Ανυπότακτοι εσωτερικού

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Mostwanted
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Re: Ανυπότακτοι εσωτερικού

Δημοσίευση από Mostwanted »

Οταν λες σε πήραν απο το αστυνομικό τμήμα τι σου είπαν ακριβως;Σου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανυποταξία;Πάρε τηλέφωνο το στρατολογικό σου γραφείο στο οποίο υπάγεσαι να μάθεις τι ακριβώς έχει γίνει καταρχάς και σε τι στάδιο βρίσκεται ειναι η ανυποταξία.Αν σου έχουν κάνει μήνυση για ανυποταξία τότε καλό είναι να βρείς ενα δικηγόρο που να ασχολείται με στρατολογικά και ποινικά για να δείτε τι γίνεται με το ποινικό μέρος της υπόθεσης.Καλό είναι να τηλεφωνήσεις πολύ νωρίς στο στρατολογικό για να πιάσεις γραμμή δηλαδή 08:00-09:00 μέχρι τις 10:00 πολύ βαριά και αν δεν το σηκώνουν να επιμείνεις αρκετές φορές.Εαν κρίθηκες ανυπότακτος την μήνυση την κάνει το στρατολογικό γραφείο προς τον αρμόδιο εισαγγελέα στρατοδικείου οπότε θα ξέρουν να σου πούν  σε τι στάδιο βρίσκεται.

Καλησπέρα σε ευχαριστώ για την απάντηση 

Από τη στιγμή που δεν έχει.υπαρξει επίσημη απάντηση στην αίτηση μου για απαλλαγή τι φαση; 
Στο τηλεφωνο στον αστυνομικο εξηγησα ότι εγώ είχα κάνει αίτηση και είχα αποστείλει τον φάκελο μου
μπυ είπε να πάω εκεί να κανουμε μια υπεύθυνη δήλωση για να τους στείλουμε,  αλλά απ ότι έμαθα θα πρεπει να κατσω εκει καλοιες ωρες γτ φανταζομαι ειναι αυτοφωτη διαδικασια 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες