Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από Marina2 »

anna.nikos έγραψε:
Marina2 έγραψε: Παύλο πρεπει για να πάρεις αυτα τα μόρια να εχεις χαρτι ή βεβαιωση οτι έχεις διδαχθει προγραμματισμό, μονο ετσι τα δίνουν. Οχι με ecdl παντως
να ρωτησω και εγω κατι. Στη σχολη οικονομικων μας εδωσαν βεβαιωση οτι γνωριζουμε υπολογιστη. Αυτο δεν θεωρειτε οτι μπορεις να παρεις τα μορια ε;
αννα μου εσυ μιλας για το στρατο ετσι; Αν δεν εχεις χαρτι που να βεβαιωνει οτι ξερεις προγραμματισμο κ να δειχνει κ τα μαθηματα, δεν τα πέρνεις αυτα τα μόρια.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Marina2 έγραψε:Κ η ξαδέρφη αυτο σπουδασε. Αυτην την απορία ειχαμε κ εμεις, πως ενω ειναι προγραμματιστρια, να το αποδειξουμε! Πιστοποιηση εχεις πάρει; Εγω της πρότινα να παρει από το ιδιωτικό ΙΕΚ που σπουδασε κάποιο πιστοποιητικό με τα μαθήματα προγραμματισμου που έκανε πχ JAVA,C++. Αλλα αυτη τα έκανε για αεροπορία κ τελικα δεν πηρε κανενα χαρτι κ πραγματικα δεν νομιζω να της τα πιασουν αυτα τα μόρια, γιατι αυτοι είναι ασχετοι από σχολές.
Μαρίνα έχω πάρει πιστοποίηση απο δημόσιο ΙΕΚ μα βαθμό 20. Η συγκεκριμένη ειδικότητα είναι καθαρά προγραμματιστής και αν δεν το γνωρίζουν στην επιτροπή το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να φύγουν απο την επιτροπή και να βάλουν Άτομα που να γνωρίζουν το αντικείμενο.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Παύλο μου αυτο λεει κ η ξαδέρφη μου κ χτυπιεται αλλα εγω δεν τους εχω καμια εμπιστοσυνη. Ειναι κριμα να τους χαρισετε εστω κ 25 μόρια. Γιαυτο για να ειστε καλυμμενοι πηγαινεται στις σχολές κ ζητάτε βεβαιώσεις, οπωσδήποτε. Σιγα μην ασχοληθουν αυτοι να μάθουν τι αντικειμενο σπουδών εχει η κάθε σχολή για να δίνουν κ τα μόρια
Anonymous

Μαρίνα συμφωνώ με την ξαδέρφη σου. Το θέμα είναι οτι δεν έχω βάλει βεβαίωση διότι δεν μπορούσαν να μου δώσουν απο τα ιεκ μόνο για τις γλώσσες προγραμματισμού

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Δεν μπορούσαν; Βλακείες ειναι αυτα. Εδω ολοκληρα τει κ δινουν αναλυτικη με 50 μαθηματα, θεωριες, εργαστηρια, βαθμολογίες κτλ. Σε παρακαλώ ομως αν σου τα δώσουν τελικά τα 25 μορια αυτα, πες στο μου να ενημερωσω κ την ξαδερφη μου να ξερει να κάνει τα χαρτια της στην επομενη προκήρυξη.
Anonymous

Αν μου τα Προσμετρησουν Θα ενημερώσω!

anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από anna.nikos »

Marina2 έγραψε:
anna.nikos έγραψε:
Marina2 έγραψε: Παύλο πρεπει για να πάρεις αυτα τα μόρια να εχεις χαρτι ή βεβαιωση οτι έχεις διδαχθει προγραμματισμό, μονο ετσι τα δίνουν. Οχι με ecdl παντως
να ρωτησω και εγω κατι. Στη σχολη οικονομικων μας εδωσαν βεβαιωση οτι γνωριζουμε υπολογιστη. Αυτο δεν θεωρειτε οτι μπορεις να παρεις τα μορια ε;
αννα μου εσυ μιλας για το στρατο ετσι; Αν δεν εχεις χαρτι που να βεβαιωνει οτι ξερεις προγραμματισμο κ να δειχνει κ τα μαθηματα, δεν τα πέρνεις αυτα τα μόρια.
για στρατο μιλαω εγω. Δεν το εστειλα αλλα για επομενη φορα ρωταω. Ειναι απλη βεβαιωση γνωσης υπολογιστων και δειχνει και τα μαθηματα. Απλως μαλλον δεν πιανονται γιατι εκει λεει προγραμματιστης
Anonymous

Καμια σχεση αννα νικος !
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

Τελικά γ τα ΤΕΦΑΑ δν ξέρει κανείς ε; ! :- (:- (
Anonymous

Ξέρει κανείς αν μετράει το ecdl 40 μονάδες ή χρειάζεται ειδική βεβαίωση από σχολή ότι έχεις διδαχθεί κάποια συγκεκριμένα μαθήματα προγραμματισμού;

anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από anna.nikos »

Φανή έγραψε: Ξέρει κανείς αν μετράει το ecdl 40 μονάδες ή χρειάζεται ειδική βεβαίωση από σχολή ότι έχεις διδαχθεί κάποια συγκεκριμένα μαθήματα προγραμματισμού;

το μονο σιγουρο οτι το ecdl δεν πιανεται
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

Δυστυχώς φανή μου όχι δεν μετράει θέλουν πτυχίο προγραμματιστή κ όχι χειριστή!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

To ecdl δεν μετραει, δεν ειναι πτυχιο προγραμματισμου. Μονο βεβαιωση απο την σχολή με τα μαθηματα προγραμματισμού που εχεις διδαχθει.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από illy »

Εχω θα κανω μονο μια εικασια... Θαρρω πως τα μορια των περισσοτερων θα κυμανθουν απο 200 κ πανω... Διοτι οι περισσοτερες ειδικοτητες ειχαν σαν δικαιολογητικο το απολυτηριο λυκειου επι 10,200... Οποτε απο κ περα αρχιζουν κ ολα τα επιπλεον μορια... Θαρρω οτι δεν θα υπαρχουν πολυ υψηλες βασεις... Εφοσον δεν υπαρχουν κ τα 200 μορια της συνεντευξης
Dum spiro spero
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Θα συμφωνήσω μαζί σου ιλλι μου. Δεν θα εχουν καμία σχεση οι προηγούμενες βάσεις με αυτες που θα βγουν τωρα σίγουρα.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης