Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Fire09
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 15
- Επάγγελμα: Άνεργος
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Επίσης παιδιά μην ξεχνάτε προσλαμβάνονται τώρα δημοτικοί αστυνομία , κλήθηκαν τόσοι ειδικοί φρουροί , τρέχει προκ συνοριακών που αφορά πολλά μέρη της χώρας και όχι την αττική αποκλειστικά θα βγει και για λιμενικό , είναι πολλές οι ευκαιρίες πλέον , επίσης μην ξεχνάτε το δίπλωμα και το όριο ηλικίας , υπό κανονικές συνθήκες θα μιλούσαμε για 20.000 αιτήσεις τώρα ζήτημα να είναι 2-3χιλιαδες .
-
Επισκέπτης
Καλά παιδιά ας βγει πρώτα η προκήρυξη και μετα θα δείτε πόσες αιτήσεις θα γίνουν πόσα άτομα δεν τα κάναν για λόγω Αθήνας άλλος λέει 30 χρόνων όριο λες και είναι μικρός ο αριθμός 30 και πλέον δίπλωμα όλοι έχουν το λιγότερο 2000 αιτήσεις θα γίνουν και τα μόρια στα ύψη
-
Επισκέπτης
Εντάξει ρε μάγκα, το τι θα γίνει και τι δεν θα γίνει, θα φανεί στο χειροκρότημα. Ούτε εσύ μπορείς να γνωρίζεις που το παίζει απόλυτος.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 21, 2026 10:57 am Καλά παιδιά ας βγει πρώτα η προκήρυξη και μετα θα δείτε πόσες αιτήσεις θα γίνουν πόσα άτομα δεν τα κάναν για λόγω Αθήνας άλλος λέει 30 χρόνων όριο λες και είναι μικρός ο αριθμός 30 και πλέον δίπλωμα όλοι έχουν το λιγότερο 2000 αιτήσεις θα γίνουν και τα μόρια στα ύψη
-
Επισκέπτης
εσύ φιλαράκι θα τα κάνεις τα χαρτιάΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 21, 2026 10:57 am Καλά παιδιά ας βγει πρώτα η προκήρυξη και μετα θα δείτε πόσες αιτήσεις θα γίνουν πόσα άτομα δεν τα κάναν για λόγω Αθήνας άλλος λέει 30 χρόνων όριο λες και είναι μικρός ο αριθμός 30 και πλέον δίπλωμα όλοι έχουν το λιγότερο 2000 αιτήσεις θα γίνουν και τα μόρια στα ύψη
-
Επισκέπτης
Παιδιά πρέπει να καταλάβετε ότι αυτή η προκήρυξη δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη των 150. Στην ΔΙΠΥΝ που υπηρετούσα έκαναν 5 άτομα και τώρα θα κάνουν γύρω στα 30. Λόγω Αθήνας φυσικά. Πιστεύω και εγώ ότι οι αιτήσεις θα είναι γύρω στις 2000. Και μην μπερδεύετε τις αιτήσεις με το πόσοι θα κοπούν στα αθλήματα. Η σειρά μπορεί να φτάσει ψηλά αν και νομίζω ότι τώρα θα είναι πιο καλά προετοιμασμένοι γιατί ξέρουν τι παίζει. Όπως και να χει ξεκινήστε προετοιμασία.
-
Επισκέπτης
Αδερφέ αυτό ακριβώς μερικοί δεν το καταλαβαίνουν η δεν θέλουν να το πιστέψουν να μην απογοητεύουν θα το δουν μόλις βγει η προκήρυξηΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 21, 2026 12:31 pm Παιδιά πρέπει να καταλάβετε ότι αυτή η προκήρυξη δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη των 150. Στην ΔΙΠΥΝ που υπηρετούσα έκαναν 5 άτομα και τώρα θα κάνουν γύρω στα 30. Λόγω Αθήνας φυσικά. Πιστεύω και εγώ ότι οι αιτήσεις θα είναι γύρω στις 2000. Και μην μπερδεύετε τις αιτήσεις με το πόσοι θα κοπούν στα αθλήματα. Η σειρά μπορεί να φτάσει ψηλά αν και νομίζω ότι τώρα θα είναι πιο καλά προετοιμασμένοι γιατί ξέρουν τι παίζει. Όπως και να χει ξεκινήστε προετοιμασία.
-
Fire09
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 15
- Επάγγελμα: Άνεργος
Ρε παιδιά σορυ κιόλας αλλά σε προκήρυξη 600 θέσεων το θεωρείτε πολύ το να γίνου 2.000 αιτήσεις άντε βαριά 3.000 θα πω εγώ ! Θα τρελαθούμε τελείως ; Στην εμοδε οι αιτήσεις για 620 θέσεις τεχνικό προσωπικό ήταν 7.000 κάτι , εκεί είχε 28 όριο στους πολίτες και 35 εποχικούς , εδώ θα έχει λογικά 30 οκ αλλά ξεχνάμε το Γ ; Δεν είναι δύσκολο να το αποκτήσεις όμως δεν το έχουν οι μισοί ! Δεν είναι το ίδιο παιδιά , και δεν ξέρουμε που θα κυμανθούν οι βάσεις , επίσης δεν ξέρουμε πόσους θα καλέσουν για αθλήματα μπορεί να υπάρξουν επιλαχόντες και να προσληφθούν σε δεύτερο χρόνο, όποιος είναι να κάνει αίτηση να τη κάνει , μην ακούτε λίγα πολλά μόρια κλπ , εγώ θα συγκεντρώσω με προϋπηρεσία διπλώματα κλπ πάνω από 100μορια ούτε έχω να φοβηθώ κάτι ούτε να πείσω κάποιον να μην πάει ( και γω μιλάω εφόσον ανοίξει θέση κοντά στο τόπο μου, εκτός δεν πάω , ο καθένας κρίνει !
-
Επισκέπτης
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση φίλε μου μόνο 1000 αιτήσεις μια προκήρυξη που έχει να βγεί χρόνια δύσκολα αλλά και πότε δεν ξέρειςΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 21, 2026 2:40 am Λοιπον κυριοι, αποψη μου πανω απο 1000-1200 αιτησεις δεν θα γινουν διοτι ξεχνατε τον κοφτη που ειναι το διπλωμα γ κατηγοριας και η ηλικια. Επισης στα αγωνισματα ειναι πολυ τυπικοι δεν χαριζουν και γινονται ατην αθηνα οποτε πολλοι μπορει να μην πανε καν. Γιαυτο οσοι εχουν ειδ δυναμεις, διπλωματα και καταφερνουν τα αγωνισματα εχουν μπει ηδη.
-
Επισκέπτης
ρε παιδιά τι χρόνια είχε να βγει τα προηγούμενα χρόνια για την εμοδε το ίδιο δεν ήτανΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 21, 2026 6:17 pmΔεν υπάρχει τέτοια περίπτωση φίλε μου μόνο 1000 αιτήσεις μια προκήρυξη που έχει να βγεί χρόνια δύσκολα αλλά και πότε δεν ξέρειςΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 21, 2026 2:40 am Λοιπον κυριοι, αποψη μου πανω απο 1000-1200 αιτησεις δεν θα γινουν διοτι ξεχνατε τον κοφτη που ειναι το διπλωμα γ κατηγοριας και η ηλικια. Επισης στα αγωνισματα ειναι πολυ τυπικοι δεν χαριζουν και γινονται ατην αθηνα οποτε πολλοι μπορει να μην πανε καν. Γιαυτο οσοι εχουν ειδ δυναμεις, διπλωματα και καταφερνουν τα αγωνισματα εχουν μπει ηδη.
-
Επισκέπτης
Έχεις μείνει στο 2019 φιλαράκι που είχε χρόνια να βγάλει προκηρύξεις. Πλέον έχει φύγει κόσμος και συνεχίζει να φεύγει δεξιά και αριστερά. Να μην αρχίσω να γράφω τώρα το τι έχει βγει και βγαίνει μέχρι τώρα. Τα ξέρεις νομίζω. Δεν σου λέω ότι θα γίνουν λίγες αιτήσεις, αλλά είμαι σίγουρος ότι η βάση στο τέλος θα είναι χαμηλά εδώ.Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 21, 2026 6:17 pmΔεν υπάρχει τέτοια περίπτωση φίλε μου μόνο 1000 αιτήσεις μια προκήρυξη που έχει να βγεί χρόνια δύσκολα αλλά και πότε δεν ξέρειςΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 21, 2026 2:40 am Λοιπον κυριοι, αποψη μου πανω απο 1000-1200 αιτησεις δεν θα γινουν διοτι ξεχνατε τον κοφτη που ειναι το διπλωμα γ κατηγοριας και η ηλικια. Επισης στα αγωνισματα ειναι πολυ τυπικοι δεν χαριζουν και γινονται ατην αθηνα οποτε πολλοι μπορει να μην πανε καν. Γιαυτο οσοι εχουν ειδ δυναμεις, διπλωματα και καταφερνουν τα αγωνισματα εχουν μπει ηδη.
-
Επισκέπτης
Μακάρι να έχει συμμετοχή όπως η προηγούμενη προκήρυξη με τους 150 να μπει ο κόσμος οποίος μπορεί και το αξίζει πιστεύω μέχρι τέλη Μαρτίου να έχει βγεί κάτι..
-
Nikoletakou
Ερώτηση.
ΑΝ βγει η προκήρυξη τέλη Μαρτίου πόσο καιρό θα πάρει μέχρι να δώσουμε αθλήματα ;
έχω 19 μόρια. Και παλεύω να κάνω έλξεις.
ΑΝ βγει η προκήρυξη τέλη Μαρτίου πόσο καιρό θα πάρει μέχρι να δώσουμε αθλήματα ;
έχω 19 μόρια. Και παλεύω να κάνω έλξεις.
-
Επισκέπτης
Αυτό που λέτε ότι έχει βγάλει και σε άλλα σώματα και έχει φύγει κόσμος ισχύει, αλλά μην ξεχνάτε ότι και αυτοί που έχουν πάει πχ ΕΦ θα σκεφτούν να τα κάνουν μερικοί και για ΠΕΘ, εγώ έχω γνωστό που μπήκε ΕΦ και θα τα κάνει για τους 600
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες