Πήρα τηλέφωνο σήμερα στην πυροσβεστική υπηρεσία της πόλης μου να ρωτήσω μου είπαν δεν γνωρίζουν δεν είναι η δουλειά τους αυτοί μου δώσανε ένα σταθερό να ρωτήσω πήρα και μου είπαν ότι θα βγει Απριλίο με μαϊο αυτό και να κοιτάω την σελίδα της πυροσβεστικής από τον άλλον μήνα..
Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Εάν βγει τότε πάει για Ιούλη Αύγουστο σχολή
Και Σεπτέμβρη θα τοποθετηθούν σε υπηρεσίες ,μου φαίνεται πολύ δύσκολο τους χειρότερους μήνες για το ΠΣ να κάνει σχολείο σε 600+ ατομα , δεν ξέρω πραγματικά έχει πέσει τόση ησυχία και δεν λένε το παραμικρό, προσωπικά πιστεύω θα βγει ως τα τέλη μαρτη , είναι άποψη μου και όχι κάτι επισημο , ότι επαφές και να έκανα κανείς δεν γνωρίζει το παραμικρό για την ημερομηνία έκδοσης προκήρυξης.
-
Επισκέπτης
εγώ ρε παιδιά που είχα στείλει μήνυμα στο σωματείο του μπαρδακη πριν καμία βδομάδα μου είχαν πει θα βγει σύντομα και πριν την αντιπυρικη
-
Επισκέπτης
εγώ ρε παιδιά που είχα στείλει μήνυμα στο σωματείο του μπαρδακη πριν καμία βδομάδα μου είχαν πει θα βγει σύντομα και πριν την αντιπυρικη
-
Επισκέπτης
Ότι θα βγει θα βγει ρε παιδιά το θέμα είναι εμείς με λίγα μόρια δεν έχουμε ελπίδες τόσες χιλιάδες αιτήσεις που λέτε ότι θα γίνουν δυστυχώς σε όποιον μπράβο του
-
Επισκέπτης
5 ειδικές δυνάμεις και Γ χωρίς πει οπότε δεν περνάω ούτε από έξω αλλά θα τα κάνω και ότι γίνει
-
Επισκέπτης
έτσι φιλαράκι Καντά και ότι γίνει ποτέ δεν ξέρεις και για τους 150 δεν περίμενε κανείς πως για 150 θέσεις θα φτάσει η σειρά 410 και να μπούνε με 12 μόρια και όμως μπήκαν καλή επιτυχία
-
Επισκέπτης
μάγκες είναι επίσημο εντός Απρίλιο η προκήρυξη όποτε λίγο υπομονή ακόμη
Σύμφωνα με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κύριο Γιάννη Κεφαλογιάννη, η προκήρυξη για τους 600 ΠΕΘ αναμένεται να βγει τον Απρίλιο.
Μπορείτε να ακούσετε την συνέντευξη και το επίμαχο σημείο (από το 2:20 και μετά) στον παρακάτω σύνδεσμο:
Μπορείτε να ακούσετε την συνέντευξη και το επίμαχο σημείο (από το 2:20 και μετά) στον παρακάτω σύνδεσμο:
-
Επισκέπτης
ρε παιδιά αντικειμενικά η συμμετοχή ποσό πιστεύετε θα είναι ξέρω ότι κανείς δεν μπορεί να το προβλέψει απλά έτσι έναν αριθμό να ξέρουμε περίπου τι παίζει
-
Επισκέπτης
Κανείς δεν το γνωρίζει αλλά η λογική λέει επειδή θα είναι για όλη την Ελλάδα μάλλον πιστεύω σίγουρα στις 2000 με 2500 το ελάχιστο
-
Επισκέπτης
από ποσά μόρια και πάνω πιστεύετε έχει κάποιους ελπίδα για την προκήρυξη των 600 πεθ
-
Επισκέπτης
Το καλό είναι ότι επιτέλους έχουμε κάτι επίσημο για τη προκήρυξη ότι θα βγει εντός του επόμενου μήνα, παιδιά σχετικά με τα μόρια είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε προβλέψεις, δεν γνωρίζουμε τον αριθμό αιτήσεων, θα πρέπει να δούμε αν ανακοινωθούν στη προκήρυξη και πόσες θεσεις θα έχει είτε ανά πεπυδ ή ανά νομό , αν δεν αναγράφονται πάλι θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, σίγουρα όποιος φτάνει τη βάση στη πρώτη προκ των 150πεθ ίσως να ελπίζει και για τους 600 πάλι αυτό είναι προσωπική μου άποψη, υπομονή να βγει να κάνετε όλοι αίτηση και βλέπουμε !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loco7 και 8 επισκέπτες