Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 03, 2026 6:36 pm το μόνο σίγουρο είναι ότι η προκήρυξη θα βγει πρίν την αντιπυρικη τώρα ανά θα είναι σε μια βδομάδα η των άλλο μήνα δεν το ξέρει κανείς 

Από που προκύπτει ότι σίγουρα θα βγει πριν την αντιπυρική; Πως το ξέρεις;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 03, 2026 6:26 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 03, 2026 4:13 pm Εμένα η πρόβλεψη μου εξαρχής ήταν ότι η προκήρυξη θα έβγαινε μετά που θα τελείωνε η εκπαίδευση των 150. Όπως φαίνεται μάλλον έπεσα μέσα . 

Φίλε μου δεκτή η πρόβλεψη σου, αλλά αν το δούμε πρακτικά οι 150 τελειώνουν τέλος μαρτη , εάν βγει η προκήρυξη έστω αρχές Απρίλη και βάλουμε 2 μήνες διαδικασίες με αθλήματα κλπ , θα πρέπει να εκπαιδευτούν Ιούνη Ιούλη οι 600-640 ΠΕΘ (όσοι είναι τέλος πάντων), πόσο εύκολο είναι να εκπαιδευτούν μέσα στην αντιπυρική τόσα άτομα , και οδηγοί μάλιστα που θα δεσμεύονται δεκάδες αξιωματικοί και πυροσβέστες συν πόσα δεκάδες οχήματα για να γίνει εξάσκηση στους οδηγούς , με αυτό το σκεπτικό μπορεί να πάει για το τέλος της αντιπυρικής η προκήρυξη, πράγμα που προσωπικά απεύχομαι αλλά τι να πεις .Επισης κάτι που διάβασα σε ανάρτηση σωματείου μονίμων πριν περίπου ένα μήνα είχαν ζητήσει να προχωρήσει η διαδικασία των 600 ΠΕΘ ώστε να είναι έτοιμοι στην αντιπυρική και διαβεβαίωσαν από το αρχηγείο ότι τρέχει παράλληλα και η διαδικασία για να βγει η 600αρα παρότι εκπαιδεύονται οι 150 , στη πράξη όμως φαίνεται να αργεί πολύ ! 

Φίλε μου εάν θέλουν το τρέχουν τόσο γρήγορα που ακόμα και αν βγει τέλος του μήνα η προκυρηξη αρχες Ιούνη οι 600 θα ναι στους σταθμούς τους. Το σενάριο να ναι έτοιμοι την πρώτη μέρα της αντιπυρικής μου φαντάζει εντελώς απίθανο 
Επισκέπτης

Με 8 μόρια πιστεύετε έχω ελπίδα να με καλέσουν έστω σαν επιλαχόντα για αθλήματα;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 03, 2026 7:30 pm Με 8 μόρια πιστεύετε έχω ελπίδα να με καλέσουν έστω σαν επιλαχόντα για αθλήματα;

Εξαρτάται από πολλά , θεωρητικά εφόσον πάμε με όριο ηλικίας 30 έχεις πιθανότητες και στους επιλαχόντες να κληθείς ,εάν πάει 35 που δεν το κόβω θα είναι δύσκολο με τόσα μόρια , καλό είναι να κάνεις προετοιμασία πάντως .
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 03, 2026 6:26 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 03, 2026 4:13 pm Εμένα η πρόβλεψη μου εξαρχής ήταν ότι η προκήρυξη θα έβγαινε μετά που θα τελείωνε η εκπαίδευση των 150. Όπως φαίνεται μάλλον έπεσα μέσα . 

