Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
Μαλιστα, ευχαριστω πολυ! ουφ, με τα μορια της συνεντευξης κατι καναμε τωρα χωρις αυτα... τη βαψαμε...
τεσπα υπομονη μεχρι δευτερα!

Άν αυτό σε παρηγορεί τα μόρια των συνεντεύξεων αφαιρέθηκαν απο όλους τους υποψήφιους.
Καλή επιτυχία.
Καλή επιτυχία.
Χιχιχιχιιχ με παρηγορει... απλως απο το αγχος δε το σκεφτομαι και σκεφτομαι οτι μονο τα δικα μου μορια επεσαν και μειωθηκαν κατα πολυ... φανταζομαι καταλαβαινεισ... οτι και να λεμε παντως τα αποτελεσματα βγηκαν απλως η ανακοινωση μενει!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Και εγώ υποψήφιος είμαι!
Υπομονή και όλα θα γίνουν αγαπητή μου!
Και εγώ υποψήφιος είμαι!
Υπομονή και όλα θα γίνουν αγαπητή μου!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 63
Τακη εβαλες μονο τει; Ωχ, ισως απορριφθεις! Και αυτο γιατι πηρα την στο γεα κ μου ηταν κατηγορηματικοι πως αν ζητα απολυτηριο μοριοδοτειται μοναχα αυτο, τιποτα παραπανω, αλλωστε το γραφει κ στην προκηρυξη! Αν εβαλες μονο αυτο ισως ειναι σκουρα τα πραγματα
Μακαρι να μην σε απορριψουν!

Dum spiro spero
Στη συγκεκριμενη ειδικοτητα ζητα ''τουλαχιστο απολυτηριο Γυμνασιου'' δηλαδη απο γυμνασιο μεχρι και 3 μεταπτυχιακα. Δε ζηταει Απολυτηριο γυμνασιου. Δε ξερω θα φανει. Περυσι στην ιδια ειδικοτητα που ζητουσε τα ιδια εκανε ενας φιλος μου και δεν εβαλε γυμνασιου αλλα ΤΕΕ β κυκλου. Θα δειξει...
Και τοτε γιατι μου εβγαλε σωστα και πληρη τα χαρτια τον ιουνη;
-
- Στρατηγός
αφου ζητα τουλαχιστον τοτε εισαι οκ! Τουλαχιστον σημαινει απο το μικροτερο εως το μεγαλυτερο πτυχιοtakis2 έγραψε:Και τοτε γιατι μου εβγαλε σωστα και πληρη τα χαρτια τον ιουνη;
Dum spiro spero
Μακαρι να μη το λες για να με παρηγορησεις και να ειναι οντως ετσι...
-
- Στρατηγός
Μιλας παντα για στρατο ξηρας ετσι; Η για αεροπορια; Αν μιλας για αεροπορια που ζητουσε μονο απολυτηριο, τοτε ισως να απορριφθεις οπως σου ειπα παραπανω... Αν ελεγε "τουλαχιστον απολυτηριο λυκειου" τοτε θα εισαι οκ για τον λογο που σου ειπα παραπανω
Dum spiro spero
Για ξηρας τωρα, αν και εκανα για και αεροπορια. Εχεις δικαιο και ηρεμησα τωρα. Στην αεροπορια ζηταει ''απολυτηριο λυκειου η αλλος ισοτιμος τιτλος.'' ενω στο ξηρας''τουλαχιστο απολυτηριο γυμνασιου''. Εκτος και αν αυτοι δεν εχουν το Θεο τους και κανουν οτι θελουν
Λοιπον χαμελεων, περυσι επαιρνα 168 ατομα με γραμματικες γνωσεις''αποφοτοι τουλαχιστο ΤΕΕ β κυκλουη απολυτηριος τιτλος ολων των τυπων λυκειου''. Οι βαθμολογιες ηταν1020 ο πρωτος και 456 ο τελευταιος.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Οταν βγουν τα αποτελεσματα θα λεει και τα μορια;
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑΙ. ΠΕΡΥΣΙ ΤΑ ΕΛΕΓΕ...ilias83 έγραψε:Οταν βγουν τα αποτελεσματα θα λεει και τα μορια;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 69
που ξερεις ακριβως ποσα ατομα επαιρναν; Με βεβαιωση σπουδων ποσα;takis2 έγραψε: Λοιπον χαμελεων, περυσι επαιρνα 168 ατομα με γραμματικες γνωσεις''αποφοτοι τουλαχιστο ΤΕΕ β κυκλουη απολυτηριος τιτλος ολων των τυπων λυκειου''. Οι βαθμολογιες ηταν1020 ο πρωτος και 456 ο τελευταιος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης