Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
Μαρίνα συγνώμη αν σε ζάλισα αλλά μπήκα στην αρχική σελίδα για να δώ την θεματολογία ώστε να επιλέξω ειδικότητες αλλά εκεί έχει για συγκεκριμένες ειδικότητες, είμαι σχετικά καινουργια στην παρέα και ακόμα ψάχνωμε μέσα στο φόρουμ γιατί έχει μεγάλη θεματολογία!
Μαρινα 2 γιατι να μην αναγνωρισουν τα μορια σε καποιον που εχει προυπηρεσια πανω στην ειδικοτητα που εχει δηλωσει; Αμα εχεις στειλει τα χαρτια βεβαιωση εργοδοτη κ ασφαλιστικου φορεα ειναι δυσκολο να μην αναγνωριστει η προυπηρεσια
Δεν ξερω ειμαι πολύ επιφυλακτικη. Και εγω τα έστειλα κ δεν ήταν αποιδιωτικό τομέα, ηταν από δημόσιο. Όμως δεν μου την έπιασαν, δυστυχως. Ξερω κ αλλα παιδια που δεν τους έβαλαν τα μόρια της προυπηρεσίας κ η ειδικότητα τους ήταν απόλυτα σχετική με αυτην που είχαν δηλώσει! Μιλάω πάντα για ΣΞ. ΠΑ Δεν ξερω πραγματικα τι θα παιχθει με αυτα τα μόρια, διοτι ειναι ένα σώμα που δουλευει εντελώς διαφορετικα. Σκεφτειτε μόνο πως για την ειδικότητα Αμυνας Αεροδρομιου (με απολυτηριο λυκειου), ήταν απολυτως κατηγορηματικοι στο τηλεφωνο πως αν στειλεις βεβαιωση σπουδων ή πτυχιο, που έπαιρνες περισσοτερα μόρια, θα σε εκοβαν. Εγω όμως το ρισκαρα κ την έβαλα κ ειμαι καταλληλη, αλλα παιδια όμως εξαιτίας της παραπληροφόρησης την πάτησαν κ ενω μπορουσαν να πάρουν παραπάνω μόρια, τωρα θα πάρουν μονο του απολυτηρίου. Πραγματικα δεν ξερω τι θα παιχθει εδω!YΠΟΣΜΗΝΙΑΣ έγραψε: Μαρινα 2 γιατι να μην αναγνωρισουν τα μορια σε καποιον που εχει προυπηρεσια πανω στην ειδικοτητα που εχει δηλωσει; Αμα εχεις στειλει τα χαρτια βεβαιωση εργοδοτη κ ασφαλιστικου φορεα ειναι δυσκολο να μην αναγνωριστει η προυπηρεσια
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 63
Μαρινακι μου εγω οταν τους πηρα τηλ λιγο πριν τα κατασθεσω ημουν σε διλημμα αν θα εβαζα το πτυιχο μου ή οχι... Ηταν κατηγορηματικος στα εξτρα μορια αλλα οχι οτι θα κρινομουν ακαταλληλη αν εβαζα παραπανω πτυχια... Τωρα αν τελικα μας κρινουν ακαταλληλους στο τελος τι να πω...
Dum spiro spero
ετσι την πατησα εγω πρυσι. Εβαλα πτυχιο τει που ηταν ανωτερο περασα ολες τις διαδιακασιες και οταν βγηκαν τα τελικα αποτελεσματα Με εκριναν ακαταλληλη λογω γραμματικων γνωσεων! Επειδη δε μνημονευοταν τει παρα μονο ιεκ και κατω... Το ειχα αναφερει και σε αλλο ποστ αλλα το εβγαλαν...illy έγραψε:Μαρινακι μου εγω οταν τους πηρα τηλ λιγο πριν τα κατασθεσω ημουν σε διλημμα αν θα εβαζα το πτυιχο μου ή οχι... Ηταν κατηγορηματικος στα εξτρα μορια αλλα οχι οτι θα κρινομουν ακαταλληλη αν εβαζα παραπανω πτυχια... Τωρα αν τελικα μας κρινουν ακαταλληλους στο τελος τι να πω...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 63
Ναι κουκλα μου το ξερω... Τοτε ας αε εβγαζαν εξαρχης ακαταλληλοη να μην εμπαινες σε ολα αυτη τη διαδιακασια! Κ του το επισημανα κιολας αν ειναι σιγουρος οτι στα τελικα αποτελεσματα δεν θα κριθω ακαταλληλη κ ηταν κατηγορηματικος... Τωρα αν με πηρε στο λαιμο του θα φανει στο τελος...
Dum spiro spero
Σε κάποιους είπαν οτι μην στελνετε παραπανησια χαρτια γιατι θα κοπειτε ομως κ τα παιδια παραπλανηθηκαν κ δεν εστειλαν, χανοντας τα παραπανησια μόρια. Τωρα αν παρουμε τα μόρια κ κοπουμε στο τέλος, ενας θεός το ξέρει!
DiMiTrA P έγραψε:ετσι την πατησα εγω πρυσι. Εβαλα πτυχιο τει που ηταν ανωτερο περασα ολες τις διαδιακασιες και οταν βγηκαν τα τελικα αποτελεσματα Με εκριναν ακαταλληλη λογω γραμματικων γνωσεων! Επειδη δε μνημονευοταν τει παρα μονο ιεκ και κατω... Το ειχα αναφερει και σε αλλο ποστ αλλα το εβγαλαν...illy έγραψε:Μαρινακι μου εγω οταν τους πηρα τηλ λιγο πριν τα κατασθεσω ημουν σε διλημμα αν θα εβαζα το πτυιχο μου ή οχι... Ηταν κατηγορηματικος στα εξτρα μορια αλλα οχι οτι θα κρινομουν ακαταλληλη αν εβαζα παραπανω πτυχια... Τωρα αν τελικα μας κρινουν ακαταλληλους στο τελος τι να πω...
μηπως στην ειδικοτητα που ειχες βαλει περα απο τη μοριοδοτηση των απαραιτητων και επιπλεων δικαιολογιτικων απαιτουσε και αδεια εξασκησεως επαγγελματος; . δε θυμαμαι αν το ειχες αναφερει.
Παιδια γιαυτο που συζητατε θα σας αναφερω την δικια μου εμπειρια περυση, για εποπ ξηρας.
Δηλωσα συνοδος σκυλων και ζητουσε αν θημαμαι καλα απολυτηριο γυμνασιου.
Εγω εβαλα και το λυκειο και το ιεκ και πτυχιο απο ιδιοτικη σχολη κομπιουτερ.
Και τελικα ειμουν επιλαχων.
Δεν ειναι λογικο να σε κοψουν, αν βαλεις παραπανω χαρτια απο αυτο που ζηταει η ιδικοτητα.
Δεν ειναι λογικο να σε κοψουν, αν βαλεις παραπανω χαρτια απο αυτο που ζηταει η ιδικοτητα.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 69
απο ιδιωτικη σχολη οταν λες; Ιεκ; Γιατι πρεπει να θεωρησε προγραμματιστης απο σχολη για να παρεις μορια. Επισης η ειδικοτητα θα ελεγε τουλαχιστον γυμνασιου οποτε πολλοι ηταν αυτοι που εστειλαν απολυτηριο λυκειου κ κατι περισσοτερο.DIMIS έγραψε: Παιδια γιαυτο που συζητατε θα σας αναφερω την δικια μου εμπειρια περυση, για εποπ ξηρας. Δηλωσα συνοδος σκυλων και ζητουσε αν θημαμαι καλα απολυτηριο γυμνασιου. Εγω εβαλα και το λυκειο και το ιεκ και πτυχιο απο ιδιοτικη σχολη κομπιουτερ. Και τελικα ειμουν επιλαχων. Δεν ειναι λογικο να σε κοψουν, αν βαλεις παραπανω χαρτια απο αυτο που ζηταει η ιδικοτητα.
DIMIS έγραψε:Παιδια γιαυτο που συζητατε θα σας αναφερω την δικια μου εμπειρια περυση, για εποπ ξηρας.
περυσι ελεγε, τουλαχιστο αποφοιτοι ΤΕΕ β κυκλου η απολυτηριος τιτλος ολων των τυπων λυκειων, για συνοδος σκυλων. Η κοπελα πιο πανω τα ειχε κανει για Βοηθος νοσηλευτικου προσωπικου που ζηταει εκτος των αλλων και κατοχο αδειας ασκησεως επαγγελματος. Δε ξερω βεβαια τι γινεται με αυτη την ειδικοτητα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Παιδια οσα περισσοτερα χαρτια εχουμε τοσο το καλυτερο, τωρα εαν εχει καποιος χαρτια απο λυκειο, τει, τει, ιεκ και ολα αυτα και ηταν επιλαχων μαλλον ο επιτυχων ειχε καλυτερο βυσμα. ειναι απλο, και γω επιλαχων ημουν...
εχω αδεια ασκησεως επαγγελματος, την ειχα βαλει Κανονικα... !takis2 έγραψε:DiMiTrA P έγραψε:ετσι την πατησα εγω πρυσι. Εβαλα πτυχιο τει που ηταν ανωτερο περασα ολες τις διαδιακασιες και οταν βγηκαν τα τελικα αποτελεσματα Με εκριναν ακαταλληλη λογω γραμματικων γνωσεων! Επειδη δε μνημονευοταν τει παρα μονο ιεκ και κατω... Το ειχα αναφερει και σε αλλο ποστ αλλα το εβγαλαν...illy έγραψε:Μαρινακι μου εγω οταν τους πηρα τηλ λιγο πριν τα κατασθεσω ημουν σε διλημμα αν θα εβαζα το πτυιχο μου ή οχι... Ηταν κατηγορηματικος στα εξτρα μορια αλλα οχι οτι θα κρινομουν ακαταλληλη αν εβαζα παραπανω πτυχια... Τωρα αν τελικα μας κρινουν ακαταλληλους στο τελος τι να πω...
μηπως στην ειδικοτητα που ειχες βαλει περα απο τη μοριοδοτηση των απαραιτητων και επιπλεων δικαιολογιτικων απαιτουσε και αδεια εξασκησεως επαγγελματος; Δε θυμαμαι αν το ειχες αναφερει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες