Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
giotak

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από giotak »

Πάντως πιστεύω ότι θα βγει μετά το πέρας των αιτήσεων των πανελληνίων για την Πυροσβεστική 

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

όταν λέει εντός Απρίλιο εννοεί πριν ή μετά το Πάσχα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 8:55 am όταν λέει εντός Απρίλιο εννοεί πριν ή μετά το Πάσχα 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 8:55 am όταν λέει εντός Απρίλιο εννοεί πριν ή μετά το Πάσχα 

Αυτό δεν το ξέρουμε φίλε μου υπομονή να περάσουν αυτές οι 2 εβδομάδες να μπει ο απριλης μπας  και έχουμε τίποτα νεότερο ! Επειδή προφανώς βιάζονται να τους πάρουν μπορεί να βγάλουν τέλη μαρτη φεκ κλπ και να τρέξουν αιτήσεις πριν το Πάσχα ο καιρός θα δείξει! 
Tolis

Δημοσίευση από Tolis »

Ρε παιδιά μια ερώτηση . Εγώ είμαι 2ος επιλαχών στην προκ των μάχιμων εποχικών στην Π.Υ Ρόδου 
Υπάρχει περίπτωση τώρα με προκηρύξεις ΠΕΘ και τα σχετικά να μαζέψουν εποχικούς ( μάχιμους που έβγαλαν Γ δίπλωμα ) μπας και μπω φέτος ? Επίσης ακούγεται ότι θα τραβήξει και η ΕΜΟΔΕ εποχικούς
( φαντάζομαι μάχιμους) . Πώς με κόβετε?
Υ.Γ θα προσπαθήσω εννοείται να βγάλω Γ 
Πόσο πληρώσατε και πόσο καιρό σας πήρε ρε παιδιά?
Υ.Γ 22 χρονών είναι έχω χρόνο αλλά θέλω το συντομότερο να μπω στο σώμα ( είμαι και τρία χρόνια εθελοντής )
Ευχαριστώ εκ των προτέρων 
Ychfvhh

Δημοσίευση από Ychfvhh »

Ερώτηση. Από τα άτομα που μπήκαν ή πήγαν στα αθλήματα των 150 ΠΕΘ. 
Καταφέρατε να βγάλετε όλα τα αγωνίσματα ; Ήταν ελαστικοί οι επιτροπή ; Πχ το χιλιάρι το έβγαλαν όλοι; 
Επισκέπτης

Ychfvhh έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 2:38 pm Ερώτηση. Από τα άτομα που μπήκαν ή πήγαν στα αθλήματα των 150 ΠΕΘ. 
Καταφέρατε να βγάλετε όλα τα αγωνίσματα ; Ήταν ελαστικοί οι επιτροπή ; Πχ το χιλιάρι το έβγαλαν όλοι; 

ένα θα σου πω από τα 410 άτομα που κάλεσαν για  αθλήματα τα περάσανε μόνο οι 167 
Chukfgv

Δημοσίευση από Chukfgv »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 2:42 pm
Ychfvhh έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 2:38 pm Ερώτηση. Από τα άτομα που μπήκαν ή πήγαν στα αθλήματα των 150 ΠΕΘ. 

ένα θα σου πω από τα 410 άτομα που κάλεσαν για  αθλήματα τα περάσανε μόνο οι 167 

Ναι αυτό το γνωρίζω. Άλλη ήταν η ερώτηση μου 

Επισκέπτης

Chukfgv έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 4:11 pm

Ένα δεν μπορείς να βγάλεις αυτά τα αθλήματα που είναι τις πλάκας και θα έπρεπε να ήταν σαν τους καταδρομείς που δίναμε και όχι 3 έλξης και 1000 μέτρα κόψου από τώρα μην τα κάνεις καν τα χαρτιά σου 
Hdjxiwnnsjxi

Δημοσίευση από Hdjxiwnnsjxi »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 4:18 pm

Ένα δεν μπορείς να βγάλεις αυτά τα αθλήματα που είναι τις πλάκας και θα έπρεπε να ήταν σαν τους καταδρομείς που δίναμε και όχι 3 έλξης και 1000 μέτρα κόψου από τώρα μην τα κάνεις καν τα χαρτιά σου 

Και πάλι ξανά λέω άλλη ήταν η ερώτηση μου. 

Επισκέπτης

Hdjxiwnnsjxi έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 6:03 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 4:18 pm

Και πάλι ξανά λέω άλλη ήταν η ερώτηση μου. 

ναι ρε φίλε αυτό σου λέμε έχουν κόποι πάρα πολύ και στο χιλιαρι και στης έλξης είναι το μόνο πράγμα για αυτήν την προκήρυξη που μπορώ να σου πω με σιγουριά άμα δεν περνάς τα αθλήματα μην δηλώνεις καν συμετοχή και τρέχεις τζάμπα στην Αθήνα για τα αθλήματα 

Επισκέπτης

λοιπόν μάγκες σαν να το βλέπω τι θα γίνει με αυτήν την προκήρυξη θα πάνε θα συμμετάσχουν όλοι αυτοί που έχουν ένα γ και δουλεύουν σε ένα φορτηγάκι χωρίς να έχουν ούτε την παραμικρή σχέση με την Πυροσβεστική και τη γυμναστική θα κοπούν στα αθλήματα και στο τέλος θα περάσουν με κάτω από 5 μόρια 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 6:17 pm λοιπόν μάγκες σαν να το βλέπω τι θα γίνει με αυτήν την προκήρυξη θα πάνε θα συμμετάσχουν όλοι αυτοί που έχουν ένα γ και δουλεύουν σε ένα φορτηγάκι χωρίς να έχουν ούτε την παραμικρή σχέση με την Πυροσβεστική και τη γυμναστική θα κοπούν στα αθλήματα και στο τέλος θα περάσουν με κάτω από 5 μόρια 

Και εγώ το ίδιο βλέπω. Μη σου πω ότι μπορεί να μπουν και με 0 μόρια. Φίλε, εντελώς φιλικά, να σκεπάζεσαι τα βράδια μην κρυώσεις. Στον κόσμο σου είσαι. 
Επισκέπτης

Γιατί, κάποιος πού ήταν καλός καταδρομεας κ έπαιρνε πολλές κάμψεις, σημαίνει ότι θα είναι καλός πυροσβέστης?!!! Καλός για κουβαλημα σωλήνων θα είναι.

Έπειτα εννοείται πως θα έπρεπε να μετράει πρώτα απ' όλα ο βαθμός απολυτηρίου ή κάποιο πτυχίο ως εξτρα μοριοδοτηση.Επειτα καλώς γίνεται το δίπλωμα οδήγησης, ειδικά η εμπειρία στην οδηγηση να μετράνε περισσότερο από το αν είσαι καταδρομεας ή αερογαμης με κάμψεις.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Μαρ 14, 2026 6:55 pm Γιατί, κάποιος πού ήταν καλός καταδρομεας κ έπαιρνε πολλές κάμψεις, σημαίνει ότι θα είναι καλός πυροσβέστης?!!! Καλός για κουβαλημα σωλήνων θα είναι.

Έπειτα εννοείται πως θα έπρεπε να μετράει πρώτα απ' όλα ο βαθμός απολυτηρίου ή κάποιο πτυχίο ως εξτρα μοριοδοτηση.Επειτα καλώς γίνεται το δίπλωμα οδήγησης, ειδικά η εμπειρία στην οδηγηση να μετράνε περισσότερο από το αν είσαι καταδρομεας ή αερογαμης με κάμψεις.

καλά νταξει φιλαράκι και ποιος σου είπε εσένα ότι ένας πυροσβέστης πρέπει να είναι καλός μόνο στην οδηγήσει κανονικά θα έπρεπε να είναι ακόμη ποίο αυστηρά τα αθλήματα 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες