Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 24, 2026 11:56 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 24, 2026 1:49 pm Αντικειμενικά να το δει κάποιος η πυροσβεστική είναι καλύτερη δουλειά από την αστυνομία σε θέμα μισθού, σε θέμα μετάθεσης, σε θέμα προγράμματος, σε θέμα συνθηκών και όποιος θέλει συνεχίζω, επειδή είχα μπει στην εκπαίδευση για ΕΦ, αν και το γούσταρα περισσότερο από την Πυροσβεστική σαν αντικείμενο, η ζυγαριά γέρνει υπερβολικά υπέρ του ΠΣ, με όσους αστυνομικούς μίλησα μου είπαν ότι γλύτωσα (και είναι πολλοί), που και αυτό να μην θες να ακούσεις, ρίξε μια ματιά στις παραιτήσεις που έχει η ΕΛΑΣ και πόσες έχει το ΠΣ. Στην υπηρεσία μέχρι στιγμής έχω γνωρίσει 3 άτομα που ήταν χρόνια ΕΦ και μπήκαν ΕΜΟΔΕ. Ναι σίγουρα μπορείς να λες ότι εγώ θέλω να γίνω αστυνομικός και να κυνηγάω κακούς αλλά στη χώρα που ζούμε η πραγματικότητα απέχει πολύ από αυτό. 

Ήσουν πέρσι Τρίπολη και έφυγες.? Πόσο καιρό κάθισες?

2 μήνες 
Επισκέπτης

Έχουμε κάποιο νέο το πότε θα εκδοθεί η προκήρυξη επίσης υπάρχει περίπτωση να πάρει και εποχιακούς?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 25, 2026 12:15 pm Έχουμε κάποιο νέο το πότε θα εκδοθεί η προκήρυξη επίσης υπάρχει περίπτωση να πάρει και εποχιακούς?

Το πότε θα εκδοθεί δεν το ξέρουμε...όχι δεν θα βγάλει καινούργια προκήρυξη για εποχικούς θα κάνει κάλυψη κενών από τους επιλαχών της περσινής προκήρυξης...!!!η προκήρυξη που έβγαλε πέρυσι για εποχικούς είναι για 5 χρόνια...!!!οπότε ΑΝ ξαναβγάλει για εποχικούς θα είναι σε 5 χρόνια πάλι..!!!
Επισκέπτης

Γνωρίζει κανείς ως οδηγός οχημάτων εφοδιασμού μεταφορών σαν εποπ ποιανονται τα μόρια σαν προϋπηρεσία θέλει βεβαίωση το τι οδηγούσαμε?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 25, 2026 1:43 pm Γνωρίζει κανείς ως οδηγός οχημάτων εφοδιασμού μεταφορών σαν εποπ ποιανονται τα μόρια σαν προϋπηρεσία θέλει βεβαίωση το τι οδηγούσαμε?

για να Πάρεις τα μόρια θα πρέπει να έχεις ένσημα 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 25, 2026 1:43 pm Γνωρίζει κανείς ως οδηγός οχημάτων εφοδιασμού μεταφορών σαν εποπ ποιανονται τα μόρια σαν προϋπηρεσία θέλει βεβαίωση το τι οδηγούσαμε?

Χωρίς να θέλω να σε μπερδέψω , σχετικά με τα ένσημα του ιδιωτικού τομέα κοιτάνε το κωδικό ένσημων που έχεις και το διάστημα , τώρα ως εποχικός πυροσβέστης , από τις υπηρεσίες παίρνουμε βεβαίωση προϋπηρεσίας που αναγράφεται πάνω η ειδικότητα πχ οδηγός βαρέων οχημάτων και το διάστημα που έχουμε απασχοληθεί σε μήνες και ένσημα , αν μπορείς να πάρεις βεβαίωση που θα αναγράφει κάτι ανάλογο τότε ενδεχομένως να σου μετρήσουν , εσύ όταν βγει με το καλό θα κανεις τις διαδικασίες και θα πας και σε μια επιτροπή να σε καθοδηγήσουν ! Ελπίζω να βοήθησα ! 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 25, 2026 3:08 pm

Χωρίς να θέλω να σε μπερδέψω , σχετικά με τα ένσημα του ιδιωτικού τομέα κοιτάνε το κωδικό ένσημων που έχεις και το διάστημα , τώρα ως εποχικός πυροσβέστης , από τις υπηρεσίες παίρνουμε βεβαίωση προϋπηρεσίας που αναγράφεται πάνω η ειδικότητα πχ οδηγός βαρέων οχημάτων και το διάστημα που έχουμε απασχοληθεί σε μήνες και ένσημα , αν μπορείς να πάρεις βεβαίωση που θα αναγράφει κάτι ανάλογο τότε ενδεχομένως να σου μετρήσουν , εσύ όταν βγει με το καλό θα κανεις τις διαδικασίες και θα πας και σε μια επιτροπή να σε καθοδηγήσουν ! Ελπίζω να βοήθησα ! 

Φίλε μου κάτι άλλο...γνωρίζεις περίπου πότε θα γίνει κάλυψη κενών στους εποχικούς???
Fire09
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20
Επάγγελμα: Άνεργος

Δημοσίευση από Fire09 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 25, 2026 3:13 pm Φίλε μου κάτι άλλο...γνωρίζεις περίπου πότε θα γίνει κάλυψη κενών στους εποχικούς???

Το κενά είναι σχετικό φίλε μου , 1ον έχουμε τα κενά που έχουν μπει κάποιοι πεθ ή σε άλλη προκήρυξη, ή κάποιοι που δεν θα συνεχίσουν εποχικοί για διάφορους λόγους, αυτούς θα τους ξέρεις μέχρι αρχές Απρίλη οπότε στο 1ο δεκαπενθήμερο του Απρίλη θα καλέσει για καρτέλες σίγουρα τα πρώτα κενά ! Μετά πάμε στην υπόθεση μας και γιαυτο λέω ότι είναι χαζό να μην έχει βγει η προκ ώστε να μην μπερδευτούνε πεθ με εποχικούς , όπως πάει οι 600 πεθ θα μπουν λογικά Μάη στη καλύτερη άρα θα προκύψουν και άλλα κενά που σημαινει οτι και μέσα στο μαη θα ξανά καλέσουν εποχικούς επιλαχόντες, προκήρυξη νεα δεν βγαίνει όπου δεν υπάρχουν πίνακες θα γίνει εκδήλωση ενδιαφέροντος και πάει λέγοντας !! 
Επισκέπτης

Γι'αυτό καλό είναι η προκ για τους 600 να βγει μετά το τέλος της αντιπυρικής ώστε να μην υπάρξει μπέρδεμα. 
Fire09
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20
Επάγγελμα: Άνεργος

Δημοσίευση από Fire09 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 25, 2026 4:05 pm Γι'αυτό καλό είναι η προκ για τους 600 να βγει μετά το τέλος της αντιπυρικής ώστε να μην υπάρξει μπέρδεμα. 

Καλό δεν ξέρω κατά πόσο το εννοείς ! Οι συνταξιοδοτήσεις έρχονται έως το τέλος του 26 θα είναι αργά ήδη ανυπομονούν τους 600 ΠΕΘ υπηρεσίες και κλιμάκια γιατί τα νούμερα δεν βγαίνουν , τα πράγματα είναι δύσκολα , ο χρόνος πιέζει , το είπαμε ξανά έπρεπε να έχει ήδη βγει η προκ , όπως επίσης και το να εκπαιδεύεις πυροσβέστες εν μέσω αντιπυρικής είναι το χειρότερο , αν προσληφθούν τέλος του έτους πάμε για 2027 και τότε θα θέλουν να βγάλουν και άλλη προκήρυξη και θα μπερδέψουν τα πράγματα ακόμα πιο πολύ !! 
Επισκέπτης

Fire09 έγραψε: Τετ Φεβ 25, 2026 4:15 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 25, 2026 4:05 pm Γι'αυτό καλό είναι η προκ για τους 600 να βγει μετά το τέλος της αντιπυρικής ώστε να μην υπάρξει μπέρδεμα. 

Καλό δεν ξέρω κατά πόσο το εννοείς ! Οι συνταξιοδοτήσεις έρχονται έως το τέλος του 26 θα είναι αργά ήδη ανυπομονούν τους 600 ΠΕΘ υπηρεσίες και κλιμάκια γιατί τα νούμερα δεν βγαίνουν , τα πράγματα είναι δύσκολα , ο χρόνος πιέζει , το είπαμε ξανά έπρεπε να έχει ήδη βγει η προκ , όπως επίσης και το να εκπαιδεύεις πυροσβέστες εν μέσω αντιπυρικής είναι το χειρότερο , αν προσληφθούν τέλος του έτους πάμε για 2027 και τότε θα θέλουν να βγάλουν και άλλη προκήρυξη και θα μπερδέψουν τα πράγματα ακόμα πιο πολύ !! 

Ωραία τα λες. Μόνο που ξεχνάς ότι ζεις στην Ελλάδα. Το λέω για να μην λες μετά ότι δεν ήξερες. Οπλίσου με υπομονή λοιπόν και εσύ, όπως όλοι μας. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 25, 2026 3:08 pm

Ναι ναι κατάλαβα  φίλος σε ευχαριστώ 
Επισκέπτης

Λέτε να έχει πολλές παραπάνω αιτήσεις από την προηγούμενη προκήρυξη? αλλά με κάνει εντύπωση πως γίνεται μόνο 600 άτομα να τα κάνανε..
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 25, 2026 8:21 pm Λέτε να έχει πολλές παραπάνω αιτήσεις από την προηγούμενη προκήρυξη? αλλά με κάνει εντύπωση πως γίνεται μόνο 600 άτομα να τα κάνανε..

Θα έχει πάρα πολλές αιτήσεις....καμία σχέση με την προηγούμενη ...!!!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 25, 2026 8:21 pm Λέτε να έχει πολλές παραπάνω αιτήσεις από την προηγούμενη προκήρυξη? αλλά με κάνει εντύπωση πως γίνεται μόνο 600 άτομα να τα κάνανε..

ρε φίλε κοίτα να δεις παραπάνω θα έχει σίγουρα τώρα αυτό που λένε μερικοί ότι θα έχει πολύ παραπάνω απο την προηγούμενη εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω διότι δεν πιστεύω που κάποιος που ήθελε να μπει στο σώμα δεν έκανε τα χαρτιά επειδή ήταν στην Αθήνα η θέσεις και άντε και να ισχύει αυτό πόσοι να ήταν αυτοί 800 άτομα οι υπόλοιποι τα είχαν κάνει τα χαρτιά και στους 150 
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης