Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

ρε παιδιά θα σας πω και εγώ την γνώμη μου θεωρώ ότι θα είναι παραπάνω από τους 150 οι συμμετοχές το πιστεύω και εγώ όμως πιστεύω της 1.400 δεν θα της περάσουν διότι έχει φύγει αρκετός κόσμος σε διάφορες προκήρυξης και της πυροσβεστικής και της αστυνομίας επιπλέον το υποχρεωτικό δίπλωμα γ κατηγορίας αποκλείει πάρα πολλούς υποψηφίους 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μαρ 15, 2026 12:39 pm ρε παιδιά θα σας πω και εγώ την γνώμη μου θεωρώ ότι θα είναι παραπάνω από τους 150 οι συμμετοχές το πιστεύω και εγώ όμως πιστεύω της 1.400 δεν θα της περάσουν διότι έχει φύγει αρκετός κόσμος σε διάφορες προκήρυξης και της πυροσβεστικής και της αστυνομίας επιπλέον το υποχρεωτικό δίπλωμα γ κατηγορίας αποκλείει πάρα πολλούς υποψηφίους 

Καλά φίλε και ο κόσμος είναι εκατομμύρια δεν τελειώνουν δεν σημαίνει επειδή μπήκαν σε κάποια σώματα δεν υπάρχει άλλος κόσμος για να κάνει τα χαρτιά του
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μαρ 15, 2026 1:11 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μαρ 15, 2026 12:39 pm ρε παιδιά θα σας πω και εγώ την γνώμη μου θεωρώ ότι θα είναι παραπάνω από τους 150 οι συμμετοχές το πιστεύω και εγώ όμως πιστεύω της 1.400 δεν θα της περάσουν διότι έχει φύγει αρκετός κόσμος σε διάφορες προκήρυξης και της πυροσβεστικής και της αστυνομίας επιπλέον το υποχρεωτικό δίπλωμα γ κατηγορίας αποκλείει πάρα πολλούς υποψηφίους 

Καλά φίλε και ο κόσμος είναι εκατομμύρια δεν τελειώνουν δεν σημαίνει επειδή μπήκαν σε κάποια σώματα δεν υπάρχει άλλος κόσμος για να κάνει τα χαρτιά του

Ναι μπρο μου ετσι ειναι, πεντακοσιες εκατον τριανταπεντε χιλιαδες αιτησεις θα εχει!!!

Επισκέπτης

λοιπόν μάγκες άμα γίνουν πάνω από 2000 αίτησης και ξανά ακούσω μεταφορική εταιρεία να λέει ότι δεν βρίσκει οδηγούς θα τους στείλω να ψάξουν στους πίνακες από την προκήρυξη αφού είναι τόσοι πολλοί νέοι όπου στρέφονται σε αυτόν τών κλάδο μην πάνε χαμένοι 
Επισκέπτης

Σαφώς κ θα γίνουν πάνω από 2000 αιτήσεις.Γ δίπλωμα έχουν βγάλει όλοι όσοι ήξεραν κ έψαχναν τί συμβαίνει.

Τώρα αν κάποιος έχει ένσημα οδηγού, που είναι πολύ σημαντικό για Πυροσβεστική, μπήκε.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μαρ 15, 2026 3:14 pm Σαφώς κ θα γίνουν πάνω από 2000 αιτήσεις.Γ δίπλωμα έχουν βγάλει όλοι όσοι ήξεραν κ έψαχναν τί συμβαίνει.

Τώρα αν κάποιος έχει ένσημα οδηγού, που είναι πολύ σημαντικό για Πυροσβεστική, μπήκε.

και για ποιόν λόγο δεν συμμετείχαν στους 150 και γίνανε μόνο 600 αίτησης δεν ξέρω τι λέτε και πόσες θα γίνουν πραγματικά στο τέλος πάντων τα στοιχεία από την πρώτη προκήρυξη των πεθ λένε ακριβώς το αντίθετο 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μαρ 15, 2026 2:36 pm λοιπόν μάγκες άμα γίνουν πάνω από 2000 αίτησης και ξανά ακούσω μεταφορική εταιρεία να λέει ότι δεν βρίσκει οδηγούς θα τους στείλω να ψάξουν στους πίνακες από την προκήρυξη αφού είναι τόσοι πολλοί νέοι όπου στρέφονται σε αυτόν τών κλάδο μην πάνε χαμένοι 

2000 είναι το λιγότερο που θα γίνουν σε μια προκήρυξη για όλη την Ελλάδα και ειδικά για την πυροσβεστική..
Επισκέπτης

Λοιπόν παιδιά εχω νέα. Επικοινώνησα με τον ακη μπαρδακη που εχει ανεβάσει για τη συνάντηση με τον αρχηγο. Είπε οτι η προκήρυξη θα βγει μέσα στον απριλιο και οτι θα ολοκληρωθεί μαζι με την εκπαίδευση μέσα Ιουλίου και τοτε θα παμε στους σταθμούς. Ρώτησα για ποιες περιοχές και είπε σε όλη την επικράτεια εκτός απο αθηνα οπότε παιδια βρείτε κοσμο για αμοιβαίας. Οτι αλλο μαθαίνω θα σας το λέω αμεσως

pepegas1222

Δημοσίευση από pepegas1222 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 11:38 pm
pepegas122 έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 11:01 pm Παιδια οτι να ναι γραφετε εδω μεσα πραγματικοι μερικα. Θα ειναι χαμηλα τα μορια ολοι εχουν ελπιδες εγω εχω Γ+Δ αλεξιπτωτα και απολυτηριο ουτε εποχικος ειμαι ουτε τιποτα και το εχω σιγουρο οτι θα υπαρξουν ελπιδες και για τους μη εποχικους 8-)

Το ότι θα είναι χαμηλά τα μόρια από πού το συμπέρανες ακόμη δεν βγήκε καν και δεν ξέρουμε τι συμετοχή θα έχει 

Επειδη εκανα τα χαρτια μπηκα 
  ως επιλαχων στην εμοδε του καλοκαιριου (150 ατομα περιπου) που δεν ζηταγε και Γ διπλωμα υποχρεωτικο και ημουν κοντα στους 50 επιλαχων.. Δεν θελει πολυ μυαλο να πιστεψω οτι θα ειμαι στους 600 ουτε μαθηματικα. :?:

Επισκέπτης

μαγκες  εγω λεω αντε τωρα στα  640 ατομα θα μπουμε (15.5 μορια εχω) και με εχετε καταγχωσει με το ποσες αιτησεις θα γινουν   :lol:

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μαρ 15, 2026 7:43 pm μαγκες  εγω λεω αντε τωρα στα  640 ατομα θα μπουμε (15.5 μορια εχω) και με εχετε καταγχωσει με το ποσες αιτησεις θα γινουν   :lol:

στους 150 είχες συμμετάσχει 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μαρ 15, 2026 6:39 pm Λοιπόν παιδιά εχω νέα. Επικοινώνησα με τον ακη μπαρδακη που εχει ανεβάσει για τη συνάντηση με τον αρχηγο. Είπε οτι η προκήρυξη θα βγει μέσα στον απριλιο και οτι θα ολοκληρωθεί μαζι με την εκπαίδευση μέσα Ιουλίου και τοτε θα παμε στους σταθμούς. Ρώτησα για ποιες περιοχές και είπε σε όλη την επικράτεια εκτός απο αθηνα οπότε παιδια βρείτε κοσμο για αμοιβαίας. Οτι αλλο μαθαίνω θα σας το λέω αμεσως

για το όριο ηλικίας σου είπε κάτι αν θα είναι το ίδιο 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μαρ 15, 2026 7:48 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μαρ 15, 2026 7:43 pm μαγκες  εγω λεω αντε τωρα στα  640 ατομα θα μπουμε (15.5 μορια εχω) και με εχετε καταγχωσει με το ποσες αιτησεις θα γινουν   :lol:

στους 150 είχες συμμετάσχει 

ναι μεσα θα ημουν αν κατεβαινα αδερφε απλα για 2-3 σοβαρους λογους δεν μπορεσα να το κανω

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μαρ 15, 2026 7:49 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Μαρ 15, 2026 6:39 pm Λοιπόν παιδιά εχω νέα. Επικοινώνησα με τον ακη μπαρδακη που εχει ανεβάσει για τη συνάντηση με τον αρχηγο. Είπε οτι η προκήρυξη θα βγει μέσα στον απριλιο και οτι θα ολοκληρωθεί μαζι με την εκπαίδευση μέσα Ιουλίου και τοτε θα παμε στους σταθμούς. Ρώτησα για ποιες περιοχές και είπε σε όλη την επικράτεια εκτός απο αθηνα οπότε παιδια βρείτε κοσμο για αμοιβαίας. Οτι αλλο μαθαίνω θα σας το λέω αμεσως

για το όριο ηλικίας σου είπε κάτι αν θα είναι το ίδιο 

Το όριο μέχρι ΣΤΙΓΜΗΣ παραμένει 30...όλα είναι ανοιχτά ομως ακόμα...!!!
Επισκέπτης

Δεν ξέρω από πού έχεις αυτές τις πληροφορίες αλλά η τοποθέτηση για την κάλυψη κενών θα γίνει σε νησιά και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης το ΦΕΚ θα βγει μέχρι τέλους του μήνα και η αιτήσεις θα ξεκινήσουν από αρχές Απριλίου επίσης βλέπω όλοι είναι σίγουρο ότι θα μπουν και μακάρι απλώς δεν έχουν καταλάβει ότι για τους εποχιακούς θα πάει στα 32 έτη κάτι που θα είναι παραπάνω η αίτησεις και λόγω ότι θα πάρουν σε άλλα μέρη εκτός από Αθήνα θα είναι πολύ παραπάνω μην βγάζετε συμπεράσματα περιμένετε μέχρι να βγουν οι πίνακες και μετά τα ξανά λέμε...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες