Δύσκολα φίλε αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Κάνε τα χαρτιά σου ,ξεκίνα γυμναστική και καλή σου τύχη.
Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Arapis321
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
Παιδιά όσα μόρια κ να έχετε κάντε την αίτηση. Μην ρωτάτε καν, προετοιμαστείτε! Εγώ το 2024 έκανα λάθος κ δεν δήλωσα για ΕΦ που θέλω κ τώρα τους πήρε όλους από εκείνη την προκήρυξη. Ίσως σταθείτε τυχεροι αργότερα σε περίπτωση που δεν μπείτε τώρα με λίγα μόρια. Εγώ χτυπάω το κεφάλι μου, μην κάνετε το λάθος που έκανα εγώ. Δεν ξέρεις πότε τι θα γίνει! Καλή επιτυχία όταν βγεί
(Δεν θα συμμετέχω στην προκήρυξη Πυροσβεστική, περιμένω πάλι για ΕΦ, αλλά μάθετε από το λάθος μου)
(Δεν θα συμμετέχω στην προκήρυξη Πυροσβεστική, περιμένω πάλι για ΕΦ, αλλά μάθετε από το λάθος μου)
-
oresst
Εγώ πάλι είμαι εποχικός και τώρα με πήρανε για Ε.Φ από το 24 πέρασα αθλήματα αλλά δεν θα πάω Τρίπολη διότι με οποιον μίλησα στην Αθήνα όλοι κάνουν 2-3 δουλειές για να βγει ο μήνας. Μακάρι να μπορούσα να σου δώσω την θέση μArapis321 έγραψε: Τρί Φεβ 10, 2026 2:14 pm Παιδιά όσα μόρια κ να έχετε κάντε την αίτηση. Μην ρωτάτε καν, προετοιμαστείτε! Εγώ το 2024 έκανα λάθος κ δεν δήλωσα για ΕΦ που θέλω κ τώρα τους πήρε όλους από εκείνη την προκήρυξη. Ίσως σταθείτε τυχεροι αργότερα σε περίπτωση που δεν μπείτε τώρα με λίγα μόρια. Εγώ χτυπάω το κεφάλι μου, μην κάνετε το λάθος που έκανα εγώ. Δεν ξέρεις πότε τι θα γίνει! Καλή επιτυχία όταν βγεί
-
Επισκέπτης
Εποχικός και πηγές για αθλήματα Ε.Φ (?) χωρίς να το ψάξεις καν γενικά και χωρίς να σου αρέσει αυτή η δουλειά. Μάλιστα. Τι να πω, ο καθένας με τον πόνο του.oresst έγραψε: Τρί Φεβ 10, 2026 2:42 pmΕγώ πάλι είμαι εποχικός και τώρα με πήρανε για Ε.Φ από το 24 πέρασα αθλήματα αλλά δεν θα πάω Τρίπολη διότι με οποιον μίλησα στην Αθήνα όλοι κάνουν 2-3 δουλειές για να βγει ο μήνας. Μακάρι να μπορούσα να σου δώσω την θέση μArapis321 έγραψε: Τρί Φεβ 10, 2026 2:14 pm Παιδιά όσα μόρια κ να έχετε κάντε την αίτηση. Μην ρωτάτε καν, προετοιμαστείτε! Εγώ το 2024 έκανα λάθος κ δεν δήλωσα για ΕΦ που θέλω κ τώρα τους πήρε όλους από εκείνη την προκήρυξη. Ίσως σταθείτε τυχεροι αργότερα σε περίπτωση που δεν μπείτε τώρα με λίγα μόρια. Εγώ χτυπάω το κεφάλι μου, μην κάνετε το λάθος που έκανα εγώ. Δεν ξέρεις πότε τι θα γίνει! Καλή επιτυχία όταν βγεί
υπομονή να δούμε τι θα γίνει με τους πεθ
-
Επισκέπτης
έχουμε κανένα νέο για την προκήρυξη
-
Επισκέπτης
Κάντε τα χαρτιά σας. Οι άλλοι μπήκαν εποχικοι μετα από 5 χρονιά με 0 μόρια και έβγαιναν στα σοσιαλ μετα και έλεγαν οτι είναι έμπειροι και πρέπει να γίνουν μόνιμοι

-
Xestra
Κ εσύ τι είσαι που θα κρίνεις τον καθένα? Δικαίωμα του καθενός να γράφει ή να ζητάει οτι θέλει...πόσο κομπλεξικός παίζει να είσαι ?
-
Επισκέπτης
ΣΦΟΧ ή ΠΕΘ;
Για τους ψαγμένους..
Μια γνώμη ευχαριστώ.
Για τους ψαγμένους..
Μια γνώμη ευχαριστώ.
-
pepegas123131
600 ΠΕΘ με Γ κατηγορια θα ειναι δυσκολο να βρεθουν θεωρω οτι υπαρχουν ελπιδες...Ειδικα οσοι εχουμε και Γ ΚΑΙ Δ κατηγοριας ειναι πολλα τα μορια οποτε θεωρω πως δεν θα γινει χαμος με τα μορια προσωπικα.
-
Fire09
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 11
- Επάγγελμα: Άνεργος
Παιδιά η προκήρυξη είναι να βγει πολύ σύντομα οπότε αναμένουμε .Το ηλικιακό όριο ήταν 30 και ίσως να παραμείνει το ίδιο , παρόλο που γίνονται προσπάθειες να ανέβει στο υπουργείο δεν το δέχονται, από την άλλη θα δυσκολευτούν να βρουν τόσους πολλούς οδηγούς που θέλουν με διπλώματα κλπ σε τόσο μικρή ηλικία . Δεν θα μου φανεί παράξενο καμία αλλαγή της τελευταίας στιγμής .
-
Επισκέπτης
φιλαράκι εγώ πιστεύω όσο και να δυσκολευτουν να βρουν το όριο δεν το αλλάζουν το ίδιο γίνεται και με της προκήρυξης στο στρατό μενού κενές θέσεις και το όριο δεν το ανεβαζουνε με τίποταFire09 έγραψε: Τετ Φεβ 11, 2026 8:21 am Παιδιά η προκήρυξη είναι να βγει πολύ σύντομα οπότε αναμένουμε .Το ηλικιακό όριο ήταν 30 και ίσως να παραμείνει το ίδιο , παρόλο που γίνονται προσπάθειες να ανέβει στο υπουργείο δεν το δέχονται, από την άλλη θα δυσκολευτούν να βρουν τόσους πολλούς οδηγούς που θέλουν με διπλώματα κλπ σε τόσο μικρή ηλικία . Δεν θα μου φανεί παράξενο καμία αλλαγή της τελευταίας στιγμής .
-
Fire09
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 11
- Επάγγελμα: Άνεργος
Φίλε μου μιας κ αναφέρεις το στρατό ξέρεις πόσα στρατόπεδα θα κλείσουν και πόσα έχουν κλείσει ήδη ; εγώ ξέρω ότι η πυροσβεστική αν δε βάλει κόσμο μέσα και ειδικά οδηγούς θα αρχίσουν να κλείνουν κλιμάκια και δεν είναι καιρός και συνθήκες που να το επιτρέπουν αυτό το πράγμα, οπότε πίστεψε με αν ζοριστούν πολλά μπορεί να αλλάξουν εδώ για 150 άτομα κόντεψε να μην φτάσουν 420 που κάλεσε για ΠΚΕ και όλη η προκήρυξη είχε 600κατι συμμετοχές ναι μεν ήταν Αθήνα αλλά τι μ αυτό ; Στην Αθήνα ζει η μισή Ελλάδα !
-
Tagg
Προσωπική άποψη, ότι είναι για τον τόπο συμφερόντων σου. Αν μένεις νησί μην πας πεθ σε καμία Αθήνα, αν δεν σε νοιάζει σίγουρα πεθ, είναι μόνιμη θέση και μιλάμε για πυροσβεστική και δουλεύεις 10 υπηρεσίες τον μήνα.
-
Επισκέπτης
Περίμενε και θα δεις αν θα βρεθούν. Οι θέσεις είναι για όλη την Ελλάδα. Γνωρίζω προσωπικά πολλούς που δεν έκαναν αίτηση για τους 150 λόγω Αθήνας. Οπότε μην συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Όσο για το όριο ηλικίας και εγώ πιστεύω ότι δεν θά αλλάξει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες