Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 63
Γιατι ζητανε συγκεκριμενο πτυχιο Δημητρη... Δεν υπαρχει λογος πχ αν ζητανε πτυχιο πληροφορικης κ τεχνικων δικτυων, κατι τετοιο τελος παντων-για διαβιβασεις-κ να προσκομισεις εσυ κ ενα πτυχιο πχ φιλολογιας κ να σου δωσει εξτρα μορια κ για το αλλο σου πτυχιο... Παρε κ δες μια προκηρυξη του ασεπ κ θα καταλαβεις τι εννοω
Τα μορια των ξενων γλωσσων τα παιρνεις οσα πτυχια κ αν προσκομισεις. Απλα δεν ξερω αν το δεχονται στον στρατο, αλλα γιατι να μην τα δεχονται;

Dum spiro spero
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Εγω λεω για ειδικοτητες που ζητανε μονο πτυχιο λυκειο η κατι αντιστοιχο, οχι για ειδικοτητες οπως προανεφερες που θελουν εξιδεικευμενες γνωσεις. Εγω δηλωσα ΑΜΦΣ και ζηταει απολυτηριο λυκειου. Δεν νομιζω να χρειαζεται γνωσεις ξενων γλωσσων, δηλαδη να εχω πτυχιο γερμανικων για να μιλαω στον γερμανικο ποιμενικο;(εντος οριων της πλακας παντα). Δεν νομιζω παντος να ειναι δικαιο εαν μετρανε τις ξενες γλωσσες σε μια τετοια ειδικοτητα και δεν μετρανε και τα χαρτια απο τις σχολες, δεν ειναι δικαιο και πανω απ ολα δεν ειναι ΑΣΕΠ ακομη στο στρατο απ οτι ξερω.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
*Αφου και ξενες γλωσσες και σχολες θεωρουνται γραμματικες γνωσεις
-
- Στρατηγός
Βρε συ δικιο εχεις, κ απολυτο μαλιστα αλλα που να το βρουμε! Αφου μας λενε απολυτηριο λυκειου, αυτο θα μετρησει αποκλειστικα κ μονο... Αν εβαζαν "τουλαχιστον" τοτε θα ημασταν πολυ τυχεροι... Κ κατι ακομη: Μπορει μην ειναι ακομη μεσω ασεπ αλλα πανω κατω στην μοριοδοτηση ζητανε τα ιδια κ εχουν τον ιδιο τροπο σκεψης ως προς τον υπολογισμο
Dum spiro spero
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 21
Φιλε Δημητρη σου λεω οτι ειμαι 100% σιγουρος γι'αυτο που σου λεω οτι θα παρεις μονο τα 350 μορια λογω που εισαι φοιτητης τουλαχιστον 1 χρονο στη σχολη και ουτε ενα μοριο παραπανω. Μην το κουραζετε αν δεν εχεις αλλα πτυχια στην παρουσα φαση δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα υπαρχουν και αλλοι χιλιαδες σαν εσενα φοιτητες, που εχουν διαλεξει να πανε ΕπΟπ. Μην απογοητευεσαι ομως, ΠΟΤΕ δεν ξερεις, μπορει να μπεις σαν Επιλαχων.
Νομιζω οτι μεχρι στιγμης οσον αφορα τις διαδικασιες, μπορειτε να απευθυνεστε σε εμενα λογω πιο προσφατης εμπειριας και οσον αφορα θεματα υπηρεσιων να απευθυνεστε στον φιλο Βελερεφοντη λογω μεγαλυτερης εμπειριας.
Νομιζω οτι μεχρι στιγμης οσον αφορα τις διαδικασιες, μπορειτε να απευθυνεστε σε εμενα λογω πιο προσφατης εμπειριας και οσον αφορα θεματα υπηρεσιων να απευθυνεστε στον φιλο Βελερεφοντη λογω μεγαλυτερης εμπειριας.
, καταθέτεις και παίρνεις μόρια μόνο για τον τίτλο που ζητάει... Ειδικά όταν το λέει ξεκάθαρα. Όταν λέει λύκειο, εννοεί λύκειο, όταν αναφέρει διάφορους τίτλους, τότε καταθέτεις αυτο που έχεις μόνο αν συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα σε αυτά που ζητάει... Αν βάλλεις ανώτερω απο αυτά που ζητάει τότε λογικά δεν πρέπει να προσμετρηθεί, δεν κάνει ο καθένας ο, τι θέλει. Αν ήταν έτσι τότε κάποιος που είχε τελειώσει π. Χ ΤΕΙ ανθοκομίας, θα μπορούσε να δηλώσει π. Χ ηλεκτρολόγος αφου και αυτό ΤΕΙ θέλει... ΤΕΙ το ένα, ΤΕΙ και το άλλο... Απλά ο καθένας στέλνει ο, τι τον συμφέρει... Αλλα η προκηρυξη έγινε για να δοθουν ευκαιρίες σε Όλους, όχι μονο σε ΤΕΙ, ΑΕΙ. Ετσι πιστεύω, επομένως όταν ζητάει κάτι συγκεκριμένο, υπάρχει λόγος. Ειδικά όταν δεν αναφέρει π. Χ την λέξη τουλάχιστον. Οπότε στέλνεις ο, τι προβλέπεται... 

- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 21
Φιλε Μπατζη, αν εννοεις οτι πρεπει να υπαρχει συναφεια στα ζητουμενα Πτυχια των ΤΕΙ σε μια ζητουμενη ειδικοτητα το δεχομαι, αν εννοεις ομως οτι οπου ζηταει Λυκει, ο αυτοι νομιζεις οτι προσμετρουν ΜΟΝΟ Λυκειο και οχι ανωτερο τιτλο τοτε σφαλλεις και πολυ μαλιστα. Καλο ειναι αν κατι δεν ξερουμε να μην το λεμε και παραπληροφορουμε και προκαλουμε συγχυση στους ενδιαφερομενους υποψηφιους.
Εγω οτι λεω, το λεω υπευθυνα. Και αν δεν ειμαι σιγουρος το αναφερω!
Εγω οτι λεω, το λεω υπευθυνα. Και αν δεν ειμαι σιγουρος το αναφερω!
Ο μπατζης δικιο εχει εσυ ντινο κανεις λαθος εγω ρωτησα το γραφειο σχεσεων κοινου ΥΕΘΑ αν εκτος απο απολυτηριο λυκειου μπορω να προσκομησω και βεβαιωση σπουδων απο το τ. ε. ι μου και που απαντησαν οτι πρεπει να στειλω μονο το απολυτηριο λυκειου που ζηταει η ειδικοτητα μου.

Κατά τα άλλα ντίνο μου αρέσει που λές ότι άν δεν είσαι σίγουρος το αναφέρεις... Μόνο που ΚΑΙ ΕΔΩ δεν ήσουν σίγουρος και δεν το ανέφερες ΚΑΝ! Φίλε μου χωρις παρεξηγηση αλλα αυτες που ζητανε ΜΟΝΟ απολυτηριο λυκειου ότι παραπανίσιο χαρτί και αν στειλεις (ΑΕΙ-
ΤΕΙ - ΙΕΚ) δεν προσμετραται... Καλο θα ηταν να μην το παιζουμε ξερολες και να λαμβανουμε υποψην και τις αποψεις των αλλων... Αν ηταν ετσι οι αποφοιτοι λυκειου δεν θα ειχαν καμμια ελπιδα να κανουν τα χαρτια τους πουθενα γιατι ο αλλος που σπουδαζει στο ΤΕΙ ισχθυοκαλλιεργειας στο μεσολογγι θα περασει σιγουρα ασχετα αν δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ σχεση με το αντικειμενο
ΤΕΙ - ΙΕΚ) δεν προσμετραται... Καλο θα ηταν να μην το παιζουμε ξερολες και να λαμβανουμε υποψην και τις αποψεις των αλλων... Αν ηταν ετσι οι αποφοιτοι λυκειου δεν θα ειχαν καμμια ελπιδα να κανουν τα χαρτια τους πουθενα γιατι ο αλλος που σπουδαζει στο ΤΕΙ ισχθυοκαλλιεργειας στο μεσολογγι θα περασει σιγουρα ασχετα αν δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ σχεση με το αντικειμενο
Εξαλου το λεει μεσα και η αιτηση-υπευθυνη δηλωση, αντιγαφο η επικυρωμενο φωτοαντιγραφο αποδεικτικου γραμματικων γνωσεων που απαιτουνται μονο για την ειδικοτητα.
-
- Στρατηγός
Αυτο λεμε παιδια, πως απο τη στιγμη που λενε λυκειο ειναι αποκλειστικα απολυτηριο λυκειου αλλα αντιθετα αν γραφουν τουλαχιστον λυκειο θα προσκομισεις ως το ανωτερο πτυχιο που εχεις-ακομη κ αν ειναι τει ιχθυοκαλλιεργειας-
Dum spiro spero
Αυτο λεμε και εμεις... Απο την στιγμη που σου λεει ξεκαθαρα 'απολυτηριο λυκειου' θα στειλεις μονο το απολυτηριο λυκειου... Οτιδηποτε αλλο μας το ειπανε απολυτα και στα γραφεια ενημερωσης οτι ΔΕΝ θα μοριοδοτηθει... Αν ελεγε τουλαχιστον απολυτηριο λυκειου τοτε στειλε και το πτυχιο σου (ας ειναι και απο τις ισχθυοκαλλιεργειες) και οτιδηποτε αλλο σου αρεσει... Απ'την στιγμη που δεν ζητειται ομως, τιποτα παραπανω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης