Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

φίλε δεν ξέρω σε ποια περιοχή είσαι και αν το υπουργείο συγκοινωνιών έχει πολύ δουλειά αλλά πει και οδήγηση θα πάρει σίγουρα ένα μήνα και μπορεί και παραπάνω οπότε λίγο δύσκολο να προλάβεις αλλά άμα έχεις 12 μόρια μην φοβάσαι είσαι μια χαρά 
Arapis321

Δημοσίευση από Arapis321 »

Εγώ έκανα λίγο λιγότερο από 1 μήνα για πει κ Γ πάντως, απλά πιέστε το κ θα τα καταφέρετε
Επισκέπτης

Ρε μάγκες κάνεις δεν έχει πει ότι θα βγει αυτόν τον μήνα το ΦΕΚ μπορεί να βγεί και τέλη Μαρτίου μπορεί και αρχές Απριλίου κάνεις δεν ξέρει σίγουρα το σίγουρο είναι ότι θα γίνει σφαγή με τις αιτήσεις και μπορεί τα μόρια να είναι στα ύψη οπότε εάν δεν έχεις ειδικές, διπλώματα και προϋπηρεσία δύσκολα τα πράγματα άποψη δικιά μου
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 20, 2026 5:34 pm Ρε μάγκες κάνεις δεν έχει πει ότι θα βγει αυτόν τον μήνα το ΦΕΚ μπορεί να βγεί και τέλη Μαρτίου μπορεί και αρχές Απριλίου κάνεις δεν ξέρει σίγουρα το σίγουρο είναι ότι θα γίνει σφαγή με τις αιτήσεις και μπορεί τα μόρια να είναι στα ύψη οπότε εάν δεν έχεις ειδικές, διπλώματα και προϋπηρεσία δύσκολα τα πράγματα άποψη δικιά μου

τι σφαγεί να γίνει ρε φίλε με όριο 30 χρόνον και υποχρεωτικό γ και με άθλημα που δεν χαρίζουν σε κανέναν 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 20, 2026 5:34 pm Ρε μάγκες κάνεις δεν έχει πει ότι θα βγει αυτόν τον μήνα το ΦΕΚ μπορεί να βγεί και τέλη Μαρτίου μπορεί και αρχές Απριλίου κάνεις δεν ξέρει σίγουρα το σίγουρο είναι ότι θα γίνει σφαγή με τις αιτήσεις και μπορεί τα μόρια να είναι στα ύψη οπότε εάν δεν έχεις ειδικές, διπλώματα και προϋπηρεσία δύσκολα τα πράγματα άποψη δικιά μου

Ακριβώς...!!!μην μπερδεύεται την προκήρυξη των 150 ΠΕΘ με αυτή για τους 600...η αιτήσεις θα είναι πολλές διότι θα είναι για διάφορες περιοχές και όχι μόνο για Αθήνα όπως ήταν η 150...!!!το σίγουρο είναι ότι θα βγει πριν την αντιπυρικη...!!!!

Επισκέπτης

Επισκέπτης
Επισκέπτης
Ρε μάγκες κάνεις δεν έχεις πει ότι θα βγει αυτόν τον μήνα το ΦΕΚ μπορεί να βγει και τα τέλη Μαρτίου και Απριλίου δεν ξέρεις σίγουρα το σίγουρο είναι ότι θα γίνει σφαγή με τις αιτίες και μπορείς να είσαι στα ύψη οπότε αν δεν έχεις ειδικές, διπλώματα και προϋπηρεσία δύσκολα τα πράγματα άποψη δικιά μου

τι σφαγεί να γίνει ρε φίλε με όριο 30 χρόνον και υποχρεωτικό γ και με άθλημα που δεν χαρίζουν σε κανέναν 

Αδερφέ με ολο το σεβασμό αλλά δεν έχεις καταλάβει το πόσα άτομα δεν τα καναν στους 150 λόγω Αττικής εγώ μόνο γνωρίζω 7 εποχικούς που θα κάνουν τώρα οπότε σίγουρα θα είναι πάρα πολλές και οι αιτίες και τα μόρια μην μπερδεύει τα άτομα στην προκήρυξη των 150

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 20, 2026 5:57 pm
Επισκέπτης
Επισκέπτης
Ρε μάγκες κάνεις δεν έχεις πει ότι θα βγει αυτόν τον μήνα το ΦΕΚ μπορεί να βγει και τα τέλη Μαρτίου και Απριλίου δεν ξέρεις σίγουρα το σίγουρο είναι ότι θα γίνει σφαγή με τις αιτίες και μπορείς να είσαι στα ύψη οπότε αν δεν έχεις ειδικές, διπλώματα και προϋπηρεσία δύσκολα τα πράγματα άποψη δικιά μου

Αδερφέ με ολο το σεβασμό αλλά δεν έχεις καταλάβει το πόσα άτομα δεν τα καναν στους 150 λόγω Αττικής εγώ μόνο γνωρίζω 7 εποχικούς που θα κάνουν τώρα οπότε σίγουρα θα είναι πάρα πολλές και οι αιτίες και τα μόρια μην μπερδεύει τα άτομα στην προκήρυξη των 150

Ναι ρε φίλε εννοείται θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους 150,αλλά μη ξεχνάς ότι η προκήρυξη αφορά σχεδόν τον τετραπλάσιο αριθμό οπότε όσες και να ναι οι αιτήσεις ο πίνακας θα φτάσεις σίγουρα πολύ κάτω με επιλαχόντες και αποτυχίες στα αθλήματα. Δε ξέρω εάν θυμάσαι αλλά στην προκυρηξη της ΕΜΟΔΕ πριν 2 χρόνια που ζητούσε περίπου τα ίδια άτομα με την μελλοντική προκυρηξη των πεθ μπήκανε άτομα που ήταν σχεδόν στην 2000 σειρά 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 20, 2026 6:39 pm
Επισκέπτης

Ναι ρε φίλε εννοείται θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους 150,αλλά μη ξεχνάς ότι η προκήρυξη αφορά σχεδόν τον τετραπλάσιο αριθμό οπότε όσες και να ναι οι αιτήσεις ο πίνακας θα φτάσεις σίγουρα πολύ κάτω με επιλαχόντες και αποτυχίες στα αθλήματα. Δε ξέρω εάν θυμάσαι αλλά στην προκυρηξη της ΕΜΟΔΕ πριν 2 χρόνια που ζητούσε περίπου τα ίδια άτομα με την μελλοντική προκυρηξη των πεθ μπήκανε άτομα που ήταν σχεδόν στην 2000 σειρά 
Όπως και να έχει φίλος πιστεύω θα παίξουν σημαντικό ρόλο τα μόρια εάν δεν έχεις τουλάχιστον 12χιλ το λιγότερο δύσκολα τα πράγματα γιατί τόσοι εποχιακοί που θα τα κάνουν και άλλοι με προϋπηρεσία από έξω και ειδικές και τέτοια θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό
Επισκέπτης

Επισκέπτης

Με πόσα μόρια είχε μπει ο τελευταίος θυμάσαι? Με φαίνεται περίεργο τόσα πολλά άτομα να κόπηκαν 
Επισκέπτης

Επισκέπτης

Με πόσα μόρια είχε μπει ο τελευταίος θυμάσαι? Με φαίνεται περίεργο τόσα πολλά άτομα να κόπηκαν 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 20, 2026 7:14 pm

Όπως και να έχει φίλος πιστεύω θα παίξουν σημαντικό ρόλο τα μόρια εάν δεν έχεις τουλάχιστον 12χιλ το λιγότερο δύσκολα τα πράγματα γιατί τόσοι εποχιακοί που θα τα κάνουν και άλλοι με προϋπηρεσία από έξω και ειδικές και τέτοια θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό

κάτσε ρε φίλε όσα άτομα και να συμμετάσχουν η λογική λέει ότι για να μπήκαν με 12 μόρια σε προκήρυξη για 150 στους 600 θα μπούνε με λιγότερα όσο για την συμμετοχή πιστεύετε ότι οι περισσότεροι είχαν συμμετάσχει και στους 150 
Επισκέπτης

Λοιπον κυριοι, αποψη μου πανω απο 1000-1200 αιτησεις δεν θα γινουν διοτι ξεχνατε τον κοφτη που ειναι το διπλωμα γ κατηγοριας και η ηλικια. Επισης στα αγωνισματα ειναι πολυ τυπικοι δεν χαριζουν και γινονται ατην αθηνα οποτε πολλοι μπορει να μην πανε καν. Γιαυτο οσοι εχουν ειδ δυναμεις, διπλωματα και καταφερνουν τα αγωνισματα εχουν μπει ηδη.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 21, 2026 2:40 am Λοιπον κυριοι, αποψη μου πανω απο 1000-1200 αιτησεις δεν θα γινουν διοτι ξεχνατε τον κοφτη που ειναι το διπλωμα γ κατηγοριας και η ηλικια. Επισης στα αγωνισματα ειναι πολυ τυπικοι δεν χαριζουν και γινονται ατην αθηνα οποτε πολλοι μπορει να μην πανε καν. Γιαυτο οσοι εχουν ειδ δυναμεις, διπλωματα και καταφερνουν τα αγωνισματα εχουν μπει ηδη.

φίλε μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες αλλά δύσκολα 30 δεν είναι και λίγο εδώ σε άλλες προκηρύξεις ήταν 28 και είχε 2000 αιτήσεις έχει να βγεί πόσα χρόνια το έχουν πάει 30 και θα κάνουν μόνο 1200? Δεν στέκει έπειτα δίπλωμα Γ πιστεύω λίγο πολύ έχουν όλοι οπότε το μόνο σίγουρο 2000 θα είναι μέσα στο νερό μην βλέπετε πόσα άτομα κάνανε στην προηγούμενη τους 150 καμία σχέση 
Επισκέπτης

Δεν υπολογίζεις βασικούς παράγοντες πρώτον δεν είναι μόνο η ηλικία και το δίπλωμα είναι ο συνδιασμος αυτών και η φυσική κατάσταση δλδ δεν θα περάσει μεγάλο ποσοστό τα αθλήματα. Δεύτερον αν παραμείνουν τα όρια ως έχουν η πλειοψηφία των εποχικών στην επαρχία είναι άνω των 30. Τρίτον αν σκεφτείς ότι η μισή Ελλάδα ζει στην Αθήνα και έγιναν τόσες αιτήσεις τι σε κάνει να πιστεύεις ότι για επαρχία ο αριθμός των υποψηφίων θα είναι τόσο μεγάλος όπως λες . Αν αυξηθούν τα όρια για τους εποχικούς θα υπάρξει και μεγαλύτερη ζητηση . Αλλά και πάλι 7 χρόνια επαρχία το ελάχιστο δεν είναι και λίγο , πιστεύω θα παίξει και αυτό το ρόλο του. Τέλος σε αυτές τις ηλικίες οι περισσότεροι έχουν οικογένεια ή ετοιμάζονται να κάνουν οπότε το να μετακομίσουν σε νησί ενδεχομένως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα
Fire09
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15
Επάγγελμα: Άνεργος

Δημοσίευση από Fire09 »

Παιδιά όποιος είναι να βγάλει δίπλωμα να το κάνει και να διαβάσει να το πάρει όσο πιο γρήγορα μπορεί , ο χρόνος διαφέρει ανάλογα το πόσο γρήγορα κινούν τις διαδικασίες στο μηχανολογικό του εκάστοτε νομού, θα ακολουθήσουν σίγουρα κ άλλες προκηρύξεις τα επόμενα χρόνια, τα μόρια και τις βάσεις το έχουμε ξαναπεί δεν μπορεί να τα ξέρει κανείς , ούτε το ενδιαφέρον που θα υπάρξει επειδή θα είναι εκτός Αθήνας και θα αφορά κατά πάσα πιθανότητα τις υπόλοιπες περιφέρειες. Η συγκεκριμένη προκήρυξη έχει χαμηλό όριο ηλικίας προαπαιτούμενα δίπλωμα Γ και σίγουρα άρτια φυσική κατάσταση για να βγάλει κάποιος τα αθλήματα έλξεις 1000αρι κλπ , επίσης πολλοί πολίτες που είναι έξω οδηγοί παίρνουν πάνω από 1.500€ μπορεί να λέω και λίγα με σταθερές δουλειές πενθήμερο κλπ , η πυροσβεστική δεν είναι το ίδιο , έχει ζόρι έχει ρίσκα , πολλές φορές κίνδυνο , και τα λεφτά στις μέρες μας δεν τα λες και πολύ καλά απλά μπορείς να επιβιώσεις , μπορεί να έχει το 1-2 σαν εργασία αλλά πλέον έχει επιφυλακές για ψηλού πήδημα , φυσικά απλήρωτες καλοκαίρι δεν έχεις πρόγραμμα και πάει λέγοντας ! 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες