Επιλαχόντες 9Κ/2021
-
yefkk2023
Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021
Ε ναι πρεπει να εχει ολοκληρωθει μεχρι τις εκλογες.Δε γινεται μεσα σε μια στιγμη αυτο,θελει χρονο.
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα συνάδελφοι εγώ πιστεύω μέχρι καλοκαίρι θα έχει γίνει!
-
Επισκέπτης
Υπάρχει κάποιο νεότερο για το πότε θα γινει η σχολή για τους εξωτερικούς;
Γνωρίζει κάποιος κάτι;;;
Γνωρίζει κάποιος κάτι;;;
-
Επισκέπτης
-
DELA
ΦΙΛΑΡΑΚΙ . ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΛ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ (ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ) Η ΜΠΕΡΕΤΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΗΛ ΜΑΘΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ Κ ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΒΑΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΝ ΘΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΕΟΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ 15 ΦΟΡΕΣ ΤΗΛ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ .
-
NIKOS11234
Καλησπέρα σας,
ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΦΕΚ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΧΟΛΗ ΔΕΙΧΝΕΙ 48 ΑΤΟΜΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΑ ΕΝΩ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΗΤΑΝ Κ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ?
ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΦΕΚ?
ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΦΕΚ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΧΟΛΗ ΔΕΙΧΝΕΙ 48 ΑΤΟΜΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΑ ΕΝΩ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΗΤΑΝ Κ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ?
ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΦΕΚ?
-
Επισκέπτης
Έγινε φίλε.DELA έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 1:58 pmΦΙΛΑΡΑΚΙ . ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΛ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ (ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ) Η ΜΠΕΡΕΤΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΗΛ ΜΑΘΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ Κ ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΒΑΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΝ ΘΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΝΕΟΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ 15 ΦΟΡΕΣ ΤΗΛ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ .
πες μου την ομαδική που έχετε να μπω
-
Επισκέπτης
Επίσης φίλε κάποια ονόματα στην λίστα έχουν παραιτηθεί και δεν έβγαλαν την εκπαίδευση. Γιατί τους έχουν στην λίστα?
-
Leonidas6156
- Δεκανέας - ΟΒΑ

- Posts in topic: 32
Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες