Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 25, 2026 8:41 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 25, 2026 8:21 pm Λέτε να έχει πολλές παραπάνω αιτήσεις από την προηγούμενη προκήρυξη? αλλά με κάνει εντύπωση πως γίνεται μόνο 600 άτομα να τα κάνανε..

ρε φίλε κοίτα να δεις παραπάνω θα έχει σίγουρα τώρα αυτό που λένε μερικοί ότι θα έχει πολύ παραπάνω απο την προηγούμενη εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω διότι δεν πιστεύω που κάποιος που ήθελε να μπει στο σώμα δεν έκανε τα χαρτιά επειδή ήταν στην Αθήνα η θέσεις και άντε και να ισχύει αυτό πόσοι να ήταν αυτοί 800 άτομα οι υπόλοιποι τα είχαν κάνει τα χαρτιά και στους 150 

Και εγώ αυτό σκέφτομαι όσοι θέλανε να μπούνε στο σώμα η λογική λέει θα τα έκαναν σε όποια περιοχή και να ήταν τι να πω θα δείξει 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 25, 2026 9:04 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 25, 2026 8:41 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 25, 2026 8:21 pm Λέτε να έχει πολλές παραπάνω αιτήσεις από την προηγούμενη προκήρυξη? αλλά με κάνει εντύπωση πως γίνεται μόνο 600 άτομα να τα κάνανε..

ρε φίλε κοίτα να δεις παραπάνω θα έχει σίγουρα τώρα αυτό που λένε μερικοί ότι θα έχει πολύ παραπάνω απο την προηγούμενη εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω διότι δεν πιστεύω που κάποιος που ήθελε να μπει στο σώμα δεν έκανε τα χαρτιά επειδή ήταν στην Αθήνα η θέσεις και άντε και να ισχύει αυτό πόσοι να ήταν αυτοί 800 άτομα οι υπόλοιποι τα είχαν κάνει τα χαρτιά και στους 150 

Και εγώ αυτό σκέφτομαι όσοι θέλανε να μπούνε στο σώμα η λογική λέει θα τα έκαναν σε όποια περιοχή και να ήταν τι να πω θα δείξει 

ε ναι ρε φίλε πεστα και οι είναι ΕΠΟΠ και ειδικοί φρουροί γιατί δεν τα κάνανε πάλι στους 150 και τάχα μου περιμένουν τους 600 να πάνε στα σπίτια τους που μπορεί αν μην έχει πάλι θέσεις 

Επισκέπτης

Ρε μάγκες, κοινή λογική. 
Εάν διαβάζετε γενικά το φόρουμ, θα έχετε παρατηρήσει ότι σε κάθε προκήρυξη εμφανίζονται διάφορα τρολς - καλοθελητές, οι οποίοι παίζει να μην είναι καν υποψήφιοι (το πιθανότερο), με σκοπό να προκαλέσουν ταραχή και αναστάτωση με μπουρδολογίες και αποκυήματα φαντασίας. Το πρόβλημα εδώ δεν είναι αυτοί, αλλά όσοι "τσιμπάνε" με αυτά και γίνεται κάθε φορά μύλος. 
Πάμε λίγο τώρα στο προκείμενο που μας αφορά. Την επικείμενη προκήρυξη για 600 Π.Ε.Θ. Καταρχάς, το ζητούμενο δεν είναι η ποσότητα (αριθμός αιτήσεων), αλλά η ποιότητα (τα μόρια των υποψηφίων) και δευτερευόντως η καλή φυσική κατάσταση καθώς έχουμε δει και ξαναδεί να κόβουν για πλάκα όσους δεν ανταποκρίνονται στα όρια των αθλημάτων. Άρα, με γνώμονα τα παραπάνω, το χαμηλό όριο ηλικίας και καλώς ή κακώς (κακώς να πω εγώ γιατί είναι και αυτό άδικο), το γεγονός ότι πολλοί εποχικοί δεν θα έχουν το δικαίωμα της συμμετοχής, οι πιθανότητες για πολλούς αυξάνονται αρκετά. 
Κλείνοντας λοιπόν, για να μην κουράζω, κάντε όλοι τα χαρτιά σας ανεξαιρέτως, κλείστε αυτιά και μάτια στα διάφορα που διαβάζετε ή ακούτε (ράδιο αρβύλα φουλ) και προετοιμαστείτε διότι όλα θα φανούν στο χειροκρότημα. 
Αυτά είχα να πω ΑΝ μπορώ να προσθέσω και εγώ μια σοβαρή άποψη στα πράγματα. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 25, 2026 9:45 pm Ρε μάγκες, κοινή λογική. 
Εάν διαβάζετε γενικά το φόρουμ, θα έχετε παρατηρήσει ότι σε κάθε προκήρυξη εμφανίζονται διάφορα τρολς - καλοθελητές, οι οποίοι παίζει να μην είναι καν υποψήφιοι (το πιθανότερο), με σκοπό να προκαλέσουν ταραχή και αναστάτωση με μπουρδολογίες και αποκυήματα φαντασίας. Το πρόβλημα εδώ δεν είναι αυτοί, αλλά όσοι "τσιμπάνε" με αυτά και γίνεται κάθε φορά μύλος. 
Πάμε λίγο τώρα στο προκείμενο που μας αφορά. Την επικείμενη προκήρυξη για 600 Π.Ε.Θ. Καταρχάς, το ζητούμενο δεν είναι η ποσότητα (αριθμός αιτήσεων), αλλά η ποιότητα (τα μόρια των υποψηφίων) και δευτερευόντως η καλή φυσική κατάσταση καθώς έχουμε δει και ξαναδεί να κόβουν για πλάκα όσους δεν ανταποκρίνονται στα όρια των αθλημάτων. Άρα, με γνώμονα τα παραπάνω, το χαμηλό όριο ηλικίας και καλώς ή κακώς (κακώς να πω εγώ γιατί είναι και αυτό άδικο), το γεγονός ότι πολλοί εποχικοί δεν θα έχουν το δικαίωμα της συμμετοχής, οι πιθανότητες για πολλούς αυξάνονται αρκετά. 

Φίλε μου πολύ ωραία τα είπες ! Οπως λες καλώς ή κακώς για τους εποχικούς συμφωνώ μαζί σου, πολύ πιθανόν να δούμε 30 όριο ηλικίας οπότε 1 δεδομένο είναι ότι θα μπουν αρκετοί πολίτες ,οπότε θα κάνουμε αίτηση και τα υπόλοιπα θα τα δούμε στη πορεία , οι θέσεις είναι αρκετές και πιστεύω θα πέσει χαμηλα η βάση! 

Επισκέπτης

Για τους Επιλαχοντες* της ΠΕΘ 150 που ειμαι και εγω μέσα τελείωσαν οι ελπίδες για αυτή την προκήρυξη να ξέρετε παρουσιάστηκαν χθες και οι 5.. Να ειναι καλα τα παιδιά καταρχήν και αλίμονο σε εμάς επίσης δεν μπορω να καταλάβω τον λόγω γιατί εφόσον έχουν μείνει όλοι κι όλοι 12-5= 7 Επιλαχοντες δεν μας παίρνει όλους.. Και δεν μιλάμε για καμια πόλη που γίνεται σφαγή για 10 θέσεις μιλάμε για Νόμο Αττικής που έχει ανάγκες..

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 26, 2026 9:43 am Για τους Επιλαχοντες* της ΠΕΘ 150 που ειμαι και εγω μέσα τελείωσαν οι ελπίδες για αυτή την προκήρυξη να ξέρετε παρουσιάστηκαν χθες και οι 5.. Να ειναι καλα τα παιδιά καταρχήν και αλίμονο σε εμάς επίσης δεν μπορω να καταλάβω τον λόγω γιατί εφόσον έχουν μείνει όλοι κι όλοι 12-5= 7 Επιλαχοντες δεν μας παίρνει όλους.. Και δεν μιλάμε για καμια πόλη που γίνεται σφαγή για 10 θέσεις μιλάμε για Νόμο Αττικής που έχει ανάγκες..

Δλδ δεν υπάρχει κάποιο άλλο κενό στους 150?γτ κάποιος είχε γράψει για 1 παραίτηση εδώ στο φόρουμ 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 26, 2026 9:43 am Για τους Επιλαχοντες* της ΠΕΘ 150 που ειμαι και εγω μέσα τελείωσαν οι ελπίδες για αυτή την προκήρυξη να ξέρετε παρουσιάστηκαν χθες και οι 5.. Να ειναι καλα τα παιδιά καταρχήν και αλίμονο σε εμάς επίσης δεν μπορω να καταλάβω τον λόγω γιατί εφόσον έχουν μείνει όλοι κι όλοι 12-5= 7 Επιλαχοντες δεν μας παίρνει όλους.. Και δεν μιλάμε για καμια πόλη που γίνεται σφαγή για 10 θέσεις μιλάμε για Νόμο Αττικής που έχει ανάγκες..

Φιλαράκι μην βιάζεσαι. Ποτέ δεν ξέρεις. 
Επισκέπτης

κανονικά αυτό είναι το σωστό να σας πάρει όλους αλλά μην φοβάστε θα μπείτε στους 600

Επισκέπτης

Οι 150 πεθ πού πήρε που κάνουν εκπαίδευση? Υπάρχει περίπτωση τους 600 να τους βάλει στο 124 ΠΒΕ όπως είχε πάρει τους εμοδε?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 26, 2026 12:27 pm Οι 150 πεθ πού πήρε που κάνουν εκπαίδευση? Υπάρχει περίπτωση τους 600 να τους βάλει στο 124 ΠΒΕ όπως είχε πάρει τους εμοδε?

Κάτσε εδώ ακόμα δεν έχει βγει καν η προκήρυξη κανείς δεν γνωρίζει το που θα γίνει η εκπαίδευση απορώ πραγματικά τι περιμένουν για να την βγάλουν 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 26, 2026 12:48 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 26, 2026 12:27 pm Οι 150 πεθ πού πήρε που κάνουν εκπαίδευση? Υπάρχει περίπτωση τους 600 να τους βάλει στο 124 ΠΒΕ όπως είχε πάρει τους εμοδε?

Κάτσε εδώ ακόμα δεν έχει βγει καν η προκήρυξη κανείς δεν γνωρίζει το που θα γίνει η εκπαίδευση απορώ πραγματικά τι περιμένουν για να την βγάλουν 

Οι 150 πεθ που κάνουν εκπαίδευση?

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 26, 2026 12:50 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 26, 2026 12:48 pm

Οι 150 πεθ που κάνουν εκπαίδευση?

Αυλώνα 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Φεβ 26, 2026 9:56 am

Φιλαράκι μην βιάζεσαι. Ποτέ δεν ξέρεις. 

Έχεις δίκιο φίλε αλλά αφού δεν πήρε τους επιλαχόντες της ΕΜΟΔΕ δύσκολο το βλέπω να σας πάρει. Αν δεν σας πιάσει το όριο ηλικίας θα μπείτε με τους 600. Υπομονή. 

Επισκέπτης

Αυλώνα μάγκες είναι το καλύτερο μέρος για εκπαίδευση άπειρα χιλιόμετρα για οδήγηση και πολύ μεγάλη δασική έκταση για εκπαίδευση και μπορεί να φιλοξενήσει για πλάκα 600 άτομα και είναι και στο κέντρο της Ελλάδας βολεύει όλους 
Επισκέπτης

Μάγκες τα φώτα σας οποίος γνωρίζει λίγο να μου απαντήσει έκανα θητεία πεζικό και μετά μπήκα οβα ειδικές δυνάμεις για 8 μήνες μετά βγήκε ΕΠΟΠ και μεταταχθείκα πάλι πεζικό τα μόρια των ειδικών δυνάμεων σαν οβα τα δικαιούμαι στην προκήρυξη η θα έπρεπε να είχα κάνει την θητεία μου στις ειδικές για να τα πάρω? Σας ευχαριστώ 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες