Φ με κάλεσαν σήμερα και δεν θα πάω οπότε επιτυχία στα υπόλοιπα παιδιά.
Episkept

Δημοσίευση από Episkept »

Παιδιά γνωρίζει κανείς που γίνεται η εκπαίδευση, πόσο καιρό κρατάει και πότε περίπου θα ξεκινήσει; Ρωτάω γιατί άκουσα κάτι για Τρίπολη στο τμήμα όσο περίμενα

Έχει κάποιος εικόνα; Είμαι από Θεσσαλονίκη 

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες