yefkk2023 έγραψε: Πέμ Μαρ 05, 2026 11:06 am
Ατομα μεχρι 28 υπαρχουν πολλα,δε τελειωνει ποτε αυτο.Πλεον ο εξωτερικος φρουρος θα εχει ιδιο μισθολογιο με τον ειδικο φρουρο,οποτε καποιοι ισως προτιμησουν να ερθουν στις φυλακες και να κανουν 3 συγκεριμενα πραγματα,απο το να πανε στην ΕΛΑΣ και να κανουν 50 πραγματα σε 50 διαφορετικες υπηρεσιες!Ειδικα στην επαρχια ειναι ζαχαρη να εισαι υεφκκ με ειδικο μισθολογιο!
Έτσι ακριβώς!
Θα φύγει ο άλλος από ειδικός φρουρός για να πάει στις φυλακές μάλιστα οκ
Δεν είπα να φύγει...αν βγουν προκηρύξεις και στα δύο εννοώ. Επειδή στις φυλακές κάνεις 3 συγκεκριμένα πράγματα ενω στην ΕΛΑΣ έχεις μεγαλύτερη ευθύνη. Τα λεφτά θα είναι ίδια πλεον,ενός ειδικού και ενός εξωτερικού.
Yefkk2023 έγραψε: Πέμ Μαρ 05, 2026 3:57 pm
Δεν είπα να φύγει...αν βγουν προκηρύξεις και στα δύο εννοώ. Επειδή στις φυλακές κάνεις 3 συγκεκριμένα πράγματα ενω στην ΕΛΑΣ έχεις μεγαλύτερη ευθύνη. Τα λεφτά θα είναι ίδια πλεον,ενός ειδικού και ενός εξωτερικού.
Αδερφέ και πάλι έχει δίκιο το παλικάρι πιο πάνω είναι άδικο αυτό τόσα χρόνια να είναι 32 το όριο και ξαφνικά μια μέρα τους ήρθε να το ρίξουν στο 28
Αδερφέ και πάλι έχει δίκιο το παλικάρι πιο πάνω είναι άδικο αυτό τόσα χρόνια να είναι 32 το όριο και ξαφνικά μια μέρα τους ήρθε να το ρίξουν στο 28
Φίλε μου πως και δεν έκανες στην 6Κ ή την 9Κ τα χαρτιά σου;
Φίλε μου πως και δεν έκανες στην 6Κ ή την 9Κ τα χαρτιά σου;
Τα είχα κάνει αδερφέ στην 9κ είχα αλλάξει εμαιλ και στον ΑΣΕΠ δεν το είχα αλλάξει μοθ ήρθε μήνυμα να πάω για αθλήματα και δεν το είδα ποτέ
Μας καθυστέρησε το ΦΕΚ δε ξέρω τι γίνεται. Λογικά αυτές τις μέρες θέλω να πιστεύω
Για που εισαι αν επιτρέπεται? Και καλη αρχή.
Εγώ είμαι για Δράμα απλά το κακό ειναι ότι δεν ξέρουμε τίποτα για το πότε ξεκινάει η σχολή και μετά από ποσό καιρό περίπου αφού ολοκληρωθεί η σχολή πάμε να αναλάβουμε υπηρεσία ώστε να τακτοποιήσω και εγω κάποια πράγματα διότι είμαι από άλλη πόλη..