Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Fire09
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20
Επάγγελμα: Άνεργος

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Fire09 »

Nikoletakou έγραψε: Σάβ Φεβ 21, 2026 10:46 pm Ερώτηση. 
ΑΝ βγει η προκήρυξη τέλη Μαρτίου πόσο καιρό θα πάρει μέχρι να δώσουμε αθλήματα ; 
έχω 19 μόρια. Και παλεύω να κάνω έλξεις. 

Από τη μέρα που θα βγει να υπολογίσεις περίπου 1.5 μηνα το πολύ 2 , έχει να κάνει και με το πόσες αιτήσεις θα γίνουν , περιπου 7 μέρες αιτήσεις , μετά από 15-20 μέρες θα βγουν προσωρινά ,μετά ενστάσεις στη συνέχεια θα βγουν αναμορφωμένοι πίνακες μετά κληρώσεις για ισοβαθμίες,μετά θα είναι οι τελικοί πίνακες και θα καλέσουν για αθλήματα , θα παίξει ρόλο και πόσο θα το τρέξει η διαδικασία που λογικά θα κινηθούν γρήγορα ! 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Φεβ 22, 2026 1:16 pm Εγώ είμαι Ε.Φ ( δεν μου αρέσει η πυροσβεστική προσωπικά  ) κι έχω στην σχολή άτομα που ήταν εποχικοί οπότε πιστεύω αρκετά ότι αυτοί θα τα κάνουν για Π.Ε.Θ . Ένας το είχε πει ευθέως. Επίσης, προσωπικά πιστεύω ότι θα έχει ικανοποιητικό αριθμό αιτήσεων. Μπορεί να κάνω και λάθος. Όπως και να έχει παιδιά όσοι αγαπάτε το επάγγελμα και θέλετε να μπείτε κάνετε προετοιμασία από τώρα να τα βγάζετε μην στηρίζεστε σε ελαστικότητες της εκάστοτε επιτροπής. ( όσοι στηρίζεστε δηλαδή )

δεν υπάρχει ελαστικότητα στην Πυροσβεστική δεν έπιασες τα όρια κόπηκες το έχουμε δει χίλιες φορές το έργο για τους 150 κλήθηκαν 410 άτομα από αυτούς μόνο οι 162 τα πέρασαν από εκεί και πέρα ότι καταλαβαίνει ο καθένας για το με ποσά μόρια θα μπούνε και αν θα είναι πολλές ή λίγες ή συμμετοχές το ίδιο είχε γίνει και στην εμοδε ζητούσε 640 άτομα και ο τελευταίος μπήκε με 1400 σειρά 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Φεβ 22, 2026 5:10 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Φεβ 22, 2026 1:16 pm Εγώ είμαι Ε.Φ ( δεν μου αρέσει η πυροσβεστική προσωπικά  ) κι έχω στην σχολή άτομα που ήταν εποχικοί οπότε πιστεύω αρκετά ότι αυτοί θα τα κάνουν για Π.Ε.Θ . Ένας το είχε πει ευθέως. Επίσης, προσωπικά πιστεύω ότι θα έχει ικανοποιητικό αριθμό αιτήσεων. Μπορεί να κάνω και λάθος. Όπως και να έχει παιδιά όσοι αγαπάτε το επάγγελμα και θέλετε να μπείτε κάνετε προετοιμασία από τώρα να τα βγάζετε μην στηρίζεστε σε ελαστικότητες της εκάστοτε επιτροπής. ( όσοι στηρίζεστε δηλαδή )

δεν υπάρχει ελαστικότητα στην Πυροσβεστική δεν έπιασες τα όρια κόπηκες το έχουμε δει χίλιες φορές το έργο για τους 150 κλήθηκαν 410 άτομα από αυτούς μόνο οι 162 τα πέρασαν από εκεί και πέρα ότι καταλαβαίνει ο καθένας για το με ποσά μόρια θα μπούνε και αν θα είναι πολλές ή λίγες ή συμμετοχές το ίδιο είχε γίνει και στην εμοδε ζητούσε 640 άτομα και ο τελευταίος μπήκε με 1400 σειρά 

Το σωστό αυτό είναι. Τέλος πάντων, όποιος το αξίζει και θέλει να περάσει παιδιά.
Fire09
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20
Επάγγελμα: Άνεργος

Δημοσίευση από Fire09 »

Παιδιά συμφωνώ πιο πάνω όποιος θέλει να κάνει προετοιμασία να προσπαθήσει και ότι του βγει ! Υπάρχει χρόνος για τα αθλήματα , προπονήσεις και όλα τα άλλα έρχονται , τώρα για τα παιδιά που είναι ειδικοί φρουροί και λένε ότι θα πάνε στη πεθ , ξεχνάμε ότι άνοιξε 150 θέσεις για αττική ; Γιατί δεν πήγαν εκεί ; Και γιατί πήγαν ΕΦ αφού θα φάνε στη μάπα 10χρονακια την αττική ;ο καθένας κρίνει στη ζωή του και επιλέγει ! Και γω περνούσα  ειδικός και δεν πήγα , δεν έχω σκοπό να πάω Αθήνα τόσα χρόνια και αν δεν κάτσει η πεθ στο τόπο μου δεν πάω , απλά τα πράγματα! 
Επισκέπτης

ρε παιδιά εγώ πιστεύω αυτό με τον τόπο δεν παίζει σημασίας διότι όποιος θέλει πραγματικά να μπει θα τα κανει τα χαρτιά είτε είναι στην πόλη του είτε όχι επίσης το που θα πάει ο καθένας θα το μάθει την τελευταία βδομάδα της εκπαίδευσης δεν είναι σαν τους εποχικούς η προκήρυξη για τους πεθ 
Επισκέπτης

Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι δεν είναι μόνο η μονιμότητα το ζητούμενο, θα πρέπει να σου αρέσει να κάνεις και την δουλειά λίγο αν θες να αντέξεις να κάτσεις χωρίς να φθαρείς τόσο πολύ σε σχέση με κάποιον που μπαίνει καθαρά και μόνο για τα λεφτά. Επίσης ΑΛΛΟ πυροσβεστική, ΑΛΛΟ αστυνομία, ΑΛΛΟ στρατός. Ξεχωρίστε τι κάνετε στο καθένα πριν μπείτε γιατί μάλλον κάποιοι δεν τα έχετε σκεφτεί καλά. Δεν πάμε σε ό,τι κάτσει αν έχουμε την επιλογή. Άλλο να μην μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο (που κι αυτό σχετικό είναι) και να αναγκάζεσαι κι άλλο να πηδάς από σώμα σε σώμα χωρίς να ξέρεις τι θες (μάλλον να τεμπελιάζεις θες και σου βρωμάνε όλα). Επίσης αν δεν θες να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους και δεν έχεις ενσυναίσθηση αυτές οι δουλειές σίγουρα δεν είναι για εσένα.

Επισκέπτης

κανονικά θα έπρεπε να απαγορευτεί να φεύγεις από το ένα σώμα στο άλλο που ένταξη κακά τα ψέματα λίγοι είναι αυτοί που το κάνουν γιατί δεν βλέπω και κάποιον ιδιαίτερο λόγο παράδειγμα να φύγει ένας από ειδικός φρουρός και να μπει πεθ διότι μπορεί να σκέφτεται ότι θα φύγει από την Αθήνα αλλά να τον στείλουν πεθ πάλι στην Αθήνα για 7 χρόνια και να μείνει περισσότερο χρόνια από ότι είχε σκεφτεί 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 23, 2026 3:09 pm κανονικά θα έπρεπε να απαγορευτεί να φεύγεις από το ένα σώμα στο άλλο που ένταξη κακά τα ψέματα λίγοι είναι αυτοί που το κάνουν γιατί δεν βλέπω και κάποιον ιδιαίτερο λόγο παράδειγμα να φύγει ένας από ειδικός φρουρός και να μπει πεθ διότι μπορεί να σκέφτεται ότι θα φύγει από την Αθήνα αλλά να τον στείλουν πεθ πάλι στην Αθήνα για 7 χρόνια και να μείνει περισσότερο χρόνια από ότι είχε σκεφτεί 

Μακάρι να γινόταν αυτό φίλε, γιατί πολλοί παίρνουν θέσεις από άλλους που τις θέλουν πραγματικά.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 21, 2026 2:40 am Λοιπον κυριοι, αποψη μου πανω απο 1000-1200 αιτησεις δεν θα γινουν διοτι ξεχνατε τον κοφτη που ειναι το διπλωμα γ κατηγοριας και η ηλικια. Επισης στα αγωνισματα ειναι πολυ τυπικοι δεν χαριζουν και γινονται ατην αθηνα οποτε πολλοι μπορει να μην πανε καν. Γιαυτο οσοι εχουν ειδ δυναμεις, διπλωματα και καταφερνουν τα αγωνισματα εχουν μπει ηδη.

Φίλε δεν εχεις ιδέα απο νούμερα. Τι 1000 αιτησεις λες. Μιλάμε για πανελλαδικη τοποθέτηση θα ξεπεράσουν τις 4-5 χιλιάδες οι αιτησεις για πλακα
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 23, 2026 8:32 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 21, 2026 2:40 am Λοιπον κυριοι, αποψη μου πανω απο 1000-1200 αιτησεις δεν θα γινουν διοτι ξεχνατε τον κοφτη που ειναι το διπλωμα γ κατηγοριας και η ηλικια. Επισης στα αγωνισματα ειναι πολυ τυπικοι δεν χαριζουν και γινονται ατην αθηνα οποτε πολλοι μπορει να μην πανε καν. Γιαυτο οσοι εχουν ειδ δυναμεις, διπλωματα και καταφερνουν τα αγωνισματα εχουν μπει ηδη.

Φίλε δεν εχεις ιδέα απο νούμερα. Τι 1000 αιτησεις λες. Μιλάμε για πανελλαδικη τοποθέτηση θα ξεπεράσουν τις 4-5 χιλιάδες οι αιτησεις για πλακα

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι η αιτήσεις πάρα πολλές τώρα μερικοί που λένε 1000 και 2000 Χιλ δεν έχουν καταλάβει ότι θα τοποθετηθούν σε όλη την Ελλάδα οπότε εάν κάποιος δεν έχει προϋπηρεσία οδηγού,ειδικές δυνάμεις ,διπλώματα κτλπ λίγο δύσκολο 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 23, 2026 2:38 pm Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι δεν είναι μόνο η μονιμότητα το ζητούμενο, θα πρέπει να σου αρέσει να κάνεις και την δουλειά λίγο αν θες να αντέξεις να κάτσεις χωρίς να φθαρείς τόσο πολύ σε σχέση με κάποιον που μπαίνει καθαρά και μόνο για τα λεφτά. Επίσης ΑΛΛΟ πυροσβεστική, ΑΛΛΟ αστυνομία, ΑΛΛΟ στρατός. Ξεχωρίστε τι κάνετε στο καθένα πριν μπείτε γιατί μάλλον κάποιοι δεν τα έχετε σκεφτεί καλά. Δεν πάμε σε ό,τι κάτσει αν έχουμε την επιλογή. Άλλο να μην μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο (που κι αυτό σχετικό είναι) και να αναγκάζεσαι κι άλλο να πηδάς από σώμα σε σώμα χωρίς να ξέρεις τι θες (μάλλον να τεμπελιάζεις θες και σου βρωμάνε όλα). Επίσης αν δεν θες να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους και δεν έχεις ενσυναίσθηση αυτές οι δουλειές σίγουρα δεν είναι για εσένα.

Τι λέτε μερικοί εδώ μέσα ρε έχετε γνώσεις ή τα λέτε έτσι εάν δεν είστε σε κάποιο σώμα μην κρίνετε εμείς στον στρατό σαν εποπ 4 άτομα θα τα κάνουμε στην προκήρυξη  πεθ διότι δεν πληρωνόμαστε τα βραδινά τα ποτάμια τις 24 ώρες και άλλα ποσά και είμαστε όλοι μακριά από τον τόπο μας τώρα που θα πάρει σε όλη την Ελλάδα για ποίο λόγο να μην πάμε κοντά στον τόπο μας? Άιντε έξω από τον χορό καλά τα λέτε 
Επισκέπτης

Προς τους Ε.Φ. μην τρώτε παραμύθι δεν υπάρχει καλύτερο σώμα απο την αστυνομία θα το καταλάβετε με τα χρόνια οταν δείτε τι γίνεται εξω στη ζωή εκτος σωμάτων και αφηστε τον κοσμο να λέει σαν αστυνομικό σε υπολογίζουν και σε σέβονται σαν πυροσβεστη και στρατιωτικό σε γραφουν στα αρ..δια τους..θα πάτε κάποτε σπίτι σας και θα είστε πολύ καλύτερα μην μασάτε ειδικά άμα είστε και απο επαρχία θα είστε βασιλιάδες 
ειμαι στη πυροσβεστικη και θα ήθελα να πάω αστυνομία..
Επισκέπτης

Τι λέτε μερικοί εδώ μέσα ρε έχετε γνώσεις ή τα λέτε έτσι εάν δεν είστε σε κάποιο σώμα μην κρίνετε εμείς στον στρατό σαν εποπ 4 άτομα θα τα κάνουμε στην προκήρυξη  πεθ διότι δεν πληρωνόμαστε τα βραδινά τα ποτάμια τις 24 ώρες και άλλα ποσά και είμαστε όλοι μακριά από τον τόπο μας τώρα που θα πάρει σε όλη την Ελλάδα για ποίο λόγο να μην πάμε κοντά στον τόπο μας? Άιντε έξω από τον χορό καλά τα λέτε 

μάγκες έχω μια υποψία ότι όλα αυτά είναι ψέματα και τα γράφετε μερική με στόχο να αποθαρρύνεται άτομα από το να συμμετάσχουν αλλιώς δεν εξηγείται  να έχουν βγεί τόσες προκήρυξης εμοδε και για 150 πεθ και να σας έπιασε όλους τώρα να μπείτε στους 600 πεθ επίσης και να συμμετάσχετε μπορεί να μην έχετε ούτε 7 μόρια όποτε δεν κινδυνεύει κάποιος από εσάς 
Επισκέπτης

Fire09 έγραψε: Δευ Φεβ 23, 2026 11:49 am Παιδιά συμφωνώ πιο πάνω όποιος θέλει να κάνει προετοιμασία να προσπαθήσει και ότι του βγει ! Υπάρχει χρόνος για τα αθλήματα , προπονήσεις και όλα τα άλλα έρχονται , τώρα για τα παιδιά που είναι ειδικοί φρουροί και λένε ότι θα πάνε στη πεθ , ξεχνάμε ότι άνοιξε 150 θέσεις για αττική ; Γιατί δεν πήγαν εκεί ; Και γιατί πήγαν ΕΦ αφού θα φάνε στη μάπα 10χρονακια την αττική ;ο καθένας κρίνει στη ζωή του και επιλέγει ! Και γω περνούσα  ειδικός και δεν πήγα , δεν έχω σκοπό να πάω Αθήνα τόσα χρόνια και αν δεν κάτσει η πεθ στο τόπο μου δεν πάω , απλά τα πράγματα! 

Λίγα χρόνια λες. Ποτέ δεν θα πάνε σπίτι τους. Ξέρω άτομα που έχουν μπει από το 2007 είναι από επαρχία και είναι ακόμα Αθήνα. Για να απαντήσω σε αυτό πού ρώτησες ο λόγος πού μπαίνουν είναι ξεκάθαρα για το μόνιμο γιατί είναι κυνηγοί του δημοσίου. Αν πχ τους κάτσει η προκήρυξη και μπορούν να παραιτηθούν θα το κάνουν να είσαι σίγουρος για αυτό.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 23, 2026 12:52 pm ρε παιδιά εγώ πιστεύω αυτό με τον τόπο δεν παίζει σημασίας διότι όποιος θέλει πραγματικά να μπει θα τα κανει τα χαρτιά είτε είναι στην πόλη του είτε όχι επίσης το που θα πάει ο καθένας θα το μάθει την τελευταία βδομάδα της εκπαίδευσης δεν είναι σαν τους εποχικούς η προκήρυξη για τους πεθ 

Δεν ισχύει αυτό πού λες. Όλα αυτά τα απελπισμένα από επαρχία που μπαίνουν ειδικοί φρουροί ας πούμε είναι μες στην μιζέρια πού κάθονται μόνο για τον μόνιμο μισθό. Αν δεν έχεις σπίτι στην Αθήνα ζεις σαν τον κακομοίρη κάνοντας δεύτερη δουλειά. Δεν αξίζει απλά.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης