Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο νεότερο?

pepegas1223

Δημοσίευση από pepegas1223 »

οχι μην ρωτατε τα ιδια και τα ιδια να μπαινετε στο σιτε αστυνομιας
Επισκέπτης

Καλημέρα. Σαν πολύ δεν έχουν αργήσει να εκδοθούν οι πίνακες μετά τις ενστάσεις?

Επισκέπτης

Ισχύει έχουν αργήσει 
Επισκέπτης

Έχει κανένας καμία ενημέρωση αν θα βγουν εώς τέλος του μήνα?

Επισκέπτης

Λέτε να καθυστερούν ώστε να γίνει η εκπαίδευση στη Τρίπολη; Στην Τρίπολη είναι οι ΕΦ έως 15 Μαΐου. 
Επισκέπτης

Ότι και να πούμε φίλε εικασία θα είναι 
Επισκέπτης

Πάντως δεν έχουν αργήσει. Εμείς απλά θεωρούσαμε ότι θα το επισπεύσουν λόγω της σεζόν που έρχεται. Οπως και να έχει δε μπορεί μέσα στον Απρίλη θα γίνουν ολα.
αν κάποιος γνωρίζει κάτι, θα βοηθούσε. Είναι όντως κουραστική αυτή η αναμονή. 
Επισκέπτης

Eντωμεταξυ είναι απλά να βγάλει ο ΑΣΕΠ τα αποτελέσματα για να πάρουμε καρτέλες και να αρχίσουμε τις ΠΚΕ 
Hsbcs

Δημοσίευση από Hsbcs »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 19, 2026 4:06 pm Πάντως δεν έχουν αργήσει. Εμείς απλά θεωρούσαμε ότι θα το επισπεύσουν λόγω της σεζόν που έρχεται. Οπως και να έχει δε μπορεί μέσα στον Απρίλη θα γίνουν ολα.
αν κάποιος γνωρίζει κάτι, θα βοηθούσε. Είναι όντως κουραστική αυτή η αναμονή. 

Φίλε έχουν αργήσει, επειδή παρακολουθώ τις προκηρύξεις και για αστυνομία και για εποπ από την στιγμή που έχει τελειώσει η προθεσμία για αιτήσεις εντός 3 μηνών οι υποψήφιοι έχουν μπει για εκπαίδευση 

Επισκέπτης

Έβλεπα την τελευταία προκήρυξη ειδικών φρουρών του 24 και εκεί έκαναν σχεδόν μήνες να καλέσουν για αθλήματα από όταν αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες. Τι να πω βρε παιδιά. Ας ελπίσουμε τις επόμενες μέρες να έχουμε νέα .
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 19, 2026 6:43 pm Έβλεπα την τελευταία προκήρυξη ειδικών φρουρών του 24 και εκεί έκαναν σχεδόν μήνες να καλέσουν για αθλήματα από όταν αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες. Τι να πω βρε παιδιά. Ας ελπίσουμε τις επόμενες μέρες να έχουμε νέα .

Σχεδόν 2 μήνες *

Επισκέπτης

Καλημέρα σας, εγώ πιστεύω πάντως ότι θα βγούνε οι πίνακες πίνακες πριν το Πάσχα.
Επισκέπτης

Μήπως περιμένουν να τελειώσουμε εμείς οι Ε.Φ πρώτα; 700 άτομα κατά πάσα πιθανότητα Τρίπολη θα έρθετε αφού άνοιξε χωρίς να ξέρω φυσικά, γνώμη μου.
Silent

Δημοσίευση από Silent »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Μαρ 20, 2026 12:40 pm Μήπως περιμένουν να τελειώσουμε εμείς οι Ε.Φ πρώτα; 700 άτομα κατά πάσα πιθανότητα Τρίπολη θα έρθετε αφού άνοιξε χωρίς να ξέρω φυσικά, γνώμη μου.

Εγω πιστεύω θα μας δώσουν καρτέλες πριν το Πάσχα για να έχουμε και λίγο χρόνο παραπάνω για να περάσουμε γιατρούς και από Μάιο έτσι όπως πάει η δουλειά Τρίπολη εκτός αν μας σπάσουν και στείλουν αυτούς που είναι Αθήνα στην Αμυγδαλέζα και τους υπόλοιπους γύρω γύρω 

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες