Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Φεβ 08, 2026 9:14 pm Παιδιά σημαντική ερώτηση έχει κάποιος το τηλέφωνο της γραμματείας του στρατοπέδου στην Τρίπολη το ερώτημα μου είναι το εξής αν γνωρίζει κάποιος υπεύθυνα να απαντήσει ότι θέλω να κάνω εξελληνισμό στο επίθετο μου πως θα γίνει η αλλαγή εκεί θα έχω κάποιο πρόβλημα μπορω να πάω στο δημαρχείο αυτές τις μέρες να γίνει το αίτημα και όλα καλά θα είναι μετά.. ;;

Δεν μπορείς να το κάνεις πιο μετά; ( δεν γνωρίζω κάτι σχετικά με αυτό πάντως ) 
User5000
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18
Ενδιαφέροντα: Γυμναστική
Επάγγελμα: Μηχανικός

Δημοσίευση από User5000 »

Καλημέρα παιδιά η εκπεδευση στη Τρίπολη θα κρατήσει πιστεύετε έως τέλος Απριλίου ; Γιατί κάτι άκουσα θα μας κρατήσουν 2 μήνες το πολύ μετά εκπεδευση έχετε ακούσει εσείς τίποτα να ενημερώσετε καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία εύχομαι και προσοχή στους δρόμους!
Επισκέπτης

User5000 έγραψε: Δευ Φεβ 09, 2026 9:14 am Καλημέρα παιδιά η εκπεδευση στη Τρίπολη θα κρατήσει πιστεύετε έως τέλος Απριλίου ; Γιατί κάτι άκουσα θα μας κρατήσουν 2 μήνες το πολύ μετά εκπεδευση έχετε ακούσει εσείς τίποτα να ενημερώσετε καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία εύχομαι και προσοχή στους δρόμους!

Εφόσον θα άρχισουμε εκπαίδευση 15 Φεβρουαρίου και είναι 3 μήνες 15 Μαΐου δεν πρέπει να τελειώσουμε; Καλύτερα κατά την γνώμη μου πάντως να εκπαιδευτούμε όσο περισσότερο γίνεται για να είμαστε πιο έτοιμοι για έξω, τώρα γι' αυτό που λες δεν έχω ακούσει κάτι πάντως ο Χρυσοχοΐδης είπε ότι μέσα στην άνοιξη θα στελεχωθούν τα τμήματα Αττικής με εμας τους 600 για αρχή.
Επισκέπτης

Ερώτηση παίδες όποιος ξέρει, στα έγγραφα που πρέπει να πάρουμε αυτό εδώ τι εννοεί; " Βεβαίωση Οφθαλμιάτρου και Παθολόγου, για την απόκτηση άδειας ικανότητας οδήγησης μοτοσικλέτας. " Eννοεί για απόκτηση άδειας οδήγησης υπηρεσιακή μέσα στην σχολή;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 10, 2026 10:16 pm Ερώτηση παίδες όποιος ξέρει, στα έγγραφα που πρέπει να πάρουμε αυτό εδώ τι εννοεί; " Βεβαίωση Οφθαλμιάτρου και Παθολόγου, για την απόκτηση άδειας ικανότητας οδήγησης μοτοσικλέτας. " Eννοεί για απόκτηση άδειας οδήγησης υπηρεσιακή μέσα στην σχολή;

Ναι
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 10, 2026 11:02 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 10, 2026 10:16 pm Ερώτηση παίδες όποιος ξέρει, στα έγγραφα που πρέπει να πάρουμε αυτό εδώ τι εννοεί; " Βεβαίωση Οφθαλμιάτρου και Παθολόγου, για την απόκτηση άδειας ικανότητας οδήγησης μοτοσικλέτας. " Eννοεί για απόκτηση άδειας οδήγησης υπηρεσιακή μέσα στην σχολή;

Ναι

Ευχαριστώ!
DIMKWTC

Δημοσίευση από DIMKWTC »

Καλησπέρα παιδιά .. Μου έχει έρθει το χαρτί για τις 15 να παρουσιαστώ στην Τρίπολη και ακόμα έχω κάποιες αμφιβολίες .. Θέλω μια γνώμη αν μπορείτε .. είμαι 24 χρονών από επαρχία και περιμένω πτυχίο διοίκηση επιχειρήσεων από το οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών χρωστώντας πλέον 2 μαθήματα .. Είμαι ακόμα σε δίλημμα το τι να κάνω .. Να επιλέξω ΕΦ ή το πτυχίο μου και να κυνηγήσω άλλα πράγματα και ίσως και άλλες θέσεις καυτερές δημοσίου .. Γενικά είμαι υπέρ του δημοσίου ! Γνωρίζει κανένας αν μπω αστυνομία αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το πτυχίο μου μέσα και να μπω σε ανάλογη θέση ή για να γίνει αυτό πρέπει να βγει άλλη προκήρυξη με τις συγκεκριμένες θέσεις τις οποίες μπορώ να τις κυνηγήσω και σαν πολίτης .. Για αρχή τα λεφτά γνωρίζουμε πόσα θα είναι και επισησ βοηθήστε με όσο μπορείτε για να γνωρίζω ολοκληρωμένη την εικόνα σαν ΕΦ!

Επισκέπτης

DIMKWTC έγραψε: Τετ Φεβ 11, 2026 1:45 am Καλησπέρα παιδιά .. Μου έχει έρθει το χαρτί για τις 15 να παρουσιαστώ στην Τρίπολη και ακόμα έχω κάποιες αμφιβολίες .. Θέλω μια γνώμη αν μπορείτε .. είμαι 24 χρονών από επαρχία και περιμένω πτυχίο διοίκηση επιχειρήσεων από το οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών χρωστώντας πλέον 2 μαθήματα .. Είμαι ακόμα σε δίλημμα το τι να κάνω .. Να επιλέξω ΕΦ ή το πτυχίο μου και να κυνηγήσω άλλα πράγματα και ίσως και άλλες θέσεις καυτερές δημοσίου

Καλησπέρα. Αν είσαι από επαρχία θα σου μιλήσω όπως θα μιλούσα σε συγγενικό μου πρόσωπο, δεν πρόκειται να βγαίνεις τα λεφτά είναι λίγα και τα ενοίκια στην Αθήνα τεράστια η δουλειά είναι δύσκολη και σε καμία περίπτωση αυτό το δημόσιο αραλικι πού περιμένουν οι περισκόπιο πού μπαίνουν σε αυτές τις προκηρύξεις. Ο μόνος λόγος να καθίσει κάποιος χωρίς να του αρέσει είναι επειδή δεν έχει σπουδάσει κάτι και δεν θέλει να φύγει για το εξωτερικό καθώς η χώρα είναι πολύ ασταθής οικονομικά και είναι πολύ πιθανό να έρθει πάλι σε εποχές μνημονίων σε λίγα χρόνια. Με το πτυχίο που έχεις τελειώσει ξεκινάς με περισσότερα λεφτά σε εταιρεία και φυσικά ξεκούραστα και παράλληλα με ένα μεταπτυχιακό μπορείς να κυνηγήσεις να διοριστείς στο δημόσιο αλλά στον τομέα τών οικονομικών. Σκέψου το καλά γιατί αν παραιτηθείς μέσα στην σχολή ή μόλις βγείς έξω έχει 3000 ευρώ πρόστιμο και είναι κρίμα να φεσωνεις τους γονείς σου.

Diogenis123
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Diogenis123 »

ο υπεύθυνος που μας έκανε τα χαρτιά στο τμημα με είπε ότι μέσα στην σχολή αν παραιτηθείς δεν έχεις κάποια ποινή η πρόστιμο το λέω γιατί ανέφερες τα τρεις χιλιάδες ευρώ πρόστιμο ποινή θα υπάρξει εφόσον βγάλεις την σχολή κ παραιτηθείς μετά πριν συμπληρώσεις τα τρία χρόνια έτσι μας είπε

Επισκέπτης

DIMKWTC έγραψε: Τετ Φεβ 11, 2026 1:45 am Καλησπέρα παιδιά .. Μου έχει έρθει το χαρτί για τις 15 να παρουσιαστώ στην Τρίπολη και ακόμα έχω κάποιες αμφιβολίες .. Θέλω μια γνώμη αν μπορείτε .. είμαι 24 χρονών από επαρχία και περιμένω πτυχίο διοίκηση επιχειρήσεων από το οικονομικό πανεπιστήμιο Αθηνών χρωστώντας πλέον 2 μαθήματα .. Είμαι ακόμα σε δίλημμα το τι να κάνω .. Να επιλέξω ΕΦ ή το πτυχίο μου και να κυνηγήσω άλλα πράγματα και ίσως και άλλες θέσεις καυτερές δημοσίου .. Γενικά είμαι υπέρ του δημοσίου ! Γνωρίζει κανένας αν μπω αστυνομία αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το πτυχίο μου μέσα και να μπω σε ανάλογη θέση ή για να γίνει αυτό πρέπει να βγει άλλη προκήρυξη με τις συγκεκριμένες θέσεις τις οποίες μπορώ να τις κυνηγήσω και σαν πολίτης .. Για αρχή τα λεφτά γνωρίζουμε πόσα θα είναι και επισησ βοηθήστε με όσο μπορείτε για να γνωρίζω ολοκληρωμένη την εικόνα σαν ΕΦ!

Είμαι από επαρχία και πτυχιούχος, όπως εσύ. Μπήκα στην Αστυνομία απευθείας το 2024 και σε ενημερώνω ότι μια χαρά βγαίνω με το μισθό της ΕΛ.ΑΣ. 

Και επειδή έχω τελειώσει παραπλήσια σχολή της δικής σου (οικονομικά) και έχω δουλέψει και στον ιδιωτικό, σε ενημερώνω ότι ζούσα μέσα στο άγχος, την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια, κάτι που φυσικά δεν συμβαίνει τώρα στο Σώμα. 

Για να μην μακρηγορώ λοιπόν και κουράζω, σε συμβουλεύω να έρθεις στο Σώμα και αν επιθυμείς στην πορεία με το πτυχίο σου να αξιοποιηθείς σε κάποια άλλη υπηρεσία του Δημοσίου, μέσω προκήρυξης ή του πανελληνίου γραπτού διαγωνισμού, τότε με το καλό. 

Σκέψου πολύ καλά πριν αποφασίσεις. 
Kwlotoumpas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Για όποιον ενδιαφέρεται βγήκε στην διαύγεια η απόφαση πρόσληψης 598 επιλαχόντων ως Ε.Φ
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A80%CE% ... nline=true
Dimkwtc

Δημοσίευση από Dimkwtc »

Παιδιά το πτυχίο μου για να πω στην ανάλογη θέση βγαίνουν εσωτερικές προκυρηξεις που δηλαδή μπορείς να πάρεις μέρος μόνο αν είσαι αστυνομικός ή και σαν πολίτης …Και επίσης γνωρίζετε μισθό στο περίπου και που θα μας πάνε. ;
Επισκέπτης

Είμαι από επαρχία και πτυχιούχος, όπως εσύ. Μπήκα στην Αστυνομία 

Κοίτα αν μένεις σε σπίτι 300 ευρώ και κάτω έχεις συγκάτοικο και κάνεις σφιχτή οικονομία βάζεις και λεφτά στην άκρη. Τώρα μιλάμε να ζεις αξιοπρεπώς όχι να κάνεις σαν τον Σκρουτζ ή επειδή σου δίνουν οι γονείς σου λεφτά ή έχεις κάνα ακίνητο και παίρνεις τα λεφτά από εκεί και τα δίνεις στο νοίκι σου ή έχεις σπίτι στην Αθήνα και δεν το αναφέρεις. Γενικά να μην χαϊδεύετε αυτιά παιδιά το παιδί μπορεί να φάει λούκι αν έρθει και μετά ξανά λέω θα φεσωσει τους γονείς του και μπορεί οι άνθρωποι να μην τα έχουν τα 3χιλιαρικα ή αν τα έχουν να μην γουστάρουν να τα δώσουν σε κάτι τέτοιο δηλαδή στο πρόστιμο στο κάτω κάτω της γραφής. Να βλέπεται και την πλευρά του άλλου πριν μιλήσετε, δεν έχουν όλοι ακίνητα από τον παππού και την γιαγιά και περιουσίες για να κάνουν πειράματα όπως κάποιοι άλλοι. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέρουν τι παίζει και με το να του λες του άλλου έλα εγώ βγαίνω μια χαρά επειδή είμαι φτιαγμένος θα είσαι και εσύ. Δεν είναι έτσι, αν έρθει ο άλλος και δεν έχει λεφτά να φάει ή να πληρώσει τους λογαριασμούς θα του δώσεις εσύ? Για προσέχετε λίγο. Στο άγχος ζούσες γιατί ήσουν ανασφαλής και απλά δεν ήθελες να κάτσεις εκεί όχι επειδή σας έλεγαν θα σας απολύσουμε. Να τα λέμε όλα.

Επισκέπτης

Kwlotoumpas έγραψε: Τετ Φεβ 11, 2026 2:05 pm Για όποιον ενδιαφέρεται βγήκε στην διαύγεια η απόφαση πρόσληψης 598 επιλαχόντων ως Ε.Φ
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A80%CE% ... nline=true

Είσαι και εσύ μέσα σε αυτή την λίστα κωλοτουμπα μου?

Επισκέπτης

Dimkwtc έγραψε: Τετ Φεβ 11, 2026 2:23 pm Παιδιά το πτυχίο μου για να πω στην ανάλογη θέση βγαίνουν εσωτερικές προκυρηξεις που δηλαδή μπορείς να πάρεις μέρος μόνο αν είσαι αστυνομικός ή και σαν πολίτης …Και επίσης γνωρίζετε μισθό στο περίπου και που θα μας πάνε. ;

Όχι ρε συ δεν βγαίνουν τέτοιες προκηρύξεις. Ο άλλος που σου λέει ΠΑΠΑΤΖΕΣ ότι βγαίνει άνετα του κουμπανε λεφτά οι γονείς του ή είναι φτιαγμένος με νοίκια κατά πάσα πιθανότητα οπότε πρόσεξε πολύ τι θα αποφασίσεις. Μισθός τους πρώτους 4 μήνες είναι 350 ευρώ μετά φτάνει 900 ευρώ και επίσης θα είμαστε όλοι Αθήνα.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες