Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Από την μέρα που θα τελειώσουν οι ΠΚΕ για όλους μετά από 1 μήνα συνήθως αρχίζει η εκπαίδευση στην σχολή. Οπότε αν υποθετικά μιλώντας τελειώσουν οι ΠΚΕ τέλος Μαρτίου αρχές Απριλίου στην σχολή περίπου θα γίνει εισαγωγή μέσα Μαίου. Άλλωστε θα μας χρειαστούν το καλοκαίρι που θα υπάρχει φόρτος εργασίας.

ZivoRun24

Δημοσίευση από ZivoRun24 »

Σάββατο τελειώνουν οι ενστάσεις, από εκεί κι έπειτα μετράμε αντίστροφα 
Επισκέπτης

ξερουμε τι ψυχομετρικα θα περασουμε? Επειδη ακουγοντε κατι για τεστ προσωπικοτητας πολλαπλης επιλογης :?:

Επισκέπτης

Μάγκες εγώ πέρασα από τους πρώτους συνοριοφύλακας αλλά δεν θα πάω ενημερώνω απλά στο 20% είμαι στο αεροδρόμιο γιατί πέρασα ειδικός φρουρός εγώ καλή συνέχεια σας εύχομαι ότι καλύτερο μάγκες 

ZivoRun24

Πολλά παιδιά έχουν κάνει και δεν θα έρθουν γιατί πέρασαν φρουροί, καλή σταδιοδρομία αδερφέ! Αν έχει κάποιος κάποια; ενημέρωση μοιραστείτε ρε να δούμε που βρισκόμαστε γενικά 
Kwlotoumpas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Κι εγώ μια απ' τα ίδια στους Ε.Φ μπήκα. Καλή επιτυχία σε όσα παιδιά το θέλουν το επάγγελμα.
Επισκέπτης

Καλησπέρα παίδες έχω μια απορία,σαν πρώτη προτίμηση έχω βάλει Αθήνα και είμαι στον κύριο πίνακα και με βάση την σειρά περνάω , όμως έχω επιλέξει κι άλλες 5 περιοχές όπου είμαι στους επικουρικους πίνακες αντίστοιχα
Υπάρχει περίπτωση να έχω θέμα και να χάσω την πρώτη θέση προτίμησης;;; Αυτό ήθελα να ρωτήσω Ευχαριστώ 

Επισκέπτης

Καλησπέρα,
που εδρεύουν οι σχολές και που εκτιμάται να γινει εκπαίδευση βάση κατα τόπους εαν γνωρίζει κάποιος.. 
Επίσης γνωρίζω ότι κάποιος πρώτου ορκιστεί δηλαδή κατά το διάστημα της εκπαίδευσης στη σχολή πρώτου αποφοιτήσει και πρώτου υπογράψει σύμβαση ενός έτους μπορεί να παραιτηθεί χωρίς  καμιά δέσμευση και επιβάρυνση.
Θα ήθελα να ρωτήσω εαν αφού αποφοιτήσει,ορκιστεί και υπογράψει σύμβαση ενος έτους, μπορεί να παραιτηθεί πριν το πέρας του έτους και εαν όχι ποιες επιπτώσεις έχει εαν το κάνει.
Ευχαριστώ.

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 10, 2026 10:42 am Μάγκες εγώ πέρασα από τους πρώτους συνοριοφύλακας αλλά δεν θα πάω ενημερώνω απλά στο 20% είμαι στο αεροδρόμιο γιατί πέρασα ειδικός φρουρός εγώ καλή συνέχεια σας εύχομαι ότι καλύτερο μάγκες 

ποια περιοχη περασες φιλε?

Επισκέπτης

ΣΦΟΧ ή ΠΕΘ;
Για τους ψαγμένους..
Μια γνώμη..;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 10, 2026 8:41 pm ΣΦΟΧ ή ΠΕΘ;
Για τους ψαγμένους..
Μια γνώμη..;

Άλλο επάγγελμα το ένα άλλο το άλλο. Δεν είναι μπλούζες.
ZivoRun24

Κι εγώ Αθήνα από επικουρικό είμαι αδερφέ, όχι πας κανονικά πρώτη επιλογή, κι εγώ περνάω κι αλλού από επικουρικό αλλά Αθήνα έχω πρώτη επιλογή 
Επισκέπτης

Ωραίος μπραδερ ευχαριστώ 
Επισκέπτης

Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους. 
Εχει ακούσει κανείς ποτέ υπολογίζουν να μας καλέσουν για αθλήματα ή οτιδήποτε για την εκπαίδευση; 
Επισκέπτης

Καλησπέρα. Πότε λέτε να βγουν οι οριστικοί πίνακες και μετά από πόσο καιρό θα μας φωνάξουν να βγάλουμε καρτέλες για γιατρούς?
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες