Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Στρατός και θητεία
Arapis321

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Arapis321 »

Πήρε 600 τώρα, δεν έλεγαν θα ήταν 926? 
326 υπόλοιπο, κάποιοι 50 για μια ομάδα Δίας ή κάτι τέτοιο 
Οι άλλοι; Θεωρητικά δεν πρέπει να περιμένουμε άλλη μια συμπληρωματική; Όλο κ κάποιοι θα κοπούν/αποχωρήσουν ή δεν θα παρουσιαστούν. 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αυτό περιμένουμε, συμπληρωματική ή νεα . Και η λογική αυτό λέει. Βέβαια θα φανεί , μπορεί το καλοκαίρι, μπορεί σε έναν χρόνο ή μπορεί να βγουν και να πουν καταργούνται οι εφ, όλοι μόνο από πανελλήνιες . Μπορεί χίλια δυο. Μέχρι στιγμής κανένα νέο, καμία πληροφορία , μόνο ικασιες . Το μόνο θετικό είναι ότι έληξε αυτός ο πίνακας του 2024, και έχουμε και εμείς ελπίδα , αν βγει προκήρυξη...

Επισκέπτης

Υπάρχει κάποιο νέο; 
Επισκέπτης

Απ’ ό,τι άκουσα μέσα στην σχολή είναι πιθανό να πάρει 800 Ε.Φ το φθινόπωρο.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 25, 2026 2:59 pm Απ’ ό,τι άκουσα μέσα στην σχολή είναι πιθανό να πάρει 800 Ε.Φ το φθινόπωρο.

Όντως ή ΠΑΠΑΤΖΕΣ? Γιατί ο ξάδερφος μου που είναι μέσα σχολή δεν έχει ακούσει κάτι τέτοιο.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 25, 2026 3:54 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 25, 2026 2:59 pm Απ’ ό,τι άκουσα μέσα στην σχολή είναι πιθανό να πάρει 800 Ε.Φ το φθινόπωρο.

Όντως ή ΠΑΠΑΤΖΕΣ? Γιατί ο ξάδερφος μου που είναι μέσα σχολή δεν έχει ακούσει κάτι τέτοιο.

Κοίταξε, έτσι είπε ένας υψηλόβαθμος, τώρα τι να σου πω μπορεί να μην είχε ούτε αυτός καλή πληροφόρηση.

Επισκέπτης

Απρίλιο με Μάιο θα πάρει 850 ΕΦ. Εμένα προσωπικά μου το είπε συνδικαλιστής της Ελας προσωπικά. Ξέρω πολλοί θα πείτε Ότι τρολλάρω και τα λοιπά και καλά θα κάνετε γιατί ζούμε σε ένα ανώνυμο φόρουμ Για την ακρίβεια και εγώ στη θέση σας η πολλές άλλες φορές τα ίδια λέω. Απλώς αυτό έμαθα αυτό μεταφέρω. Βέβαια το ίδιο μου έλεγε ότι θα πάρει νέα προκήρυξη και όχι από τον ίδιο πίνακα. Θα δούμε ..
Επισκέπτης

Πάντως εδώ στην Τρίπολη μας ζαλίζουν τον πάπ αρο απίστευτα.
Alexgk
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Alexgk »

Καλημέρα. Με απασχολεί λίγο το θέμα των αθλημάτων. Εσείς την προετοιμασία πώς την κάνατε για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στα αθλήματα; Πήρατε κάποιον προπονητή στίβου; Ή κάνατε μόνοι σας προπόνηση; Δε ξερω τι πρέπει να κάνω. 
Saita23

Δημοσίευση από Saita23 »

Θελετε να μπειτε στην Αστυνομια και δε μπορειτε να τρεξετε 1000 μετρα και ζητατε προπονητες.
Πως θα πατε στη ΔΙΑΣ και τη ΔΡΑΣΗ,γεμισε γιωταδες η Αστυνομια που μπαινουν απλα για το σιγουρο μισθο.
Πως θα τρεξεις με 10 κιλα εξοπλισμο αν χρειαστει να κυνηγησεις εναν κακοποιο στην Αμεση Δραση?!Επρεπε βα ειστε ηδη ετοιμοι απο θεμα σωματικης καταστασης!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 27, 2026 5:44 pm Απρίλιο με Μάιο θα πάρει 850 ΕΦ. Εμένα προσωπικά μου το είπε συνδικαλιστής της Ελας προσωπικά. Ξέρω πολλοί θα πείτε Ότι τρολλάρω και τα λοιπά και καλά θα κάνετε γιατί ζούμε σε ένα ανώνυμο φόρουμ Για την ακρίβεια και εγώ στη θέση σας η πολλές άλλες φορές τα ίδια λέω. Απλώς αυτό έμαθα αυτό μεταφέρω. Βέβαια το ίδιο μου έλεγε ότι θα πάρει νέα προκήρυξη και όχι από τον ίδιο πίνακα. Θα δούμε ..

Ρε φίλε δεν ξέρω κατά πόσο θα ισχύσει αυτό αφού ο προϋπολογισμός του 2026 έλεγε 900 ειδικούς φρουρούς. Τώρα έχεις 540 άτομα ακριβώς με τις παραιτήσεις λες θα φτάσει 500 μέχρι να τελειώσει η σχολή. Πώς θα πάρει 1550 σύνολο δηλαδή 650 παραπάνω άτομα από αυτά πού έχει ορίσει το υπουργείο οικονομικών?

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 27, 2026 7:16 pm Πάντως εδώ στην Τρίπολη μας ζαλίζουν τον πάπ αρο απίστευτα.

Δηλαδή τι σας κάνουν? Ισχύει ότι φεύγουν αρκετά άτομα ανά ημέρα?

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 28, 2026 1:40 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 27, 2026 7:16 pm Πάντως εδώ στην Τρίπολη μας ζαλίζουν τον πάπ αρο απίστευτα.

Δηλαδή τι σας κάνουν? Ισχύει ότι φεύγουν αρκετά άτομα ανά ημέρα?

Η εκπαίδευση είναι τύπου ΚΕΣΝ. Το αν είναι αρκετά δεν το ξέρω, ξέρω ότι εχθές έφυγαν κάποια. Επίσης σε όποιον δεν αρέσει το διάβασμα έχω κακά νέα. Δεν θα το αποφύγεις.(Εμένα μου αρέσει προσωπικά) 

Επισκέπτης

Saita23 έγραψε: Σάβ Φεβ 28, 2026 12:32 pm Θελετε να μπειτε στην Αστυνομια και δε μπορειτε να τρεξετε 1000 μετρα και ζητατε προπονητες.
Πως θα πατε στη ΔΙΑΣ και τη ΔΡΑΣΗ,γεμισε γιωταδες η Αστυνομια που μπαινουν απλα για το σιγουρο μισθο.
Πως θα τρεξεις με 10 κιλα εξοπλισμο αν χρειαστει να κυνηγησεις εναν κακοποιο στην Αμεση Δραση?!Επρεπε βα ειστε ηδη ετοιμοι απο θεμα σωματικης καταστασης!

Ζητάνε προπονητές για να ΕΙΝΑΙ έτοιμοι για όλα αυτά που λες. Τα ζητάνε ΓΙΑ ΝΑ μπουν στην αστυνομία όχι ενώ ήδη έχουν μπει. Χαλάρωσε λιγάκι. 
Επισκέπτης

Δεν χρειάζεται να είναι στον προϋπολογισμό απαραίτητα. Βγαίνουν και έκτακτες δαπάνες 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες