Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

illy έγραψε:εχω θα κανω μονο μια εικασια... θαρρω πως τα μορια των περισσοτερων θα κυμανθουν απο 200 κ πανω... διοτι οι περισσοτερες ειδικοτητες ειχαν σαν δικαιολογητικο το απολυτηριο λυκειου επι 10,200... οποτε απο κ περα αρχιζουν κ ολα τα επιπλεον μορια... θαρρω οτι δεν θα υπαρχουν πολυ υψηλες βασεις... εφοσον δεν υπαρχουν κ τα 200 μορια της συνεντευξης

και εγω συμφωνω μαζι σου. οι βασεις θα ειναι αρκετα πιο χαμηλες επειδη λειπει η συνενετευξη πχ α/τ οπλων (πζ) δεν πιστευω να θελει πολλα μορια, αφου ζηταει μονο απολυτηριο λυκειου και επειδη ηταν και λιγες οι αιτησεις και μεγαλοι η αποχη. ελπιζω φετος να ειναι η χρονια μας.

Anonymous

Παιδια ξερει κανεις αν στην ποριοδοτηση μετρανε. Κ το απολυτηριο εν. Λυκειου κ η φοιτηση σε τει; Η μετρανε μονο τα 350 φοιτησης;
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από takis2 »

Μονο το ανωτερο θα μετρησει στα μορια
Anonymous

Οκ ευχαριστω. Αν κ νομιζς οτι πολυ δυσκολα θα μπω γτ εχω μονο 350 μορια απο φοιτηση... Αν κ εχω δηλωσει ΑΜΥΝΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ που θελει μονο λυκειο... ΔΥΣΚΟΛΑ...
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από illy »

Κοζανιτισα εγω αναφερομαι κυριως για αεροπορια διοτι σχεδον σε ολες τις ειδκοτητες ζητουσε αποκλειστικα κ μονο απολυτηριο λυκειου... Ενω πχ στον στρατο ξηρας υπηρχαν ειδκοτητες που παρολο που ειχε απολυητριο λυκειου με το "τουλαχιστον", ηεξρες οτι μπορεις να προσκομισεις κ ανωτερο πτυχιο... Στην αεροπορια ομως μας τα χαλασανΕικόνα
Dum spiro spero
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Στην προηγουμενη προκυρηξη αεροποριας εγραφε ''τουλαχιστο Απολυτηριο λυκειου''; Ξερει καποιος Για Καποια ειδικοτητα της προηγουμενης;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Τι καλα να εγραφε κ φετος ετσι... Τεσπα εμεις να ειμαστε καλα... Παντως με μια εκτιμηση βασει των δικαιολογητικων που ζητανε οι βασεις θα ειναι σχετικα χαμηλες...
Dum spiro spero
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

illy έγραψε:Τι καλα να εγραφε κ φετος ετσι... Τεσπα εμεις να ειμαστε καλα... Παντως με μια εκτιμηση βασει των δικαιολογητικων που ζητανε οι βασεις θα ειναι σχετικα χαμηλες...

ιλλυ, ερωτηση εκανα βρε συ. Δε ξερω. Ρωταω μηπως καποιος ξερει να μας πει. Δηλαδη τωρα δε μετραει το πτυχιο τει-αει και μετρανε ΜΟΝΟ του λυκειου για αμυνας αεροδρομιου πχ
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Χαχαχαχαχα, τακη ουτε καν που προσεξα το ερωτηματικο... Σορρυ!Εικόνα Νομιζα οτι ηταν μια καταφατικη προτασηΕικόνα Ναι ετσι μου ειπαν στο τηλ, τωρα αν με πηραν στο λαιμο τους τι να σου πω... Εγω το εβαλα το πτυχιο ομως... Παντως εχω καταλαβει πως οτι να'ναι λενε σε καθε γραφειο, αλλα της Αθηνας κ αλλα Της θεσ/κης... Θα επρεπε να εχει δοθει εντολη να λενε ολοι το ιδιο, κ οχι οτι πιστευει ο καθενας προσωπικα... Διοτι υποτιθεται οτι κρινομαστε απο τα χειλη τους σε οτι αφορα την αποστολη σωστων δικαιολογητικων
Dum spiro spero
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Να σου πω τι παιχτηκε με μενα, εστειλα την αιτηση και δεν εβαλα απολυτηριο λυκειου και με πηραν τηλ για να το στειλω. Αλλα δε ρωτησα τι ισχυει.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Σωστοιοοιοιοιοι! Μπραβο τους απο μενα... Που σημαινει Τακη οτι θα σε απερριπταν αφου εδωσες παραπανω πτυχιο απο του λυκειου κ σε ενημερωσαν να το στειλεις! Μπραβο τους απο μενα
Dum spiro spero
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από takis2 »

Σιγουρα θα με απεριπταν, αλλ δε ξερω αν θα μετρησει πτυχιο η ΜΟΝΟ το απολυτηριο. Σορυ αν δεν απαντησω πρεπει να φυγω.
Anonymous

Παιδιά εμενα τον αδερφό μου τον εκοψαν λόγω έλλειψης γραμματικών γνώσεων Επειδή έβαλε μόνο την βεβαίωση από τα ΤΕΙ (ότι έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον 1 έτος) και δεν έβαλε το πτυχίο του λυκείου, αφου θεωρούσε Αυτονόητο ότι για να πάει κανεις ΤΕΙ τελειώνει το λυκειο και δεν χρειάζεται να βάλει το απολυτήριο του. Τωρα ακούω απο τον Τάκη οτι τον πήραν τηλ για να στειλει το απολυτήριο του, ενώ όταν τους ειπε ο αδερφός μου να τους στείλει το πτυχιο του ειπαν δεν γίνονται αυτά τα πραγματα. Τι αδικία...

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Αρα αφου θα σε απερριπταν σου ζητησαν το καταλληλο δικαιολογητικο προφανως... Κοιτα Τακη οπως εγραψα κ πριν, αλλα λενε στης Αθηνας κ αλλα στης Θεσ. Κης... Σε εμενα ηταν κατηγορηματικος οτι θα μετρησει παραπανω-το γραφει κ στην προκηρυξη αν το παρατηρησεις καλα με μπολτ γραμματα- αλλα εγω το εβαλα κ τον ρωτησα μηπως θα κριθω ακαταλληλη που εβαλα κ τα πτυχιο κ μου απαντησε" φυσικα κ οχι... Απλα δεν θα μετρησει καθολου" Τωρα ο Θεος κ η ψυχη του... Οψομεθα λοιπον

Dum spiro spero
Anonymous

Πιστευετε οτι φετος θα πεσουν οι βασεις; εγω ναι γιατι δεν υπαρχει η συνενετευξη και επειδη ειναι λιγες οι αιτησεις και μεγαλη η αποχη. ακουω την γνωμη σας.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης