Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Jasontodd
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Jasontodd »

καλησπέρα , θεωρείτε πως θα βγει εντός 2026 ? 
NikosPatrinos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: Μαθητής/Βοηθός Ηλεκτρολόγου
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από NikosPatrinos »

Πιθανο, αλλα και να μην βγει θα βγει σιγουρα 27-28-29, σιγα μην σταματησουν τις προκυρυξεις. Οσο ειναι πανω θα περνουν κοσμο, ειτε συχνα ειτε αρεα
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ρε παίδες μισό λεπτό. Δεν θα πρέπει να βγεί μια ακόμη προκήρυξη ΣΤΑ ΣΊΓΟΥΡΑ για τα 400 περίπου άτομα ώστε μα συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός προσλήψεων; Άσε που θα πρέπει να υπάρχουνε και επιλαχόντες ώστε αφού συμπληρώσει τις θέσεις να τραβάει για όσους θα φεύγουν. Μην ξεχνάτε ότι περιμένουμε και αποτελέσματα για τους φρουρούς στην τράπεζα της Ελλάδος που το 50% σίγουρα είναι ΕΦ. Εγώ πιστεύω ότι μέσα στο έτος θα βγάλει αναγκαστικά ακόμα μια τουλάχιστον για τις θέσεις αυτές ή μπορεί και για κάποιες έξτρα. 
Επισκέπτης

ΟΛΟΙ λένε για Μάρτιο Απρίλιο νέα προκήρυξη. (Όλοι σημαίνει, στελέχη, εκπαιδευόμενοι, εφ κλπ) αναξιόπιστα μεν ακούγεται δε 
Επισκέπτης

Μπορεί να το λένε όλοι το θέμα είναι να το πει ο υπουργός και να βγει επίσημα. 

Επισκέπτης

Το θέμα είναι πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 25, 2026 2:59 pm Απ’ ό,τι άκουσα μέσα στην σχολή είναι πιθανό να πάρει 800 Ε.Φ το φθινόπωρο.

Φθινόπωρο λέει οτι ακούγεται μέσα στην σχολή πάντως
Επισκέπτης

Και η μοριοδότηση άραγε ποια θα είναι (σίγουρα το θέμα είναι να βγει. Κουβέντα να γίνεται) 
Επισκέπτης

Πιστεύω η ίδια. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι. Και προσωπική γνώμη εάν βγει κάτι θα είναι προς τα τέλη καλοκαιριού, χωρίς να ξέρω κάτι. Ξαναλέω προσωπική άποψη εκφράζω. 
Arapis321

Δημοσίευση από Arapis321 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 04, 2026 2:07 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 25, 2026 2:59 pm Απ’ ό,τι άκουσα μέσα στην σχολή είναι πιθανό να πάρει 800 Ε.Φ το φθινόπωρο.

Ο Χρυσοχοΐδης έλεγε ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ το φθινόπωρο, που προϋποθέτει να έχουν μπει το πολύ μέχρι Αύγουστο, άρα τους προηγούμενους μήνες να βγει προκήρυξη. Αυτό καταλαβαίνω εγώ, ο καιρός θα δείξει.
Επισκέπτης

Arapis321 έγραψε: Παρ Μαρ 06, 2026 11:36 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 04, 2026 2:07 pm

Ο Χρυσοχοΐδης έλεγε ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ το φθινόπωρο, που προϋποθέτει να έχουν μπει το πολύ μέχρι Αύγουστο, άρα τους προηγούμενους μήνες να βγει προκήρυξη. Αυτό καταλαβαίνω εγώ, ο καιρός θα δείξει.

Σοβαρά μιλάς ;; Αν το διάβασες κάπου μπορείς να το παραθέσεις ; 

Arapis321

Δημοσίευση από Arapis321 »

Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες, έχω δώσει λινκ
Επισκέπτης

Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο νέο; Η διαδικασία ποια είναι, πρώτα βγαίνει προεδρικό διάταγμα , μετά προκυρηξη; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 10, 2026 6:07 pm Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο νέο; Η διαδικασία ποια είναι, πρώτα βγαίνει προεδρικό διάταγμα , μετά προκυρηξη; 

Ναι αλλά αραξτε ρε μάγκες ακόμα δεν έχει βγάλει στον δρόμο τους 500ους θα πάρει καινούργια? Συνεχίστε τις ζωές ανεβάστε τα μόρια σας με διπλώματα αν και πλέον με την υπάρχουσα μοριοδοτηση δεν έχουν νόημα τα διπλώματα... Και όταν βγάλει θα το μαθεται...
Επισκέπτης

Με τους 600 που είχε πάρει το 25 έχω την εντύπωση ότι προς το τέλος όσο ήταν οι άλλοι μέσα πήρε και 65 ΕΦ στην Αμυγδαλέζα που είναι η αξιωματικοί, οπότε μια χαρά μπορεί να πάρει, επίσης έχουν πει και για Αστυνομία στα Μούσια
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες