Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Straw έγραψε: Πέμ Φεβ 12, 2026 8:55 pm Παίδες καλησπέρα, εγώ ήμουν από την πρώτη παρτίδα που μπήκαν Τρίπολη στους 600, τα λεφτά που θα παίρνετε στην σχολή είναι είναι περίπου στα 350 τον μήνα και εάν κάποιος αποφασίσει να παραιτηθεί μέσα στην σχολή πρέπει να επιστρέψει τους μισθούς που έχει πάρει, στην περίπτωση μου επειδή ήμουν και στην προκήρυξη της ΕΜΟΔΕ με κάλεσαν στους 2 πρώτους μήνες που ήμουν στην Τρίπολη και έφυγα, έφαγα "πρόστιμο" 1000 ευρώ (δηλαδή επιστροφή των μισθών). Επίσης να σημειωθεί ότι κάθε βδομάδα δίναμε και 30 ευρώ περίπου από την τσέπη μας για φαγητό στρατοπέδου, πράγμα αστείο γιατί το φαγητό ήταν χάλια προφανώς.

Τώρα για το παιδί που ρωτάει εαν αξίζει πιστεύω πως το καλύτερο θα ήταν να ρωτήσει κάποιον στον κοντινό του κύκλο ή έστω κάποιον αστυνομικό έξω, προσωπικά επειδή και εγώ το γούσταρα και έπρεπε να πάρω μια σημαντική απόφαση όσους ρώτησα συγγενείς ή όχι, γνωστούς και μη, όλοι μα όλοι μου είπαν πώς δεν αξίζει απο πολλές απόψεις. Επίσης όπως φαίνεται και στο φόρουμ δεν κάνουν όλοι για αυτή την δουλειά και θα το δείτε και μέσα στη σχολή αλλά και μετά μέσα στο σώμα πώς όχι απλά μερικοί δεν κάνουν αλλά είναι και επικίνδυνοι και μπορεί να μπλέξουν και εσάς γιατί καλά είναι όλα στο μυαλό αλλά δυστυχώς η νομοθεσία είναι πολύ αυστηρή όσο αφορά τον αστυνομικό προσωπικό.  

Τα λεφτά μπαίνουν μία φορά τον μήνα τους μήνες τής εκπαίδευσης ? Ή μαζεμένα αργότερα?

Dimkwtc

Δημοσίευση από Dimkwtc »

Παιδιά εγώ γενικά που βαριέμαι να δουλεύω .. μου την προτείνεται την αστυνομία ; Πιστεύετε έχω ελπίδες να βολευτώ εκεί μέσα ; Θέλω να δουλέψω 6ωρα χωρίς νύχτα άντε και 8ωρα με τα ρεπό μου και τα σκ μου 
Dimkwtc

Δημοσίευση από Dimkwtc »

Dimkwtc έγραψε: Παρ Φεβ 13, 2026 8:26 am Παιδιά εγώ γενικά που βαριέμαι να δουλεύω .. μου την προτείνεται την αστυνομία ; Πιστεύετε έχω ελπίδες να βολευτώ εκεί μέσα ; Θέλω να δουλέψω 6ωρα χωρίς νύχτα άντε και 8ωρα με τα ρεπό μου και τα σκ μου 

Επίσης επειδή είμαι από επαρχία θα έρθω ποτέ στο χωριό μου για πάντα ;

Επισκέπτης

Dimkwtc έγραψε: Παρ Φεβ 13, 2026 8:26 am Παιδιά εγώ γενικά που βαριέμαι να δουλεύω .. μου την προτείνεται την αστυνομία ; Πιστεύετε έχω ελπίδες να βολευτώ εκεί μέσα ; Θέλω να δουλέψω 6ωρα χωρίς νύχτα άντε και 8ωρα με τα ρεπό μου και τα σκ μου 

Αδερφέ, κακώς καθόμαστε και σου απαντάμε σοβαρά. Τρολάκος είσαι. Σε παρακαλώ πολύ, μην γεμίζεις το νήμα με μπαρούφες, υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι που μπαίνουν να διαβάσουν 2-3 πράγματα που αφορούν το μέλλον τους. Κάνε μας τη χάρη. 
Dimkwtc

Δημοσίευση από Dimkwtc »

Παιδιά εγώ που έχω πτυχίο ασσοε θα μπω στην κατάλληλη θέση με το πτυχίο μου ; Για να μπω εκεί τι πρέπει να γίνει ; Πρέπει να είμαι ήδη αστυνομικός για να το αξιοποιήσω μπορώ και σαν πολίτης 
Professional

Δημοσίευση από Professional »

Καλημέρα 
??????Μπορείτε να μου πείτε στην εκπαίδευση πότε πληρωνόμαστε; 350 τον μήνα ή μαζεμένα στο τέλος;
Σε κάποιο σημείο παραπάνω λέει ένας φίλος ότι παίρνουν 1500 αναδρομικά, αυτά τα παίρνουμε μετά από 2-3 μήνες ή αμέσως μετά την πρακτική ;

Επίσης από απορία, ποιες θέσεις έχουν επίδομα κ πόσο είναι στους ειδικούς φρουρούς;

episkeptis1

Δημοσίευση από episkeptis1 »

Straw έγραψε: Πέμ Φεβ 12, 2026 8:55 pm Παίδες καλησπέρα, εγώ ήμουν από την πρώτη παρτίδα που μπήκαν Τρίπολη στους 600, τα λεφτά που θα παίρνετε στην σχολή είναι είναι περίπου στα 350 τον μήνα και εάν κάποιος αποφασίσει να παραιτηθεί μέσα στην σχολή πρέπει να επιστρέψει τους μισθούς που έχει πάρει, στην περίπτωση μου επειδή ήμουν και στην προκήρυξη της ΕΜΟΔΕ με κάλεσαν στους 2 πρώτους μήνες που ήμουν στην Τρίπολη και έφυγα, έφαγα "πρόστιμο" 1000 ευρώ (δηλαδή επιστροφή των μισθών). Επίσης να σημειωθεί ότι κάθε βδομάδα δίναμε και 30 ευρώ περίπου από την τσέπη μας για φαγητό στρατοπέδου, πράγμα αστείο γιατί το φαγητό ήταν χάλια προφανώς.

Τώρα για το παιδί που ρωτάει εαν αξίζει πιστεύω πως το καλύτερο θα ήταν να ρωτήσει κάποιον στον κοντινό του κύκλο ή έστω κάποιον αστυνομικό έξω, προσωπικά επειδή και εγώ το γούσταρα και έπρεπε να πάρω μια σημαντική απόφαση όσους ρώτησα συγγενείς ή όχι, γνωστούς και μη, όλοι μα όλοι μου είπαν πώς δεν αξίζει απο πολλές απόψεις. Επίσης όπως φαίνεται και στο φόρουμ δεν κάνουν όλοι για αυτή την δουλειά και θα το δείτε και μέσα στη σχολή αλλά και μετά μέσα στο σώμα πώς όχι απλά μερικοί δεν κάνουν αλλά είναι και επικίνδυνοι και μπορεί να μπλέξουν και εσάς γιατί καλά είναι όλα στο μυαλό αλλά δυστυχώς η νομοθεσία είναι πολύ αυστηρή όσο αφορά τον αστυνομικό προσωπικό.  

από ποιες απόψεις δεν αξίζει?? μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός?

Επισκέπτης

Σήμερα είναι η ορκωμοσία?
Επισκέπτης

*Σήμερα είναι η πρόσληψη/ ορκωμοσία;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 13, 2026 2:53 am Ρε μάγκες μην το παίζετε ειδήμων σε όλα και μην ζαλίζεται με αυτές τις ασυναρτησίες που λέτε περί για να μπεις στην αστυνομία πρέπει να την αγαπάς και αυτές τις κουταμαρες. Δηλαδή συγνώμη τώρα άσε το πριν και το τώρα που υποτίθεται ότι έχουμε ανάπτυξη μη χέσω... Στην κρίση που ο κόσμος έχανε τις δουλειές του και είχαμε ένα σωρό αυτοκτονίες από συνανθρώπους μας που η αύξηση μέσω των παραγωγικών σχολών στρατός αστυνομία λιμενικό Πυροσβεστική ήταν στον Θεό όλα τα παιδιά που μπαίνανε γουστάρουν την αστυνομία? Και αν έβγαζε προκηρύξεις για ειδικούς φρουρούς μέσα στην κρίση για 1000 θέσεις πχ θα γινόντουσαν 20.000 αιτήσεις όπως έγινε το 19 που προφανώς ακόμα η οικονομία θεωρητικά ήταν χειρότερη από τι σήμερα. Έχεις δει τι κόσμος μπαίνει από την οππι και μετά? Αυτούς πού μπήκαν πέρσι και αυτούς που θα μπουν τώρα? Πού εξαντλήθηκε ο πίνακας, αυτοί πιστεύεις γουστάρουν την αστυνομία ή απλά μπήκαν γιατί βαριουνται να δουλέψουν σε αυτό πού σπούδασαν και θέλουν να βολευτουν στο δημόσιο?

Εγώ που είμαι από αυτούς προσωπικά και ναι το γουστάρω και για να κάνεις την δουλειά σου χωρίς να σου φαίνεται αγγαρεία και με συνέπεια πρέπει να σου αρέσει κιόλας δεν πας έτσι επειδή άνοιξε μια θέση γιατί δεν θα αντέξεις αλλιώς άσε που θα είσαι και ακατάλληλος. Τέλος πάντων απλά συμφωνούμε να διαφωνούμε και τέλος.

Επισκέπτης

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 13, 2026 11:03 am *Σήμερα είναι η πρόσληψη/ ορκωμοσία;

Ναι
Dimkwtc

Δημοσίευση από Dimkwtc »

Παιδιά πιστεύετε ότι κάποια στιγμή εμείς από επαρχία μπορεί να έρθουμε στον τόπο μας ; Και επίσης το φόρτο εργασίας πιστεύετε θα είναι μεγάλο ή όχι όσο νομίζουμε και θα βαριόμαστε καθόμαστε ; 
τι πιστεύετε θα φτιαχτούμε εκεί μέσα θα την βρούμε την άκρη ;
Επισκέπτης

Dimkwtc έγραψε: Παρ Φεβ 13, 2026 1:42 pm Παιδιά πιστεύετε ότι κάποια στιγμή εμείς από επαρχία μπορεί να έρθουμε στον τόπο μας ; Και επίσης το φόρτο εργασίας πιστεύετε θα είναι μεγάλο ή όχι όσο νομίζουμε και θα βαριόμαστε καθόμαστε ; 

Ρε φίλε το έχεις ψάξει καθόλου ή στα κουτουρού έκανες την άιτηση; (Εκτός κι αν είσαι κάποιος άλλος που χρησιμοποιεί το όνομα του παιδιού και μας τρολλάρεις)
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 13, 2026 1:46 pm
Dimkwtc έγραψε: Παρ Φεβ 13, 2026 1:42 pm Παιδιά πιστεύετε ότι κάποια στιγμή εμείς από επαρχία μπορεί να έρθουμε στον τόπο μας ; Και επίσης το φόρτο εργασίας πιστεύετε θα είναι μεγάλο ή όχι όσο νομίζουμε και θα βαριόμαστε καθόμαστε ; 

Ρε φίλε το έχεις ψάξει καθόλου ή στα κουτουρού έκανες την άιτηση; (Εκτός κι αν είσαι κάποιος άλλος που χρησιμοποιεί το όνομα του παιδιού και μας τρολλάρεις)

Θα συνεχίσουμε για πολύ ακόμα να ασχολούμαστε με το τρολ; 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες