Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Δηλαδή να υπολογίζουμε ότι περίπου καλοκαίρι θα βγει η προκυρηξη;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 16, 2026 4:56 pm Δηλαδή να υπολογίζουμε ότι περίπου καλοκαίρι θα βγει η προκυρηξη;

Το φθινόπωρο τους θέλει έξω. Αρα Απρίλη λογικά αν όχι τέλος του μήνα 
NikosKk

Δημοσίευση από NikosKk »

Παιδιά εγώ έχω ακούσει αλλον για άνοιξη και, άλλος να λέει για  φθινόπωρο, και το 2027.... Ο καθένας λέει διαφορα. 
Μου φαινονται πολλές οι 2000 παραιτήσεις που αναφέρονται πιο πάνω, δεν ξέρω, ίσως με συνταξιοδοτήσεις οκ. 
Ο πίνακας του 24 τελείωσε , από ότι κατάλαβα πήρανε λιγότερα άτομα από αυτά που θέλανε , η λογική λέει ότι θα πάρει 300-400 άτομα να συμπληρωθεί ο αριθμός , ίσως αν ισχύουν και κάτι δημοσιεύματα για αστυνομικούς στα μουσεία να φτασει τα 800 όλα κι όλα που είχαν αναφερθεί και σε επίσημες δηλώσεις . Βέβαια κάτι είχε υποθει και πέρυσι για αστυνομία στα λεωφορεία , αλλά από ότι είδα δεν βγήκε προκυρηξη...
Εγώ θεωρώ ότι θα περιμένουμε μέχρι το 2027 , μακάρι να βγω λάθος. 
Arapis321

Δημοσίευση από Arapis321 »

Έχει πει τους θέλει το φθινόπωρο οπότε θεωρητικά μέχρι Ιούνιο Ιούλιο δεν πρέπει; Δεν είναι πρώτη φορά όμως που βγαίνουν εκτός προγράμματος. Προετοιμαστείτε εσείς καλού κακού, στην τελική καλο στον εαυτό σας κάνετε!

Για τις παραιτήσεις αν μου είπαν ψέματα, ψέματα τότε σας λέω και εγώ. Μακάρι σύντομα παιδιά!
NikosKk

Δημοσίευση από NikosKk »

Μακάρι ρε φίλε, μακάρι.
Τα παιδιά που είναι τώρα στην σχολή μήπως έχετε ακούσει κάτι; 
Επίσης ρε παιδιά , οι συνοριοφύλακες οι 700 που θα εκπαιδευτούν; Αν εκπαιδευτούν και αυτοί σε κέντρα εκπαίδευσης εφ, λογικά όταν τελειώσουν αυτοί θα είναι διαθέσιμα τα κέντρα εκπαίδευσης για νέους ΕΦ της αστυνομίας 
Arapis321

Δημοσίευση από Arapis321 »

Κοίταξε αν θέλουν να μας βάλουν κάπου, δεν χρειάζεται πχ να είναι Τρίπολη 
Μπορεί κ αλλού, Κομοτηνή (ελπίζω όχι), Αθήνα κλπ
Επισκέπτης

NikosKk έγραψε: Δευ Μαρ 16, 2026 5:31 pm Μακάρι ρε φίλε, μακάρι.
Τα παιδιά που είναι τώρα στην σχολή μήπως έχετε ακούσει κάτι; 
Επίσης ρε παιδιά , οι συνοριοφύλακες οι 700 που θα εκπαιδευτούν; Αν εκπαιδευτούν και αυτοί σε κέντρα εκπαίδευσης εφ, λογικά όταν τελειώσουν αυτοί θα είναι διαθέσιμα τα κέντρα εκπαίδευσης για νέους ΕΦ της αστυνομίας 

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πας Αμυγδαλέζα. Οι συνοριοφύλακες θα μπουν στην Τρίπολη είναι μεγάλο το στρατόπεδο και χωράει εύκολα 700 άτομα. Την Κομοτηνή πλέον δεν την χρησιμοποιούν για ειδικούς φρουρούς τώρα αν σας πάει εκεί είστε πολύ άτυχοι. Αμυγδαλέζα θα πάει τους φύλακες τής τράπεζας τής Ελλάδος όπως είχε κάνει και το 22

Επισκέπτης

Δεν θέλετε να έρθετε Τρίπολη παίδες. Όταν κι αν έρθετε θα καταλάβετε. 😆
Straw

Δημοσίευση από Straw »

Ισχύει ότι Τρίπολη είναι για τα ανάθεμα, Αμυγδαλέζα από την άλλη είναι πένα. Εγώ πιστεύω ότι τώρα ασχολούνται με την προκήρυξη από πανελληνιες, μετά θα ασχοληθούν με τους φρουρούς της ΤτΕ και μετά με τους ΣΦ. Οπότε την καινούρια προκήρυξη θα την βγάλουν καλοκαίρι φθινόπωρο. Άποψη μου πάντα 
Επισκέπτης

Straw έγραψε: Τρί Μαρ 17, 2026 11:05 am Ισχύει ότι Τρίπολη είναι για τα ανάθεμα, Αμυγδαλέζα από την άλλη είναι πένα. Εγώ πιστεύω ότι τώρα ασχολούνται με την προκήρυξη από πανελληνιες, μετά θα ασχοληθούν με τους φρουρούς της ΤτΕ και μετά με τους ΣΦ. Οπότε την καινούρια προκήρυξη θα την βγάλουν καλοκαίρι φθινόπωρο. Άποψη μου πάντα 

Άστα να πάνε μακάρι να έμπαιναν όντως 900 άτομα μπας και τα έσπαγε πάλι και να γλιτωναμε Νταχάου αλλά πού τέτοια τύχη. Οι πιο τυχεροί οι πρώτοι 300οι και οι 65 που μπήκαν πριβέ στην αξιωματικών. Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει αν πάρει όντως 800+ άτομα πού λένε θα τους σπάσει πάλι 300 αξιωματικών 500-600 κάτω αν πάρει 600 και κάτω θα πάτε όλοι κάτω δεν την γλιτώνετε. Ειδωμεν γιατί η οικονομία κάποια στιγμή θα καταρρεύσει δεν πρόκειται να παίρνει συνέχεια με δανεικά χρήματα δημόσιους υπαλλήλους το κράτος πού δεν παράγει τίποτα. Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και μην ρισκάρετε είτε αυτό είναι συνοριοφυλακες είτε αυτό είναι κάτι άλλο εκτός των ειδικών φρουρών. Όταν καταρρεύσει η οικονομία πάλι θα ζήσουμε χειρότερες εποχές μνημονίων θα με θυμηθείτε.

episkeptis1

Δημοσίευση από episkeptis1 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 18, 2026 9:00 am
Straw έγραψε: Τρί Μαρ 17, 2026 11:05 am Ισχύει ότι Τρίπολη είναι για τα ανάθεμα, Αμυγδαλέζα από την άλλη είναι πένα. Εγώ πιστεύω ότι τώρα ασχολούνται με την προκήρυξη από πανελληνιες, μετά θα ασχοληθούν με τους φρουρούς της ΤτΕ και μετά με τους ΣΦ. Οπότε την καινούρια προκήρυξη θα την βγάλουν καλοκαίρι φθινόπωρο. Άποψη μου πάντα 

Άστα να πάνε μακάρι να έμπαιναν όντως 900 άτομα μπας και τα έσπαγε πάλι και να γλιτωναμε Νταχάου αλλά πού τέτοια τύχη. Οι πιο τυχεροί οι πρώτοι 300οι και οι 65 που μπήκαν πριβέ στην αξιωματικών. Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει αν πάρει όντως 800+ άτομα πού λένε θα τους σπάσει πάλι 300 αξιωματικών 500-600 κάτω αν πάρει 600 και κάτω θα πάτε όλοι κάτω δεν την γλιτώνετε. Ειδωμεν γιατί η οικονομία κάποια στιγμή θα καταρρεύσει δεν πρόκειται να παίρνει συνέχεια με δανεικά χρήματα δημόσιους υπαλλήλους το κράτος πού δεν παράγει τίποτα. Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και μην ρισκάρετε είτε αυτό είναι συνοριοφυλακες είτε αυτό είναι κάτι άλλο εκτός των ειδικών φρουρών. Όταν καταρρεύσει η οικονομία πάλι θα ζήσουμε χειρότερες εποχές μνημονίων θα με θυμηθείτε.

Γιατί εκτός ειδικών φρουρών? 
Επισκέπτης

Παιδιά θα βγάλει. Τα κενα είναι υπερτεραστια. Ολοι έχουν τη ίδια πληροφόρηση ότι θα βγάλει. 
Επισκέπτης

episkeptis1 έγραψε: Τετ Μαρ 18, 2026 3:36 pm

Εννοώ ότι αν σου κάτσει κάποια άλλη ευκαιρία να μπεις σε κάποιο άλλο σώμα ασφαλείας ή στις ένοπλες δυνάμεις και κάνεις τα χαρτιά σου και σε πάρουν εννοείται να μπεις εκεί γιατί η οικονομία θα καταρρεύσει πάλι και θα μπούμε σε νέο μνημόνιο 100% το λένε όλοι οι οικονομολόγοι.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 18, 2026 6:13 pm

Εννοώ ότι αν σου κάτσει κάποια άλλη ευκαιρία να μπεις σε κάποιο άλλο σώμα ασφαλείας ή στις ένοπλες δυνάμεις και κάνεις τα χαρτιά σου και σε πάρουν εννοείται να μπεις εκεί γιατί η οικονομία θα καταρρεύσει πάλι και θα μπούμε σε νέο μνημόνιο 100% το λένε όλοι οι οικονομολόγοι.

Ποιοι είναι « όλοι οι οικονομολόγοι » ;

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 18, 2026 6:17 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 18, 2026 6:13 pm

Ποιοι είναι « όλοι οι οικονομολόγοι » ;

Αφήστε τι λένε . Σημασία έχει που ο Μιχάλης είπε φθινόπωρο τοποθέτηση. Προχωράμε 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: EvFrontier και 10 επισκέπτες