Φίλε μου δεκτή η πρόβλεψη σου, αλλά αν το δούμε πρακτικά οι 150 τελειώνουν τέλος μαρτη , εάν βγει η προκήρυξη έστω αρχές Απρίλη και βάλουμε 2 μήνες διαδικασίες με αθλήματα κλπ , θα πρέπει να εκπαιδευτούν Ιούνη Ιούλη οι 600-640 ΠΕΘ (όσοι είναι τέλος πάντων), πόσο εύκολο είναι να εκπαιδευτούν μέσα στην αντιπυρική τόσα άτομα , και οδηγοί μάλιστα που θα δεσμεύονται δεκάδες αξιωματικοί και πυροσβέστες συν πόσα δεκάδες οχήματα για να γίνει εξάσκηση στους οδηγούς , με αυτό το σκεπτικό μπορεί να πάει για το τέλος της αντιπυρικής η προκήρυξη, πράγμα που προσωπικά απεύχομαι αλλά τι να πεις .Επισης κάτι που διάβασα σε ανάρτηση σωματείου μονίμων πριν περίπου ένα μήνα είχαν ζητήσει να προχωρήσει η διαδικασία των 600 ΠΕΘ ώστε να είναι έτοιμοι στην αντιπυρική και διαβεβαίωσαν από το αρχηγείο ότι τρέχει παράλληλα και η διαδικασία για να βγει η 600αρα παρότι εκπαιδεύονται οι 150 , στη πράξη όμως φαίνεται να αργεί πολύ ! 

Φίλε άσε τι γράφουν οι μόνιμοι. Για την προκήρυξη των ΠΕΘ θα ακούς μονο οτι λεει ο Μπαρδάκης αυτος το τρέχει απο συνδικαλιστικης άποψης διότι ειναι δημιούργημα του σωματείου των εποχικών και τωρα το εχει αναλάβει ο Μπαρδάκης σαν πρόεδρος. Αυτός ξέρει λεπτομέρειες τα πάντα.
Επισκέπτης

εγώ πάντως  στο σωματείο του μπαρδακη που είχα ρωτήσει μου είπαν πρίν την αντιπυρικη και σύντομα έτσι είναι η πληροφορίες από το υπουργείο 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 04, 2026 7:48 am εγώ πάντως  στο σωματείο του μπαρδακη που είχα ρωτήσει μου είπαν πρίν την αντιπυρικη και σύντομα έτσι είναι η πληροφορίες από το υπουργείο 

Καλά μην το δένετε και πολύ σίγουρο γιατί απ οτι φαίνεται υπουργείο και αρχηγειο κινούνται τα ζώα μου αργά. Βέβαια κανεις δεν μπορεί να ξεχάσει οτι μέσα στην αντιπυρική περίοδο το καλοκαίρι Ιουλιο Αυγούστο αυτοί έβαλαν για εκπαίδευση τη Νέα σειρά εμοδε. Οπότε όλα είναι πιθανά με αυτούς
Επισκέπτης

Επισκέπτη έγραψε: Τετ Μαρ 04, 2026 7:59 am

Καλά μην το δένετε και πολύ σίγουρο γιατί απ οτι φαίνεται υπουργείο και αρχηγειο κινούνται τα ζώα μου αργά. Βέβαια κανεις δεν μπορεί να ξεχάσει οτι μέσα στην αντιπυρική περίοδο το καλοκαίρι Ιουλιο Αυγούστο αυτοί έβαλαν για εκπαίδευση τη Νέα σειρά εμοδε. Οπότε όλα είναι πιθανά με αυτούς

Φίλε μου , άλλο πράγμα το ένα και άλλο αυτό , έχει μεγάλη διαφορά να εκπαιδεύεις 137 εμοδε μέσα στο καλοκαίρι και στα βιλια μαλιστα για ένα μήνα κυρίως στα δασικά συμβάντα και περί δασοκομαντο, και άλλο να εκπαιδεύσεις 650 ΠΕΘ μέσα στο καλοκαίρι σε ένα πχ στρατόπεδο που δεν έχει καμία σχέση με σχολή και να πρέπει να τους εκπαιδεύσεις σε αστικά συμβάντα σε διασώσεις σε δασικές πυρκαγιές οχήματα οδήγηση και πάει λέγοντας , εγώ θεωρώ ότι είναι πολύ πιο δύσκολο ! Το ότι μπορεί να το κάνουν δεν διαφωνώ αλλά εκπαίδευση σωστή δεν θα γίνει και να με θυμάστε ! 
Επισκέπτης

για το ηλικιακό όριο ξέρει κανείς αν θα έχει κάποια αλλαγή 
Επισκέπτης

Πριν 2 ώρες βγήκε ΦΕΚ για σχολή Αξιωματικών 250 άτομα 
Kathrynkoy

Δημοσίευση από Kathrynkoy »

Αν η προκήρυξη δημοσιευτεί μέσα στον Μάρτιο, υπάρχει κάποια εκτίμηση για το πότε περίπου θα πραγματοποιηθούν τα αθλήματα; Πόσο χρόνος θα διαρκέσει για ενστάσεις κτλπ ; 

Επισκέπτης

Kathrynkoy έγραψε: Τετ Μαρ 04, 2026 2:46 pm Αν η προκήρυξη δημοσιευτεί μέσα στον Μάρτιο, υπάρχει κάποια εκτίμηση για το πότε περίπου θα πραγματοποιηθούν τα αθλήματα; Πόσο χρόνος θα διαρκέσει για ενστάσεις κτλπ ; 

Έχει απαντηθεί πολλές φορές , από τη στιγμή που θα δημοσιευθεί περίπου 2 μήνες , ενδεικτικά η προκ των 150 πεθ αναρτήθηκε 17/10 και 9/12 ήταν η πρώτη μέρα για ΠΚΕ , ήταν λιγότερες φυσικά οι αιτήσεις δεν ξέρω αν στους 600 καθυστερήσει λίγο παραπάνω αλλά μικρή διαφορά θα έχει . 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 04, 2026 5:18 pm
Kathrynkoy έγραψε: Τετ Μαρ 04, 2026 2:46 pm Αν η προκήρυξη δημοσιευτεί μέσα στον Μάρτιο, υπάρχει κάποια εκτίμηση για το πότε περίπου θα πραγματοποιηθούν τα αθλήματα; Πόσο χρόνος θα διαρκέσει για ενστάσεις κτλπ ; 

Έχει απαντηθεί πολλές φορές , από τη στιγμή που θα δημοσιευθεί περίπου 2 μήνες , ενδεικτικά η προκ των 150 πεθ αναρτήθηκε 17/10 και 9/12 ήταν η πρώτη μέρα για ΠΚΕ , ήταν λιγότερες φυσικά οι αιτήσεις δεν ξέρω αν στους 600 καθυστερήσει λίγο παραπάνω αλλά μικρή διαφορά θα έχει . 

η αίτησης που πιστεύετε θα κυμανθούν και με ποσά μόριο πιστεύετε θα μπούνε οι τελευταίοι και μην ξεκινήσετε ακόμη δεν έχει βγεί η προκήρυξη και τέτοια μια γνώμη ζητάω 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 04, 2026 5:27 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μαρ 04, 2026 5:18 pm

η αίτησης που πιστεύετε θα κυμανθούν και με ποσά μόριο πιστεύετε θα μπούνε οι τελευταίοι και μην ξεκινήσετε ακόμη δεν έχει βγεί η προκήρυξη και τέτοια μια γνώμη ζητάω 

Κανείς δεν το γνωρίζει το πόσες αιτήσεις θα γίνουν με το πόσα μόρια θα μπει ο τελευταίος πάντως θα είναι πολύ παραπάνω αιτήσεις από τούς 150 και τα μόρια και τα άτομα δεν νομίζω να πέσουν κάτω από 13 με 14 
Επισκέπτης

Παιδιά ας βγει με το καλό η προκήρυξη, και βλέπουμε τα υπόλοιπα για αριθμό αιτήσεων βάσεις κλπ , κανείς δεν ξέρει που θα κυμανθούν οι βάσεις ούτε πόσες αιτήσεις θα γίνουν , το θέμα είναι ότι φτάσαμε μαρτη και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για την προκήρυξη και δεν ξέρω αν είναι ανησυχητικό αυτό ή όχι 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες