Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Προσωπικά πιστεύω ότι τώρα στην ΕΛΑΣ ασχολούνται με την προκήρυξη στην ΤτΕ μετά θα τελειώσουν με τούς ΣΦΟΧ και μετά θα πιάσουν τούς ΕΦ, γιατί όπως λέει και το παλικάρι πάνω είναι ακόμα 400 θέσεις που δεν παίζει να μην τις πάρουν που είναι και για τα μουσεία
-
Επισκέπτης
Οι 65 ήταν από τον πίνακα. Τώρα δεν έχει πίνακα τους πήρε όλους πρέπει να βγάλει καινούργια προκήρυξη και αυτό θέλει αρκετό χρόνο...
-
Επισκέπτης
Ρε παιδιά θα βγει όντως νέα προκήρυξη φέτος ;
-
Arapis321
Καλημέρα φίλε
Έτσι ξέρω, τους επόμενους μήνες. Πότε ακριβώς δεν ξέρω
Τον Απρίλιο θα βγει για τους 600 πει πάντως, δεν ξέρω αν μας επηρεάζει
Έτσι ξέρω, τους επόμενους μήνες. Πότε ακριβώς δεν ξέρω
Τον Απρίλιο θα βγει για τους 600 πει πάντως, δεν ξέρω αν μας επηρεάζει
-
Επισκέπτης
Οι 600 τον Απρίλιο τι θα είναι; Ειδικοί φρουροί;
Μήπως είναι αυτοί που εκπαιδεύονται Τρίπολη τώρα;
Μήπως είναι αυτοί που εκπαιδεύονται Τρίπολη τώρα;
-
Amfivios2000
https://www.kalimera-arkadia.gr/tripoli ... kones.html
Αναφερει ο δημαρχος : ""Αξίζει να σημειωθεί πως αναμένονται και άλλες σειρές αστυνομικών στο στρατόπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για εκπαίδευση ""
Μήπως είναι οι 800 που θα ενισχύσουν την Αττική το φθινόπωρο, που είχε αναφέρει ο κ. Υπουργός πριν ένα μήνα;
Αναφερει ο δημαρχος : ""Αξίζει να σημειωθεί πως αναμένονται και άλλες σειρές αστυνομικών στο στρατόπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για εκπαίδευση ""
Μήπως είναι οι 800 που θα ενισχύσουν την Αττική το φθινόπωρο, που είχε αναφέρει ο κ. Υπουργός πριν ένα μήνα;
-
Arapis321
Πεθ ήθελα να γράψω, Πυροσβεστική
Το φθινόπωρο τοποθέτηση λένε για ΕΦ, την χειρότερη μέχρι Αύγουστο πρέπει να γίνει η προκήρυξη. Δεν ξέρω, θα δούμε
Το φθινόπωρο τοποθέτηση λένε για ΕΦ, την χειρότερη μέχρι Αύγουστο πρέπει να γίνει η προκήρυξη. Δεν ξέρω, θα δούμε
-
Επισκέπτης
-
Arapis321
Κ παραπάνω από 800... Να ελπίζετε όσοι φοβάστε πως θα είστε οριακά δηλαδή , αυτή την πληροφορία έχω
Προς το παρόν μάγκες μου να χάσετε κιλα κ τρέξτε λίγο να είστε έτοιμοι για οπότε γίνει, μην αγχώνεστε τελευταία στιγμή
Προς το παρόν μάγκες μου να χάσετε κιλα κ τρέξτε λίγο να είστε έτοιμοι για οπότε γίνει, μην αγχώνεστε τελευταία στιγμή
-
Επισκέπτης
Έχει δίκιο ο φίλος! Θα πάρει πολύ κόσμο
-
Straw
-
Επισκέπτης
Θα πάρει πολύ κόσμο λέτε;
Η πρωτη σειρά ειδικών φρουρών που μπήκαν το 1999, χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι δεν αποστρατεύεται στα 26 χρόνια υπηρεσίας .
Η πρωτη σειρά ειδικών φρουρών που μπήκαν το 1999, χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι δεν αποστρατεύεται στα 26 χρόνια υπηρεσίας .
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες