Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 26, 2026 4:45 pm Αλήθεια έχω αρχίσει και πιστεύω πως μάλλον μερικοί το κάνετε για αποπροσανατολισμό και κάνετε τόσο άστοχες ερωτήσεις ή δίνετε τόσο άστοχες απαντήσεις.
Επειδή κάποιοι περιμένετε τηλέφωνο ή ειδική πρόσκληση. Διαβάστε το ΦΕΚ σελ. 42 και πηγαίνετε να πάρετε την καρτέλα σας γιατί αν αύριο μεθαύριο βγει το πρόγραμμα των ΠΚΕ (όπως έχει γίνει άλλες φορες) θα κατηγορείτε το σύμπαν που θα τρέχετε να μαζέψετε όλες αυτές τις εξετάσεις. 
https://www.astynomia.gr/file/2025/11/p ... 0-sfox.pdf

Ρε είστε σοβαροί? Σε παίρνουν τηλέφωνο από το Α.Τ τής περιοχής σου να παραλάβεις την καρτέλα δεν ισχύει αυτό πού λένε πολλοί πονηριδηδες ότι δεν σε παίρνουν αυτοί και αγχώνουν τζάμπα τον κόσμο.

pepegas1221

Δημοσίευση από pepegas1221 »

Στο φεκ παντως λεει αμεσως την επομενη μερα πηγαινες να παραλαβεις την καρτελα..Υποθετω οτι απο Δευτερα σιγουρα πρεπει να τους παρουμε εμεις τηλ στα αστυνομικα τμηματα που καναμε την αιτηση ωστε να παραλαβουμε τις καρτελες ακομη και αν δεν παρουν τηλεφωνο :?

PICKNIK
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από PICKNIK »

Έχει πάει κάποιος να παραλάβει καρτέλα απο το τμήμα της περιοχής του; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 26, 2026 6:46 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 26, 2026 4:45 pm Αλήθεια έχω αρχίσει και πιστεύω πως μάλλον μερικοί το κάνετε για αποπροσανατολισμό και κάνετε τόσο άστοχες ερωτήσεις ή δίνετε τόσο άστοχες απαντήσεις.
Επειδή κάποιοι περιμένετε τηλέφωνο ή ειδική πρόσκληση. Διαβάστε το ΦΕΚ σελ. 42 και πηγαίνετε να πάρετε την καρτέλα σας γιατί αν αύριο μεθαύριο βγει το πρόγραμμα των ΠΚΕ (όπως έχει γίνει άλλες φορες) θα κατηγορείτε το σύμπαν που θα τρέχετε να μαζέψετε όλες αυτές τις εξετάσεις. 
https://www.astynomia.gr/file/2025/11/p ... 0-sfox.pdf

Ρε είστε σοβαροί? Σε παίρνουν τηλέφωνο από το Α.Τ τής περιοχής σου να παραλάβεις την καρτέλα δεν ισχύει αυτό πού λένε πολλοί πονηριδηδες ότι δεν σε παίρνουν αυτοί και αγχώνουν τζάμπα τον κόσμο.

Δεν το λέω από το μυαλό μου. Το λέει το ΦΕΚ, μάλιστα συστήνει να πάρει ο διαγωνιζόμενος τηλ το Ατ της περιοχής του ώστε να του πουν πότε είναι καλό να περάσει.
Ναι, εγώ τη παρέλαβα την καρτέλα και όχι δεν με πήραν τηλ. 

Επισκέπτης

Εσυ που πηρες καρτελα λοιπον πες μας και ημερομηνιες των ΠΚΕ και σε ποια περιοχη..Μαζι πανε αυτα!
Επισκέπτης

Εγώ ξέρω ότι πηρα τηλ και πήγα και πήρα την καρτέλα και μου είπαν να παρακολουθώ τις ανακοινώσεις του σάιτ για το πρόγραμμα καθώς είναι ευθύνη του διαγωνιζόμενου. ούτε αυτοί έχουν ενημέρωση μέχρι να βγει η ανακοίνωση του αρχηγείου. Αν κάποιος θέλει πάει τελευταία στιγμή λίγες ημέρες πριν τις ΠΚΕ, στο χέρι είναι του καθενός. 
Δεν έχω λόγο να πω ψέματα και επίσης όπως τα λέω αναγράφονται στο ΦΕΚ στην ενότητα «παραλαβη της υγειονομικής καρτέλας» 

Επισκέπτης

Τηλέφωνο στο ΑΤ η στην διεύθυνση?
Επισκέπτης

Παιδια εγω πήγα παντως στο ΑΤ που έκανα την αιτηση και δεν ειχαν ιδεα.. Πηραν τηλ την Διευθυνση και ειπαν θα με παρουν απο εκει τηλ να την παραλαβω απο τη διευθυνση δεν ξανα ασχολουμαι με το ΑΤ... Αναμενω..
Επισκέπτης

Κόψε τα ψέματα παπατζη. Για τις καρτέλες παίρνουν πάντα τηλέφωνο τι πήγες και την πήρες εσύ? Αφού δεν έχουν αρχίσει να δίνουν καρτέλες ακόμα 
Επισκέπτης

Μένω σε επαρχία και τις είχαν έτοιμες εδώ. Παιδιά δεν έχω κάτι να κερδίσω για να λέω μλκιες. Ηρέμησε εσύ, δεν σε είπαμε καμπούρη. Απορώ ειλικρινά εδώ μέσα. Υποτίθεται για ανταλλαγή απόψεων είναι η φάση εδώ, αφού δεν δέχεστε τίποτα μην μπαίνετε. Μπορεί και να σε πάρουν, εγώ λέω τι λέει το ΦΕΚ και τι έκανα εγώ στην περιοχή μου. Μην το παίρνεις τοσο κατάκαρδα. 
Επισκέπτης

Καλησπέρα, σύμφωνα με το Φεκ αναγράφει οτι ενημέρωνομαστε για τους τελικούς πίνακες και παραλάβανουμε τηξ καρτέλα αμέσως μετα με δική μας ευθύνη και στο δελτίο παραλαβής απο τον εκάστοτε αξιωματικό κάθε τμήματος που μας χορήγησε. 
πήρα τηλέφωνο σημερα πρωί στην ανάλογη διεύθυνση που ανήκω και μου λέει δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα θα σας καλέσει το ΑΤ που κάνατε αίτηση 
Υπάρχει κανένας που να παρέλαβε καρτέλα υγειονομικών?
Lagos

Δημοσίευση από Lagos »

Εμένα είπαν να περιμένω θα πάρουν τηλ γιατί κάποιες εξετάσεις ιατρικές πρέπει να είναι κάτω των 40 ημερών...παρότι δεν το γράφει η προκήρυξη 
Lagos

Δημοσίευση από Lagos »

Εμένα είπαν να περιμένω θα πάρουν τηλ γιατί κάποιες εξετάσεις ιατρικές πρέπει να είναι κάτω των 40 ημερών...παρότι δεν το γράφει η προκήρυξη 

Like

Δημοσίευση από Like »

Lagos έγραψε: Παρ Μαρ 27, 2026 8:50 am Εμένα είπαν να περιμένω θα πάρουν τηλ γιατί κάποιες εξετάσεις ιατρικές πρέπει να είναι κάτω των 40 ημερών...παρότι δεν το γράφει η προκήρυξη 

Καλημέρα εμένα που πήρα τηλέφωνο τώρα μου είπαν να πάω να την παραλάβω κανονικά. Παιδιά ψαχτείτε όσοι είσαστε γιατί κρίμα είναι για βλακείες του τμήματος να χάνετε μέρες ή και την θέση σας 
Επισκέπτης

πηρα ενα ΑΤ θεσσαλονικης ειπαν θα καλεσουν σε λιγη ωρα το αστυνομικο μεγαρο και θα τους ξανα παρω τηλ που θα εχουν ενημερωση..Θα σας πω τι με ειπαν σε λιγο.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες