Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από takis2 »

Δε ξερω βρε δημητρα. Τι να πω; Αυτο δε το ακουσα απο καποιον αλλο. Δε πιστευω να ειναι οπως τα λες παντως. Μαλλον κατι σου ξεφευγει η κατι εκανες λαθος. Δε πιστευω να ρισκαρουν να κοψουν μορια η να σε κοψουν με τετοιο τροπο. Αλλο το να ''βαλουν'' σε δικο τους ατομο επιπλεον μορια και αλλο αυτο που λες.
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

takis2 έγραψε:Δε ξερω βρε δημητρα. Τι να πω; Αυτο δε το ακουσα απο καποιον αλλο. Δε πιστευω να ειναι οπως τα λες παντως. Μαλλον κατι σου ξεφευγει η κατι εκανες λαθος. Δε πιστευω να ρισκαρουν να κοψουν μορια η να σε κοψουν με τετοιο τροπο. Αλλο το να ''βαλουν'' σε δικο τους ατομο επιπλεον μορια και αλλο αυτο που λες.
Μακαρι να ειχα σκανερ να εβαζα και να βλεπατε την Απαντηση απο το γες οταν εκανε Την ενσταση!
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

takis2 έγραψε:Δε ξερω βρε δημητρα. Τι να πω; Αυτο δε το ακουσα απο καποιον αλλο. Δε πιστευω να ειναι οπως τα λες παντως. Μαλλον κατι σου ξεφευγει η κατι εκανες λαθος. Δε πιστευω να ρισκαρουν να κοψουν μορια η να σε κοψουν με τετοιο τροπο. Αλλο το να ''βαλουν'' σε δικο τους ατομο επιπλεον μορια και αλλο αυτο που λες.
μακαρι να ειχα σκανερ να εβαζα να βλεπατε την απαντηση απο το γες οταν εκανα την ενσταση!
thrakiotis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από thrakiotis »

Θα ηταν πολυ ενδιαφερων να το βαλεις ισως ενα internet cafe να εβρισκε την λυση Εικόνα
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από takis2 »

Πραγματικα, αν θα μπορουσες να το βρεις και να το δειξεις. Αλλα το θεμα δεν ειναι μονο τι δικαιολογια σου ειπαν για να σε κοψουν αλλα μηπως εκανες και καποιο αλλο λαθος. Δε σε ειρωνευομαι απλα ειναι η δευτερη φορα που εκανα τα χαρτια μου και βρηκα πολλα ατομα απο περυσι, κανενας δε μου ειπε κατι παρομοιο με τη δικη σου περιπτωση και κανενας αλλος απο εδω μεσα. Τι να πω; Πραγματικα απορω. Φιλικα παντα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Αυτο ισχυει πολλα ατομα περυσι βγηκαν ακαταλληλα λογω γραμματικων γνωσεων επειδη ειχαν καταθεσει πτυχιο ΤΕΙ ενω ζητουσαν μεχρι ΙΕΚ
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

takis2 έγραψε:Πραγματικα, αν θα μπορουσες να το βρεις και να το δειξεις. Αλλα το θεμα δεν ειναι μονο τι δικαιολογια σου ειπαν για να σε κοψουν αλλα μηπως εκανες και καποιο αλλο λαθος. Δε σε ειρωνευομαι απλα ειναι η δευτερη φορα που εκανα τα χαρτια μου και βρηκα πολλα ατομα απο περυσι, κανενας δε μου ειπε κατι παρομοιο με τη δικη σου περιπτωση και κανενας αλλος απο εδω μεσα. Τι να πω; Πραγματικα απορω. Φιλικα παντα
δε σε παρεξηγω, μην ανησυχεις... Και εγω οταν το ειδα την ιδια απορια ειχα... ! Την απαντηση την εχω θα προσπαθησω απο ιντερνετ καφε να την περασω...
thrakiotis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από thrakiotis »

Μακαρι να μπει εδω για να δει ο κοσμος τι δικαιολογιες λενε αναμενουμε
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

Καλημέρα και από μένα!:-) Παιδιά να ρωτήσω μήπως γνωρίζετε... Η βεβαίωση από σχολή ΤΕΦΑΑ μόριοδοτειται για την ειδικότητα της αερονομίας; Εχω πάρει παντού τηλ και κανείς δεν γνωρίζει:- (:- (
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από Marina2 »

DiMiTrA P έγραψε:
μακαρι να ειχα σκανερ να εβαζα να βλεπατε την απαντηση απο το γες οταν εκανα την ενσταση!
που να έβλεπες στην δική μου ενσταση που ειχε συναχθεί αψογα κ τους εκαιγε, τι απάντηση πηρα
Anonymous

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Θέλω να μου πει κάποιος που να γνωρίζει ποιος μπορεί να πάρει αυτα τα μόρια και σε ποια ειδικότητα. Κατοχή πτυχίου προγραμματιση Η/ΥΣχολής ΑΕΙ :40 μονάδες

Σχολής ΤΕΙ :40 μονάδες

ΙΕΚ (ή ισοτίμων σχολών εξωτερικού) :25 μονάδες

ΤΕΕ (ή ισοτίμων σχολών εσωτερικού-εξωτερικού) :20 μονάδες.

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Παύλο πρεπει για να πάρεις αυτα τα μόρια να εχεις χαρτι ή βεβαιωση οτι έχεις διδαχθει προγραμματισμό, μονο ετσι τα δίνουν. Οχι με ecdl παντως
Anonymous

Marina2 έγραψε:Παύλο πρεπει για να πάρεις αυτα τα μόρια να εχεις χαρτι ή βεβαιωση οτι έχεις διδαχθει προγραμματισμό, μονο ετσι τα δίνουν. Οχι με ecdl παντως
Μαρίνα ς ευχαριστώ για την απάντησή σου! Εγώ έχω απο ΙΕΚ Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (δηλ προγραμματιστής) κ Έχω κάνει τα χαρτιά μου για τους διοικητικούς στρατολογικού παίρνω κ 25 μόρια επιπλέον;
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από anna.nikos »

Marina2 έγραψε: Παύλο πρεπει για να πάρεις αυτα τα μόρια να εχεις χαρτι ή βεβαιωση οτι έχεις διδαχθει προγραμματισμό, μονο ετσι τα δίνουν. Οχι με ecdl παντως
να ρωτησω και εγω κατι. Στη σχολη οικονομικων μας εδωσαν βεβαιωση οτι γνωριζουμε υπολογιστη. Αυτο δεν θεωρειτε οτι μπορεις να παρεις τα μορια ε;
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Κ η ξαδέρφη αυτο σπουδασε. Αυτην την απορία ειχαμε κ εμεις, πως ενω ειναι προγραμματιστρια, να το αποδειξουμε! Πιστοποιηση εχεις πάρει; Εγω της πρότινα να παρει από το ιδιωτικό ΙΕΚ που σπουδασε κάποιο πιστοποιητικό με τα μαθήματα προγραμματισμου που έκανε πχ JAVA,C++. Αλλα αυτη τα έκανε για αεροπορία κ τελικα δεν πηρε κανενα χαρτι κ πραγματικα δεν νομιζω να της τα πιασουν αυτα τα μόρια, γιατι αυτοι είναι ασχετοι από σχολές.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες