Και κάπως έτσι καταντησαμε χειρότεροι από τους προηγούμενους εποχικούς! Συγχαρητήρια
Ομοσπονδία - Σωματεία Συμβασιούχων Πυροσβεστών
-
Επισκέπτης
Re: Ομοσπονδία - Σωματεία Συμβασιούχων Πυροσβεστών
Του Ανδριόπουλου δεν του φταίει κανένας. Μόνος του έβγαλε τα μάτια του. Δείτε πόσα μηνύματα 3 μήνες τωρα στην ομαδική στέλνανε και τον ρωτούσαν πράγματα και δεν απαντούσε σε κανεναν. Τους αγνοούσε ολους επιδεικτικά, όπως πολύ σωστά είπε ένας συνάδελφος δεν βγήκε να πει ουτε ενα ευχαριστώ σε αυτούς που τον ψήφισαν. Ούτε ο Μπαρδάκης του φταίει, ουτε ο Ψαρόπουλος ή ο Τζελεπης. Μόνος του καταστράφηκε και πλέον τον βρίζουν ολοι οι εποχικοι με τη στάση που κράτησε. Στο τέλος δε, ρεζιλευτηκε τελείως αφού ρουφιανεψε πράγματα τα οποια αποδείχτηκαν τελικά οτι έλεγε ψεματα. Κρίμα Παναγιώτη.
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Α και μεταξύ μας ούτε εγώ τον χωνεύω. Απλα είμαι ρεαλιστης
-
Επισκέπτης
Ρε παιδιά θυμάται κανείς ποτέ άλλοτε εποχικο να βαθμολογηθηκε με 5 και να τον έδιωξαν απο τη Πυροσβεστική; Γυναίκες λεβεντησες που τα βγάζουν περα Πόσο ακατάλληλος δηλαδή να ειναι κάποιος για πάρει 5. Και ξέρετε ε αν πάρεις 5 τελος οι προκηρύξεις δεν εχεις δικαίωμα συμμετοχής παλι.
-
Επισκέπτης
Επειδή το φόρουμ είναι για να ενημερωνομαστε οχι για να βγαζει ο κάθε πικραμένος τα κόμπλεξ του σε ανθρώπους θέλω να πω το εξής:
Εσύ που βαθμολογηθηκες με 5 και εχεις αφιερώσει τη ζωή σου στο να λασπολογεις εναν συγκεκριμένο άνθρωπο να ξέρεις πως όλοι σε εχουν πάρει στο ψιλό και το οποίο δίκιο και αν θεωρείς πως εχεις το χάνεις με τη συμπεριφορά σου. Επειδη σε ξέρουμε ( για τους λάθους λόγους πάντα απο τη πρώτη μέρα που μπήκες στη Πυροσβεστική ) έχεις γινει εμμονικός, εχεις αρρωστήσει. Εδω 7 ηωρα το πρωι που ξύπνησες το πρώτο πράγμα ηταν να στείλεις γι αυτόν μήνυμα στην ομαδική των εποχικών. ( να αλλάξεις όνομα στην ομαδική, ουτε εποχικος είσαι ούτε τίποτα.
Σου δόθηκε η ευκαιρία να εχεις μια θέση στη Πυροσβεστική και κριθηκες ακατάλληλος για τη δουλειά αυτή. Είναι μεγάλη η ντροπή σου κατ αρχήν το ξέρω γιατι δεν ειναι δυνατόν να βαθμολογειται κάποιος έτσι , πρέπει να είναι του πεταματου τελείως. Όμως οι αξιωματικοί εχουν εμπειρία και γνώσεις παραπάνω απο εσενα και αποδείχθηκε πως δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά ενώ αυτος που βρίζεις οχι απλα ειναι στη Πυροσβεστική αλλα είναι σε ειδική μονάδα της Πυροσβεστικής!! Δασοκομάντος!! Εσύ τι εισαι; Τίποτα, ένας αξιολογημενος κατω απο τη βάση , σε έδιωξε η Πυροσβεστική.
Να ηρεμήσεις λοιπόν σου προτείνω διοτι ολοι σε κοροϊδεύουν πλέον.
Εσύ που βαθμολογηθηκες με 5 και εχεις αφιερώσει τη ζωή σου στο να λασπολογεις εναν συγκεκριμένο άνθρωπο να ξέρεις πως όλοι σε εχουν πάρει στο ψιλό και το οποίο δίκιο και αν θεωρείς πως εχεις το χάνεις με τη συμπεριφορά σου. Επειδη σε ξέρουμε ( για τους λάθους λόγους πάντα απο τη πρώτη μέρα που μπήκες στη Πυροσβεστική ) έχεις γινει εμμονικός, εχεις αρρωστήσει. Εδω 7 ηωρα το πρωι που ξύπνησες το πρώτο πράγμα ηταν να στείλεις γι αυτόν μήνυμα στην ομαδική των εποχικών. ( να αλλάξεις όνομα στην ομαδική, ουτε εποχικος είσαι ούτε τίποτα.
Σου δόθηκε η ευκαιρία να εχεις μια θέση στη Πυροσβεστική και κριθηκες ακατάλληλος για τη δουλειά αυτή. Είναι μεγάλη η ντροπή σου κατ αρχήν το ξέρω γιατι δεν ειναι δυνατόν να βαθμολογειται κάποιος έτσι , πρέπει να είναι του πεταματου τελείως. Όμως οι αξιωματικοί εχουν εμπειρία και γνώσεις παραπάνω απο εσενα και αποδείχθηκε πως δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά ενώ αυτος που βρίζεις οχι απλα ειναι στη Πυροσβεστική αλλα είναι σε ειδική μονάδα της Πυροσβεστικής!! Δασοκομάντος!! Εσύ τι εισαι; Τίποτα, ένας αξιολογημενος κατω απο τη βάση , σε έδιωξε η Πυροσβεστική.
-
Epoxikos19
Όλα αυτα συμβαίνουν γιατι μπήκαν παιδάκια με 0 μόρια. 0 μόρια = άχρηστοι που απλα έκαναν τα χαρτιά τους σε μια προκήρυξη μπας και. Και τα έφερε έτσι η ζωή που ήρθε η σειρά τους. Εγω δεν απορώ με αυτόν τον άχρηστο που τον έδιωξαν απο το σωμα εγώ απορώ πως είναι μονο ένας απο αυτούς με τα 0 μόρια. Θα μου πεις όμως υπάρχουν και παιδια που τίμησαν το εθνόσημο και δεν έπαιρναν αναρρωτικές και ας είχαν 0 μόρια. Σωστό και αυτό. Μην ασχολείστε άλλο με γιωτομπαλα. Ρεζιλευετε και μόνο που βαθμολογηθηκε όπως βαθμολογηθηκε οταν ακόμα και γυναίκες είναι μαχιμια!
-
NIKE
Βλέπω εδώ μέσα κάποιους λίγους να γράφουν για έναν που πήρε 5 κ κόπηκε κ τα λοιπά κ όλοι έχετε άποψη κ εικόνα για το τι έχει γίνει, λες κ είσαστε μεσα στο Αρχηγείο κ ενημερώνεστε άμεσα. Εγω αναρωτιέμαι, πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει το επίπεδο του ανθρώπου? Πόσο εύκολα κακολογείς κάποιον χωρίς να το ξέρεις, χωρίς να ξέρεις τι ισχύει πραγματικότητα? Ανθρωποφάγοι!!! Κ μετα κλαίτε γιατι δεν έχετε γίνει μόνιμοι ακόμα κ ούτε θα γίνετε ποτέ !!
-
Επισκέπτης
Ναι του δόθηκε η ευκαιρία και την έγραψε στά παπαρια του καλά έκανε εσύ θα είσαι εποχικος μέχρι τα 50 σου όμως αυτό είναι χειρότεροΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 17, 2026 8:34 pm Επειδή το φόρουμ είναι για να ενημερωνομαστε οχι για να βγαζει ο κάθε πικραμένος τα κόμπλεξ του σε ανθρώπους θέλω να πω το εξής:
-
Επισκέπτης
Κομενε αλλαξε ψευδωνυμο καρφώνεσαι. Με το ιδιο σχολίασες και χθες άλλα πράγματαNIKE έγραψε: Τετ Μαρ 18, 2026 1:12 am Βλέπω εδώ μέσα κάποιους λίγους να γράφουν για έναν που πήρε 5 κ κόπηκε κ τα λοιπά κ όλοι έχετε άποψη κ εικόνα για το τι έχει γίνει, λες κ είσαστε μεσα στο Αρχηγείο κ ενημερώνεστε άμεσα. Εγω αναρωτιέμαι, πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει το επίπεδο του ανθρώπου? Πόσο εύκολα κακολογείς κάποιον χωρίς να το ξέρεις, χωρίς να ξέρεις τι ισχύει πραγματικότητα? Ανθρωποφάγοι!!! Κ μετα κλαίτε γιατι δεν έχετε γίνει μόνιμοι ακόμα κ ούτε θα γίνετε ποτέ !!
-
Επισκέπτης
Περισσότερο άχρηστο ήταν το κουφάρι που ήταν ο πρώτος πρόεδρος που έφυγε νύχτα για πετρέλαια που έμπαινε σε βουλευτές μέσα και έλεγε να τον βάλουν πετρέλαια άστα μάγκακο, αυτός είναι πάλι εποχικος με διπλή θέσηEpoxikos19 έγραψε: Τρί Μαρ 17, 2026 11:37 pm Όλα αυτα συμβαίνουν γιατι μπήκαν παιδάκια με 0 μόρια. 0 μόρια = άχρηστοι που απλα έκαναν τα χαρτιά τους σε μια προκήρυξη μπας και. Και τα έφερε έτσι η ζωή που ήρθε η σειρά τους. Εγω δεν απορώ με αυτόν τον άχρηστο που τον έδιωξαν απο το σωμα εγώ απορώ πως είναι μονο ένας απο αυτούς με τα 0 μόρια. Θα μου πεις όμως υπάρχουν και παιδια που τίμησαν το εθνόσημο και δεν έπαιρναν αναρρωτικές και ας είχαν 0 μόρια. Σωστό και αυτό. Μην ασχολείστε άλλο με γιωτομπαλα. Ρεζιλευετε και μόνο που βαθμολογηθηκε όπως βαθμολογηθηκε οταν ακόμα και γυναίκες είναι μαχιμια!
-
Επισκέπτης
Ρε φίλε γράφεις όλα αυτα και εν τω μεταξύ τίποτα απο αυτα δεν είναι παράνομο! Προς τιμήν του παραιτήθηκε απο πρόεδρος εφόσον μπήκε στα πετρέλαια όπως λες( δεν το γνωριζω αν ισχύει ) , αυτο το έμπαινε σε βουλευτές και έλεγε να τον βάλουν δεν το ακούω καν γιατι υπάρχει αυστηρή διαδικασία στα πετρέλαια και τρίτον δεν απαγορεύεται να είσαι και εποχικός και να κανεις και δεύτερη δουλειά! Κι εγω κάνω 2 δουλειές με ένσημα και στις 2! Συνεπώς μας λες αχρηστο κάποιον που τα κάνει όλα νόμιμα! Μαλλον εσυ εχεις το θέμα που τον βρίζεις. Γενικά αυτο το παρεακι 2-3 δηλαδή δεν είστε και πολυ στα καλά σας ε;Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 18, 2026 1:56 pmΠερισσότερο άχρηστο ήταν το κουφάρι που ήταν ο πρώτος πρόεδρος που έφυγε νύχτα για πετρέλαια που έμπαινε σε βουλευτές μέσα και έλεγε να τον βάλουν πετρέλαια άστα μάγκακο, αυτός είναι πάλι εποχικος με διπλή θέσηEpoxikos19 έγραψε: Τρί Μαρ 17, 2026 11:37 pm Όλα αυτα συμβαίνουν γιατι μπήκαν παιδάκια με 0 μόρια. 0 μόρια = άχρηστοι που απλα έκαναν τα χαρτιά τους σε μια προκήρυξη μπας και. Και τα έφερε έτσι η ζωή που ήρθε η σειρά τους. Εγω δεν απορώ με αυτόν τον άχρηστο που τον έδιωξαν απο το σωμα εγώ απορώ πως είναι μονο ένας απο αυτούς με τα 0 μόρια. Θα μου πεις όμως υπάρχουν και παιδια που τίμησαν το εθνόσημο και δεν έπαιρναν αναρρωτικές και ας είχαν 0 μόρια. Σωστό και αυτό. Μην ασχολείστε άλλο με γιωτομπαλα. Ρεζιλευετε και μόνο που βαθμολογηθηκε όπως βαθμολογηθηκε οταν ακόμα και γυναίκες είναι μαχιμια!
-
Epoxikos19
Καλησπέρα. Επειδή δεν σκαμπάζεις πολύ απο τεχνολογία απ οτι φαίνεται να σε ενημερώσω πως στην αναζήτηση φαίνεται η διεύθυνση IP και όσα ψευδώνυμα κι αν αλλάξεις η διεύθυνση IP παραμένει ίδια ! Η δική σου συγκεκριμένα φαινεται με 3 ψευδώνυμα και 1 επισκέπτης, συνεπώς Επειδή είσαι και κουτος μόλις πιάστηκες κορόιδο. Τα υπόλοιπα θα στα φέρει ο επιμελητής απο αυτούς που πρεπει! Ίδια IP ρε ακατάλληλε ουτε αυτό δεν σου έκοψε να κάνεις;;;
-
PDG
Ρε φίλε, χαλάρωσε λίγο γιατί το έχεις δει CSI: Cyber και μπερδεύτηκες 
Η IP λέει “φαίνεται στην αναζήτηση”…
Ποια αναζήτηση ρε μάστορα; του Google ή του φραπέ;
Σε forum τύπου phpBB η IP δεν φαίνεται πουθενά δημόσια, μόνο στον admin — και σίγουρα όχι σε σένα . Εκτός κ είσαι ο ADMIN κ μας το παίζεις σε πουστια ??
Η IP λέει “φαίνεται στην αναζήτηση”…
Ποια αναζήτηση ρε μάστορα; του Google ή του φραπέ;
Σε forum τύπου phpBB η IP δεν φαίνεται πουθενά δημόσια, μόνο στον admin — και σίγουρα όχι σε σένα . Εκτός κ είσαι ο ADMIN κ μας το παίζεις σε πουστια ??
-
Επισκέπτης
Δηλαδή μας λες υπάρχει κάποιος άνθρωπος που εχει τοσο πολύ δύναμη που με ενα τηλέφωνο του κουμανταρει όλη τη Πυροσβεστική και εμεις θέλεις να σε πιστέψουμε τωρα. Άσε μας ρε φίλε με τις παπάτζες σου. Ο άνθρωπος ηταν ακατάλληλος, βαθμολογηθηκε ως ανεπαρκείς διότι απλα δεν έκανε. Οι υπόλοιπες ιστορίες που σας λέει για τηλέφωνα και τέτοια για να δικαιολογισει την ακαταλληλοτητα του ειναι αστεία. Αξιωματικοί, διοικητές Αρχηγείο Υπουργεία και εσυ μας λες πως ένας άνθρωπος με ενα τηλέφωνο έκατσαν ολοι προσοχή. Ωραιο το παραμύθι αλλα δεν εχει δράκο και οποιιος τα πιστεύει αυτα ειναι απλα χαζός.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Μαρ 19, 2026 8:43 amΡώτα το φιλαράκι σου χοντρέ 40% λίπος γιατί πήρε 5. Κάποιος έσκασε τηλέφωνο σε ένα φιλαράκι του από την πατρα ξεφτίλα στα @@ του παιδιού βέβαια τη πλάκα του κάνειΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 17, 2026 9:48 am Ρε παιδιά θυμάται κανείς ποτέ άλλοτε εποχικο να βαθμολογηθηκε με 5 και να τον έδιωξαν απο τη Πυροσβεστική; Γυναίκες λεβεντησες που τα βγάζουν περα Πόσο ακατάλληλος δηλαδή να ειναι κάποιος για πάρει 5. Και ξέρετε ε αν πάρεις 5 τελος οι προκηρύξεις δεν εχεις δικαίωμα συμμετοχής παλι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης