Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)
με ποσά μόρια πιστεύετε θα μπει ο τελευταίος
-
Επισκέπτης
Η αντιπυρικη ξεκινάει 1 Απριλίου...!!!Μπορεί να βγει και τέλος Μαρτίου κάνεις δεν το ξέρει....!!!πάντως θα βγει πολύ πολύ σύντομα να ξέρετε...!!!!δεν τα βγάζω από το μυαλό μου αυτα που γράφω...!!!
-
Επισκέπτης
Από πότε ξεκινάει η αντιπυρική 1η Απρίλη ; Πάντα 1η Μαΐου ξεκινάει ! Μέσα προς τέλη Μαρτίου ή αρχές Απρίλη θα βγειΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 07, 2026 10:38 pmΗ αντιπυρικη ξεκινάει 1 Απριλίου...!!!Μπορεί να βγει και τέλος Μαρτίου κάνεις δεν το ξέρει....!!!πάντως θα βγει πολύ πολύ σύντομα να ξέρετε...!!!!δεν τα βγάζω από το μυαλό μου αυτα που γράφω...!!!
-
Επισκέπτης
Η αντιπυρική ξεκινάει 1η Μαϊου, κάθε χρόνο. Μην μπερδεύεστε με τους εποχικούς που με το 8μηνο πλέον, θα ξεκινούν τις συμβάσεις τους από 1η Απρίλη.
-
Επισκέπτης
Λάθος το έθεσα...1 Μαϊου ξεκινάει η αντιπυρικη 1 Απριλίου ξεκινάνε η εποχικοί...!!!!Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Φεβ 08, 2026 12:05 pmΑπό πότε ξεκινάει η αντιπυρική 1η Απρίλη ; Πάντα 1η Μαΐου ξεκινάει ! Μέσα προς τέλη Μαρτίου ή αρχές Απρίλη θα βγει
-
Επισκέπτης
Πώς και θα βγάλουν για 600 θέσεις πάντως γιατί βλέπω γενικά με το σταγονόμετρο βγάζουν αν βγάλουν και το αστείο είναι ότι έχουν ανάγκη. Μακάρι πάντως παίδες όσοι το έχετε όνειρο και δεν θέλετε απλώς την μονιμότητα να μπείτε.
-
Ethelontis123123
Μπορει καποιος να μου πει πως υπολογίζονται τα μορια?
-
Ektoneso
Τελευταία πληροφορία... ο Μπαρδάκης πιέζει για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω να πάρει παραπάνω απο 600 άτομα στην ΠΕΘ η οποία θα βγει πολύ σύντομα. Θέλει να προσθέσει γύρω στα 50 άτομα ακόμα. Δεν ξερω τι θέλει να πετύχει και το κάνει αυτό αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα του κάνουν το χατήρι. Σχολιάστηκε έντονα στο Αρχηγείο μετα την επίσκεψη του με τον Αρχηγό και τον Υπουργό...
-
Fire09
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 20
- Επάγγελμα: Άνεργος
Σχετικά με το χρονικό της προκήρυξης παιδιά δεν έχει να κάνει η αντιπυρική αλλά η έναρξη εργασίας των εποχικών και γι αυτό το λόγο θέλουν να βγει πριν πιάσουν δουλειά ο διότι σχεδόν οι 300 απο τους 600πεθ θα είναι εποχικοί , μπορεί και παραπάνω , οπότε εάν προσληφθούν και τρέχει και η ΠΕΘ θα δημιουργηθούν πολλά προβλήματα και από την άλλη εινα χαζό να παίρνεις εποχικούς να παραιτούνται να πηγαίνουν ΠΕΘ και πάει λέγοντας . Για εμένα η προκήρυξη έπρεπε να έχει βγει ήδη και δύσκολο να έχουν προσληφθεί πριν τις αρχές απριλη . Το ότι εκπαιδεύει τους 150 δεν προβληματίζει το αρχηγείο να εκδόσει τη προκήρυξη και να γίνονται αιτήσεις ούτως ή άλλως θέλει σχεδόν 1.5-2 μήνες για να μπουν για εκπαίδευση από όταν θα εκδοθεί.
-
Επισκέπτης
Αδερφέ τι δεν καταλαβαίνεις θέλει να βάλει τους δικούς του. Οσο πιο μεγάλο νούμερο τόσο περισσότεροι εποχικοί. Προφανώς εχει ακριβώς τα νούμερα και ξέρει γι αυτο πιέζει. Μαγκιά του πάντως μακάρι να συνεχίσει έτσι μπας και!Ektoneso έγραψε: Κυρ Φεβ 08, 2026 9:59 pm Τελευταία πληροφορία... ο Μπαρδάκης πιέζει για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω να πάρει παραπάνω απο 600 άτομα στην ΠΕΘ η οποία θα βγει πολύ σύντομα. Θέλει να προσθέσει γύρω στα 50 άτομα ακόμα. Δεν ξερω τι θέλει να πετύχει και το κάνει αυτό αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα του κάνουν το χατήρι. Σχολιάστηκε έντονα στο Αρχηγείο μετα την επίσκεψη του με τον Αρχηγό και τον Υπουργό...
-
Επισκέπτης
Καλημέρα. Είμαι πολίτης, 26 ετών, εχω τελειώσει ειδικές δυνάμεις και εχω όλα τα απαραίτητα μόρια [ πολυτεκνεία, δίπλωμα και ένσημα εξω κλπ...], εχω πτυχίο ΤΕΙ ωστόσο αναγκάζομαι να εργάζομαι 2 δουλειές οδηγός και delivery για να τα βγάλω πέρα. Στο delivery ειμαι στην e food και ειχα ασχοληθεί με τα συνδικαλιστικα στις συγκεντρώσεις στην Αθήνα είχαμε έρθει με τα μηχανάκια μας να σας στηρίξουμε οταν αγωνιζόστασταν εξω απο τη Βουλη. Επειδή είμαι από αυτούς που τιμάω αυτούς που βγαίνουν μπροστά θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας, διαβάζω συνέχεια για κάποιον κύριο Μπαρδάκη. Έψαξα το προφίλ του και πληροφορίες γενικά για αυτόν και ειδα συνεντεύξεις του και γενικά τη στάση του όλα αυτα τα χρόνια και αλήθεια εντυπωσιαστηκα. Θέλω να μου πείτε αν ο συνδικαλισμός στη Πυροσβεστική πιάνει, δουλεύει, θέλω να πω αν τους ακούνε και αν τους υπολογίζουν γιατί θέλω να στηρίξω κι εγω με τη σειρά μου κάποιον όταν μπω το οποίο θεωρώ δεδομένο και λόγω μορίων και λόγω φυσικής κατάστασης. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά καλή επιτυχία σας εύχομαι με υγεία.
-
Επισκέπτης
καλησπέρα πόσες συμμετοχές πιστεύετε θα έχει και με ποσά μόρια θα μπει ο τελευταίος
-
Επισκέπτης
Θα γίνουν αρκετές αιτήσεις...και οι θέσεις δεν θα είναι 600 θα είναι λίγο παραπάνω....!!!!
-
Επισκέπτης
Ποιους δικούς του ρε μάστορα?? Νομίζεις έχουν μείνει πολλοί εποχικοί κάτω των 30?? Όσοι είναι είναι με μια αντιπυρικη. Πολίτες θα μπούνε πάλι και εθελοντές! Πελάτες ψάχνει για το σωματείο τουΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Φεβ 09, 2026 4:06 amΑδερφέ τι δεν καταλαβαίνεις θέλει να βάλει τους δικούς του. Οσο πιο μεγάλο νούμερο τόσο περισσότεροι εποχικοί. Προφανώς εχει ακριβώς τα νούμερα και ξέρει γι αυτο πιέζει. Μαγκιά του πάντως μακάρι να συνεχίσει έτσι μπας και!Ektoneso έγραψε: Κυρ Φεβ 08, 2026 9:59 pm Τελευταία πληροφορία... ο Μπαρδάκης πιέζει για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω να πάρει παραπάνω απο 600 άτομα στην ΠΕΘ η οποία θα βγει πολύ σύντομα. Θέλει να προσθέσει γύρω στα 50 άτομα ακόμα. Δεν ξερω τι θέλει να πετύχει και το κάνει αυτό αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα του κάνουν το χατήρι. Σχολιάστηκε έντονα στο Αρχηγείο μετα την επίσκεψη του με τον Αρχηγό και τον Υπουργό...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες