Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από illy »

Υποθετω οτι μιλας για στρατο ξηρας ετσι; Καλα οτι θα οεσιυν οι βασεις σιγουρα ολγω μειον 200 μορια της συνεντευξης... Τωρα απο κει κ περα ειναι τι δικαιολογητικα προσκομισαν... Οποτε παλι μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε

Dum spiro spero
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από takis2 »

Ιλυ, δυστυχως ειναι δυσαρεστα τα νεα. Βρηκα την προηγουμενη προκυρηξη...

αλλαξα το μυνημα γιατι δε ξερω αν ειναι σωστη. Πατα στο γοογλε Εποπ αεροποριας 2005 και στην πρωτη διευθυνση εμφανιζει την προκυρηξη
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Εικόνα Γμτ... Σχεδον σε ολες "τουλαχιστον" λεει! Ευχαριστω Τακη... Οποτε καλα κρασσα
Dum spiro spero
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από kallitexnis »

Νομίζω πως μετράει το ανώτερο πτυχίο σπουδών (είτε είναι Β'θμιας Εκπ/σης είτε ΑΕΙ-ΤΕΙ). Όταν όμως δεν υπάρχει πτυχίο αλλά μόνο βεβαίωση προσμετράται η βεβαίωση σπουδών και τα μόρια απ'το απολυτήριο λυκείου.(το ανώτερο που συμβαδίζει με την ειδικότητα διότι υπάρχουν παιδιά που έχουν πάει ΤΕΕ και μετά τελείωσαν και γενικό). Αυτό το λέω όμως χωρίς να είμαι 100% σίγουρος. Ευχαριστώ...
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από DinosV »

Εγω ξερω οτι μετρουν μονο τον ανωτερο τιτλο σπουδων ο οποιος ομως συμβαδιζει με την δηλωθεισα ειδικοτητα οπως λεει κ ο Καλλιτεχνης, εξάλλου η προκηρυξη νομιζω οτι το λεει καθαρα.

Επιτροπή Επιλογής Υποψηφίων.
(2) Αξιολογεί τα δικαιολογητικά των υποψηφίων που είναι πλήρη και τους βαθμολογεί στα κριτήρια επιλογής, όπως αυτά αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α».Επισημαίνεται ότι βαθμολογείται ΜΟΝΟ ο τίτλος σπουδών, το επίπεδο του οποίου καθορίζεται κατά ειδικότητα με απόφαση του Υπουργού ΕΘνικής Άμυνας.

Για 12μηνες φανταρος φιλε Νικο και Μανο παιρνεις 60 μόρια!

Φιλε Μανο για να σου ληθει καθε απορια παρακατω θα σου παραθεσω αναλυτικα τα μορια του Στελεχους πια με τα μορια που ειχε τοτε βγαζοντας τα Μεγαλυτερα Μορια (βασικα για την ιστορια ειναι 1062 και οχι 1064, οχι πως εχει σημασια αλλα αυτη ειναι η αληθεια) στην ειδικοτητα ΑΑΔ (δεν ξερω αν αυτο επιτρεπεται, εξαλλου δεν θα αναφερω ονομα).

ΜΟΡΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ SUCCS ΣΕΙΡΑ Criterion 1 Criterion 2 Criterion 3 Criterion 4 Criterion 5 Criterion 6 Criterion 7 Criterion 8 Criterion 9 Criterion 10 Criterion 11 Criterion 12 BAUMOS_APOL 1062 ΑΜΥΝΗΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΕΠΙΤΥΧΩΝ 1 450 200
160

60 192 0

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Οσοι εχουν υπηρετησει 9μηνο; Ποσα μορια παιρνουν; Ευχαριστω.
dimitris_wolf
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από dimitris_wolf »

Στα 420 μορια που ειχες ειναι μεσα και το μορια της συνεντευξης; εγω εχω 460 με τα χαρτια που κατεθεσα εαν βεβαια ισχυει πως οτι καταθετεις παιρνεις μορια και οχι ο μεγαλητερος τιτλος σπουδων. Εχω 120 απο το απολυτηριο λυκειου και 350 απο την σχολη μου, θα παρω δηληδα τα 460 η τα 350 μονο απο την σχολη;

