Marios24 έγραψε: Παρ Φεβ 27, 2026 12:01 pm
Με εμάς που έχουμε περάσει το2024 μακάρι να ξέραμε τι θα γίνει.οι εννιά θέσεις που λέει τώρα είναι από τις 50 θέσεις που είχε δώσει Κ οι άλλες εφτά λέει από αναπληρώσεις που είχε κάνει ο λογικά αρνήθηκαν
Εγώ αν ήμουν στη θέση σας μάλλον θα το ξεχνούσα το όλο θέμα. Είναι δυνατόν μετά από 2 χρόνια να μην σας έχουν καλέσει ακόμα για δουλειά;
Λογικά δεν θα σας καλέσουν παιδιά. Στοιχειώδης λογική.
Marios24 έγραψε: Παρ Φεβ 27, 2026 12:01 pm
Με εμάς που έχουμε περάσει το2024 μακάρι να ξέραμε τι θα γίνει.οι εννιά θέσεις που λέει τώρα είναι από τις 50 θέσεις που είχε δώσει Κ οι άλλες εφτά λέει από αναπληρώσεις που είχε κάνει ο λογικά αρνήθηκαν
Εγώ αν ήμουν στη θέση σας μάλλον θα το ξεχνούσα το όλο θέμα. Είναι δυνατόν μετά από 2 χρόνια να μην σας έχουν καλέσει ακόμα για δουλειά;
Λογικά δεν θα σας καλέσουν παιδιά. Στοιχειώδης λογική.
Ρε φίλε και τότε μπήκαν άτομα που δεν τα είχε καλέσει είναι σίγουρο ότι τα μόρια των παιδιων από το 24 είναι παραπανω απο αυτους που καλεί τώρα. Αυτό είναι σίγουρο . Και θα δεις ότι τα ονόματα που θα μπουνε δεν θα είναι σε αυτόν τον αλφαβητική πινακα που ανέβασε για να κάνουν τον ιατρικό φάκελο. Απλά είναι η διαδικασία τέτοια κ πρεπει να έχει άτομα. Τα παιδια απο το 24 είναι περιπου 80 με περασμενα αθλήματα κ ψυχοτεχνικα.
Λογικά είναι αναπληρώσεις συγκεκριμένων κωδικών και ειδικών κατηγοριών. Προς Θεού αδερφέ, δεν λέω ότι τελείωσε κάτι, απλά εγώ με βάση τη λογική εάν ήμουν στη θέση σου θα ανησυχούσα. Μακάρι να σας πάρουν.
Δε ξέρω φίλε δε βγάζεις άκρη μαύτη την προκήρυξη εγώ έχω δηλώσει όλους τους κωδικούς Κ είμαι ειδική κατηγορία Κ τα πέρασα όλα το 24 κάνεις δε ξέρει τι θα γίνει μέχρι το 2040 θα καλεί άτομα όπως το πανε
Marios24 έγραψε: Παρ Φεβ 27, 2026 12:36 pm
Δε ξέρω φίλε δε βγάζεις άκρη μαύτη την προκήρυξη εγώ έχω δηλώσει όλους τους κωδικούς Κ είμαι ειδική κατηγορία Κ τα πέρασα όλα το 24 κάνεις δε ξέρει τι θα γίνει μέχρι το 2040 θα καλεί άτομα όπως το πανε
Φίλε Μάριε εγώ έχω περάσει τις διαδικασίες πριν από σένα και δεν με έχουν καλέσει.
Φίλε Μάριε εγώ έχω περάσει τις διαδικασίες πριν από σένα και δεν με έχουν καλέσει.
Ναι το πιστεύω φίλε ,φαντάσου τι γίνεται
Μην περιμένεις η προκήρυξη είναι φιάσκο.ο ΑΣΕΠ είναι ότι χειρότερο.δεν θα ασχοληθώ πάλι με δημόσιο
Εμείς φίλε εχουμε ολοκληρώσει αθλητικες και ψυχοτεχνικες δοκιμασίες απο το καλοκαίρι του 2024 και ακόμα περιμένουμε τωρα αν αξίζει η οχι ...ένας θεός ξέρει