Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

DinosV έγραψε:Φιλε Βιλλυ σιγουρα παιρνεις τα 350 μορια που ειναι τα του φοιτητη μορια και τα 80 του Λοουερ, τωρα οσον αφορα τη θητεια σου θα παρεις 45 μορια διοτι (9μηνες*5μορια/μηνα=45μορια) τωρα οσον αφορα για το Πτυχιο Προγραμματιστη απο το ΙΕΚ θα παρεις μονον 25 μορια και ΟΧΙ 300 που σου λεει ο Νικος, εξαλλου η προκηρυξη το λεει καθαρα!

[θ. Κατοχή πτυχίου προγραμματιστή Η/Υ:
(3) ΙΕΚ (ή ισοτίμων σχολών εξωτερικού) :25 μονάδες]

Με επιφυλαξη σου λεω οτι δεν ξερω αν θα καρπωθεις την προυπηρεσια κατα την διαρκεια της θητειας σου στην ειδικοτητα!

Για αλλη μια φορα θα παρακαλεσω να μην απαντουν σε αποριες υποψηφιων ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, Δεν ειναι σωστο να παραπληροφορουμε τους υποψηφιους και να τους δινουμε φρουδες ελπιδες!

Εγω εχω πτυχιο ιεκ, αλλα δεν ειναι πτυχιο προγραμματιστη Η/Υ αλλα αλλης ειδικοτητας και δεν εχω πιστοποιηση, τα 300 μορια του ιεκ φιλε ντινο δεν τα χανω, γιατι δεν παυει να εχω πτυχιο ιεκ.
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από DinosV »

Φιλε Πετρο δεν μπορω να ξερω τι πτυχιο εχεις ακριβως. Αλλα σου λεω οτι αν εχεις τελειωσει το ΙΕΚ τοτε λαμβανεις 300 μορια (αν παλι οχι 250μορια) και αν κατεχεις Πτυχιο Προγραμματιστη παιρνεις τα 25 μορια... Μην σου πω κατι που δεν ειναι αληθες.
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DinosV »

Φιλε Νικο δεν ξερω τι λες αλλα για σκεψου και λιγο λογικα, το παιδι ειναι φοιτητης αρα λαμβανει τα 350 μορια κ οχι και τα 300 επειδη φοιτησε σε ΙΕΚ διοτι το ΤΕΙ ειναι 3/βαθμια εκπαιδευση και επομενως ανωτερο απο το ΙΕΚ (2/βαθμια), απλα θα λαβει τα 25 μορια για το πτυχιο προγραμματισμου!

γ. Η Επιτροπή Επιλογής Υποψηφίων.
(2) Αξιολογεί τα δικαιολογητικά των υποψηφίων που είναι πλήρη και τους
βαθμολογεί στα κριτήρια επιλογής, όπως αυτά αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
«Α».Επισημαίνεται ότι βαθμολογείται ΜΟΝΟ ο τίτλος σπουδών, το επίπεδο του οποίου
καθορίζεται κατά ειδικότητα με απόφαση του Υπουργού ΕΘνικής Άμυνας.
Anonymous

DinosV έγραψε:Φιλε Πετρο δεν μπορω να ξερω τι πτυχιο εχεις ακριβως. Αλλα σου λεω οτι αν εχεις τελειωσει το ΙΕΚ τοτε λαμβανεις 300 μορια (αν παλι οχι 250μορια) και αν κατεχεις Πτυχιο Προγραμματιστη παιρνεις τα 25 μορια... Μην σου πω κατι που δεν ειναι αληθες.
Σ ευχαριστώ και πάλι για την απάντησή σου. Παίρνω 300 γιατι έχω πιστοποίηση. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αυτο το πτυχίο προγραμματιστή πως το αποδικνύεις αυτ. Η ειδικότητα μου είναι τεχνικος εφαρμογων πληροφορικής.

Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DinosV »

Αρα φιλε Πετρο δεν τα παιρνεις τα 25 μορια, διοτι δεν εισαι Προγραμματιστης, αλλα Τεχνικος!
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DinosV »

Καταλαβαινω διοτι και εγω του κλαδου ειμαι. Περιπου
Anonymous

Εγω δεν καταλαβαινω ενα σημειο της προκηρυξης στα κρητιρια επιλογης που λεει:
Χρονος προυπηρεσιας στην ειδικοτητα, αποδεικνυομενος με επικυρωμενο αντιγραφο του ασφαλιστικου φορεα και βεβαιωση του εργοδοτη (υπολογιζεται ως προυπηρεσια και η θητεια στις ενοπλες δυναμεις μονο στην ιδια η αντιστοιχη ειδικοτητα αλλου κλαδου ενοπλων δυναμεων) :

και απο κατω λεει τις προυπηρεσιες και τα μορια που παιρνει η καθε μια, μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι αυτο ακριβως;
Anonymous

To θέμα είναι ότι η ειδικότητα αυτή είχε Μαθήματα προγραμματισμού (sql,c++ c+ pascal java)
Anonymous

Πεδια εχω απολιτιριο... Λικιου με 10,6 μονον λογο μιας κοπελας... Χεχε αλλα εχω απολιτιριο γιμνασιου με 19... Εχω λοουερ +8 μινες θητεια λοκατζης. Ειδικες δυναμεις ειμαι σπουδαστις ιεκ πλιροφορικις εχετε τν καλοσυνη εαν μποριτε να μου πειτε ποσα μορια βγαζω; Ειμαι αθλητης στιβου... Αλλα... Τα αθληματα δεν ς ανεβαζουν τ μορια. Κριμα...

Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DinosV »

Φιλε Κολοκοτρωνη τα μορια που εχεις ειναι :

για το Απολυτηριο Λυκειου - 111,3 μορια

για το Λοουερ - 80 μορια

για την 8μηνη θητεια σου - 40 μορια

ΣΥΝΟΛΟ 231,30 μορια

βεβαια αν στο ΙΕΚ εισαι εναν ολοκληρο χρονο σπουδαστης τοτε παιρνεις τα 250 μορια που αναλογουν και θα εχεις 370 μορια (250 απο το ΙΕΚ + 120 Λοουερ και Θητεια)
Anonymous

Ουτε κομποιουτερ να σουνα φιλε διινο... Ευχαριστω... Εχω ακουσει πως μετρανε εαν εχεις κανει τν θητεια σου στις ειδικες δυναμεις... Ορεινος καταδρομεας... Γνοριζεις;
Anonymous

nikos έγραψε:Εγω δεν καταλαβαινω ενα σημειο της προκηρυξης στα κρητιρια επιλογης που λεει:
Χρονος προυπηρεσιας στην ειδικοτητα, αποδεικνυομενος με επικυρωμενο αντιγραφο του ασφαλιστικου φορεα και βεβαιωση του εργοδοτη (υπολογιζεται ως προυπηρεσια και η θητεια στις ενοπλες δυναμεις μονο στην ιδια η αντιστοιχη ειδικοτητα αλλου κλαδου ενοπλων δυναμεων) :

και απο κατω λεει τις προυπηρεσιες και τα μορια που παιρνει η καθε μια, μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι αυτο ακριβως;

ντινο αν εχεις την καλοσυνη απαντησε μου σε αυτο, δεν καταλαβαινω ετσι οπως το εχουν γραψει.3μηνες 50μοναδες. Απο 3 εως 6 μηνες 100 μοναδες απο 6 εως 9 150 Μοναδες. Απο 9 μηνες εως 12,200 μοναδες. Ανω των 12 μηνων 250μοναδες.
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DinosV »

Καταλαβα ΛΟΚ, οκ απλα δεν ξερω τι ειδικοτητα δηλωσες και αν δεν ειναι ιδια με την ειδικοτητα που ειχες σαν Φανταρος μαλλον δεν θα παρεις τα 100 μορια που δινουν.

Για ποια ειδικοτητα εκανες χαρτια; Και ποια ειχες φανταρος;
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από DinosV »

Φιλε Νικο ειναι πολυ απλο.

Εσυ ποσους μηνες εχεις αποδεδειγμενα απο το ΙΚΑ προυπηρεσια σε συναμη ειδικοτητα;
Anonymous

Αμυνης αεροδρομιου,
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες