και πόσοι νομίζεις ότι είναι οι εποχικοί από 30 μέχρι 32 που μπήκανε από το 2020 και είναι ακόμη εποχικοί ελάχιστοι είναι το μεγάλο πρόβλημα είναι από 35 και πάνω
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μαρ 15, 2026 10:36 pm
και πόσοι νομίζεις ότι είναι οι εποχικοί από 30 μέχρι 32 που μπήκανε από το 2020 και είναι ακόμη εποχικοί ελάχιστοι είναι το μεγάλο πρόβλημα είναι από 35 και πάνω
Συνέχισε να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν θα έχει πολλές αιτήσεις η προκήρυξη και ότι θα κάνεις αίτηση μόνο εσύ και ορισμένοι φίλοι σου. Σε λίγο καιρό που θα αντικρύσεις την αλήθεια κατάματα θα σου κοπεί το χαμόγελο.
αλλαγή προέδρου στο ΠΑΣΣΥΠ, ανέλαβε ο Τζελέπης. Ζούμε στην εποχή του πανίσχυρου πατρινου. Τα ζήσαμε το 2011 εμείς με τους τότε ΠΠΥ Παπαντωνη Φαραντακη και λοιπούς. Τότε όμως υπήρχαν ισχυροί αντίπαλοι εδώ φαίνεται πως μιλάμε για πεντακάθαρη κυριαρχία. Ενίσταμαι και διαμαρτυρομαι βεβαίως διότι δεν είναι φυσιολογικό αυτό. Από την άλλη ποιος μπορεί να αμφισβητήσει πως κινείται όπως θέλει φυσικά με υποστηρικτές παντού. Ειδωμεν διότι το σημερινό σοκ ηταν ξεκάθαρη επίδειξη δύναμης.
ρε παιδιά τι διχόνοιες είναι αυτές στους εποχικούς αντί να είναι ενωμένοι όλοι μαζί και να διεκδικούν ένα καλύτερο αύριο για επαγγελματική τους πορεία τσακώνονται ποιός θα τους κυβέρνηση
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 16, 2026 11:59 am
καλησπέρα παιδιά έχω 8 μόρια το ξέρω ότι δεν είναι πολλές η ελπίδες να είμαι κατευθείαν στους 600 λέτε με καψίματα να έχω καμία ελπίδα
Κανείς δεν το γνωρίζει με πόσα μόρια θα είναι ο τελευταίος σίγουρα θα γίνει σφαγή από αιτήσεις εσύ τα βγάζεις τα αθλήματα?
καλησπέρα παιδιά έχω 8 μόρια το ξέρω ότι δεν είναι πολλές η ελπίδες να είμαι κατευθείαν στους 600 λέτε με καψίματα να έχω καμία ελπίδα
Κατά την γνώμη μου δεν έχεις ελπίδες. Συνέχισε να προπονείσαι και ποτέ δεν ξέρεις.
Κατά την γνώμη μου δεν έχεις ελπίδες. Συνέχισε να προπονείσαι και ποτέ δεν ξέρεις.
Εάν υπάρχει μεγάλη συμμετοχή που είναι πολύ πιθανό μπορεί να υπάρχουν και ψηλά μόρια οπότε μπορεί η βάση να είναι από 15 και πάνω
ρε παιδιά προγράμματα πως μπορείτε και πιστεύετε ότι η βάσει θα είναι παραπάνω από τους 150 όσες συμμετοχές και να γίνουν είναι 600 θέσεις μπορεί και παραπάνω ξέρετε πόσα άτομα θα κοπούν επιπλέων έχουν φύγει και 150
Εάν υπάρχει μεγάλη συμμετοχή που είναι πολύ πιθανό μπορεί να υπάρχουν και ψηλά μόρια οπότε μπορεί η βάση να είναι από 15 και πάνω
ρε παιδιά προγράμματα πως μπορείτε και πιστεύετε ότι η βάσει θα είναι παραπάνω από τους 150 όσες συμμετοχές και να γίνουν είναι 600 θέσεις μπορεί και παραπάνω ξέρετε πόσα άτομα θα κοπούν επιπλέων έχουν φύγει και 150
Φιλαράκι έχεις κάποια σχέση με την Πυροσβεστική; Διότι εμείς είμαστε εποχικοί και μέσα στα πράγματα και γνωρίζουμε ότι θα γίνει χαμούλης με τους 600. Εμένα πέρα από συνάδελφοι, σκοπεύουν να κάνουν αίτηση και αρκετοί φίλοι μου που υπηρετούν σε άλλα σώματα. Άρα?
Φιλαράκι έχεις κάποια σχέση με την Πυροσβεστική; Διότι εμείς είμαστε εποχικοί και μέσα στα πράγματα και γνωρίζουμε ότι θα γίνει χαμούλης με τους 600. Εμένα πέρα από συνάδελφοι, σκοπεύουν να κάνουν αίτηση και αρκετοί φίλοι μου που υπηρετούν σε άλλα σώματα. Άρα?
οκ εισαι γελοιος θα δεις οτι οι τελευταοι 200 θα μπουν με τερμα λιγα μορια ασχετε εποχικακο