Anonymous

350 μονο απο την σχολη.
dimitris_wolf
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

*470
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Velerefontis »

Δεν υπηρχε η συνεντευξη το 2002 φιλε δημητρη. Αναλυτικα δε θυμαμαι ποσα πηρα απο το καθε τι που κατεθεσα, αλλα ειχα το απολυτηριο του λυκειου, την προυπηρεσια 21 μηνων στο ΠΝ, το lower και ειχα και καποια μορια λογω πολυτεκνειας. Εσυ θα παρεις τα 120 του λυκειου
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από takis2 »

dimitris_wolf έγραψε:Στα 420 μορια που ειχες ειναι μεσα και το μορια της συνεντευξης;εγω εχω 460 με τα χαρτια που κατεθεσα εαν βεβαια ισχυει πως οτι καταθετεις παιρνεις μορια και οχι ο μεγαλητερος τιτλος σπουδων. Εχω 120 απο το απολυτηριο λυκειου και 350 απο την σχολη μου, θα παρω δηληδα τα 460 η τα 350 μονο απο την σχολη;

για ποια ειδικοτητα; . αν λεει μονο απολυτηριο λυκειου ΜΟΝΟ αυτο παιρνουμε οχι επιπλεον. Πατηστε στο γοογλε Αποπ αεροποριας 2005 και επιλεξτε την πρωτη διευθηνση που βγαζει. Θα καταλαβετε τη διαφορα με την τρεχουσα.
Anonymous

dimitris_wolf έγραψε:Στα 420 μορια που ειχες ειναι μεσα και το μορια της συνεντευξης;εγω εχω 460 με τα χαρτια που κατεθεσα εαν βεβαια ισχυει πως οτι καταθετεις παιρνεις μορια και οχι ο μεγαλητερος τιτλος σπουδων. Εχω 120 απο το απολυτηριο λυκειου και 350 απο την σχολη μου, θα παρω δηληδα τα 460 η τα 350 μονο απο την σχολη;

Που το διαβασες οτι οσα καταθετεις τοσα μορια παιρνεις; Εγω σου απαντησα γιατι ετσι ειπε καποιος παραπανω οτι ισχυει το πιο δυνατο χαρτι απο αυτα που εχεις. Αν ομως παιρνεις μορια απο οσα πτυχια καταθετεις τοτε αλλαζει το πραγμα.
Μαρ_Γεω
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Μαρ_Γεω »

Ετσι ειναι. Γιατι με αυτη τη λογικη σε αλλες θεσεις που ζηταει κατωτατο απολυτηριο γυμνασιου, θα επρεπε να υπολογιζεις του γυμνασιου+του λυκειου+της σχολης.
Οποτε μετράει το ανωτερο
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Σκεψου Μανο τα μορια της παραμεθοριου, της θητεις που εχετε κανει... Παιζουν ρολο πολλα! Κ επισης αν πχ εχεις πολλα πτυχια ξενων γλωσσων θαρρω οτι ειναι τα μοναδικα που παιρνεις επιπλεον... Πχ αν εχεις lower σε αγγλικα, γαλλικα, γερμανικα εικαζω οτι θα παρεις μορια κ για τις 3 γλωσσες... Τουλαχιστον ετσι γινεται σε διαγωνισμους με μοριοδοτηση... Τωρα αν αυτοι δεν τα μετρανε τι να πω...
Dum spiro spero
dimitris_wolf
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εαν μετρανε οι ξενεις γλωσσες οπως αγγλικα γαλικα γερμανικα και ολα αυτα σε μια ειδικοτητα που δεν της ζηταει γιατι να μην μετρανε και τα χαρτια απο σχολες; Αφου και οι ξενες γλωσσες και οι σχολες ειναι γραμματικες γνωσεις και τα 2.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης