Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous13

Re: Προκηρυξη ΕΠΟΠ (2026)

Δημοσίευση από Anonymous13 »

Ωραία! Γιατί κάπου άκουσα για 6 μήνες και τρόμαξα 🥲
Εσένα σου έδωσαν ότι μέρες άδεια είχες ρωτάω για να ξέρω αν μου δώσουν και μένα 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πήγα για αναρρωτική αλλά δεν μου έδωσαν. Έμπαινα κανονικά στο στρατόπεδο και έκανα και υπηρεσίες έως ότου να βγει η αποστρατεία μου, δυστυχώς. Αλλά ξέρω άλλες περιπτώσεις που τους έδωσαν. Τι να πω; Μπορεί να έπεσα εγώ σε περίπτωση. Δεν λέω ότι θα γίνει το ίδιο και στην περίπτωσή σου. 
Anonymous13

Εμένα πάλι με απάλλαξαν από υπηρεσίες 
Επισκέπτης

Anonymous8 έγραψε: Κυρ Φεβ 22, 2026 8:17 pm Έχω μια ερώτηση έχω 5 μήνες υπηρεσίας στον στρατό ξηράς ως μη μόνιμη ΕΠΟΠ και την Τρίτη που μας πέρασε η Στρατιωτική Υγειονομική Επιτροπή με έβγαλε Ι3 Άοπλο ακατάλληλος για ΕΠΟΠ ξέρει κανείς σε πόσο καιρό θα έρθει η αποστρατεία μου; Και αν δικαιούμαι να ζητήσω αναρρωτική;

Καθαρά από περιέργεια αυτό έγινε επειδή είχες όντως κάποιο θέμα υγείας η επειδή θες για δικούς σου λόγους να παραιτηθείς;;( Σειρά σου είμαι)

Anonymous13

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 24, 2026 12:49 pm
Anonymous8 έγραψε: Κυρ Φεβ 22, 2026 8:17 pm Έχω μια ερώτηση έχω 5 μήνες υπηρεσίας στον στρατό ξηράς ως μη μόνιμη ΕΠΟΠ και την Τρίτη που μας πέρασε η Στρατιωτική Υγειονομική Επιτροπή με έβγαλε Ι3 Άοπλο ακατάλληλος για ΕΠΟΠ ξέρει κανείς σε πόσο καιρό θα έρθει η αποστρατεία μου; Και αν δικαιούμαι να ζητήσω αναρρωτική;

Καθαρά από περιέργεια αυτό έγινε επειδή είχες όντως κάποιο θέμα υγείας η επειδή θες για δικούς σου λόγους να παραιτηθείς;;( Σειρά σου είμαι)

Και τα δύο! Είχα κάποια προβλήματα τα οποία δεν μπορούσαν να λυθούν και έτσι μου δημιούργησαν κατάθλιψη και η καλύτερη λύση είναι να φύγω από το στράτευμα και να γυρίσω πίσω!

Επισκέπτης

Παιδια χωρις παρεξηγηση αλλα εδω συζηταμε για νεα προκηρυξη. Για παραιτησεις κτλ υπαρχει αλλο θεμα. Συνεχιστε  εκει. 
Επισκέπτης

Anonymous13 έγραψε: Τρί Φεβ 24, 2026 1:17 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 24, 2026 12:49 pm

Και τα δύο! Είχα κάποια προβλήματα τα οποία δεν μπορούσαν να λυθούν και έτσι μου δημιούργησαν κατάθλιψη και η καλύτερη λύση είναι να φύγω από το στράτευμα και να γυρίσω πίσω!

Λυπάμαι πολύ!!! Σου εύχομαι ότι και να είναι αυτό να το ξεπεράσεις και να βρεις κάτι καλύτερο. Εξάλλου προέχει η υγεία και όλα τα άλλα έρχονται δευτερα

Dneas

Δημοσίευση από Dneas »

Υπάρχει κανα νεο για την προκήρυξη εποπ λένε θα βγει Μαρτιο
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες