Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη συνοριοφυλάκων (2025)
Γιατί είχες τόσες λίγες αιτήσεις ρε παιδιά? Τόσο χάλια είναι?
-
ZivoRun24
Αδερφέ μου δημοτική αστυνομία και φρουροί έτρεχαν,απόλυτα λογικό να μην είχε τόσο κόσμο αναλογικά ειναι αυτά.. Ειναι αστυνομία, σώμα καταστολής,οι μισθοί ξέρουμε ποιοι είναι, ο κίνδυνος επίσης, αν δεν το θες πραγματικά δεν είναι απλά χάλια αλλά κάτι παραπάνω, αν το γουστάρεις πραγματικά τα λέμε στις ΠΚΕ
-
Επισκέπτης
Καλή επιτυχία στις ΠΚΕ αδερφέ εγώ πέρασα ειδικός φρουρός οπότε θα συνεχίσω εκεί.ZivoRun24 έγραψε: Σάβ Φεβ 07, 2026 12:33 am Αδερφέ μου δημοτική αστυνομία και φρουροί έτρεχαν,απόλυτα λογικό να μην είχε τόσο κόσμο αναλογικά ειναι αυτά.. Ειναι αστυνομία, σώμα καταστολής,οι μισθοί ξέρουμε ποιοι είναι, ο κίνδυνος επίσης, αν δεν το θες πραγματικά δεν είναι απλά χάλια αλλά κάτι παραπάνω, αν το γουστάρεις πραγματικά τα λέμε στις ΠΚΕ
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα και συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν! Γνωρίζει κανείς αν το 26 ετοιμάζεται νέα προκήρυξη και για άλλες περιοχές; Ευχαριστώ!!
-
Επισκέπτης
-
ZivoRun24
Αυτός είναι τρόπος μεταξύ υποψηφίων αστυνομικών, το παιδί ευγενέστατο όχι σαν κάτι τσουτσεκια που εμπαιναν εδώ να βρίζουν και να λένε ψέματα..
Φίλε μου για την ερώτηση σου δεν έχω ακούσει κάτι εγώ προσωπικά, ωστόσο είδα ότι έχουν προγραμματιστεί προσλήψεις χωρίς να ξέρω αν θα είναι για προκήρυξη, ωστόσο παρότι πήρε πολύ κόσμο μαζεμένο εύχομαι αν το θες πραγματικά να βγάλει φέτος και να μπεις!
Φίλε μου για την ερώτηση σου δεν έχω ακούσει κάτι εγώ προσωπικά, ωστόσο είδα ότι έχουν προγραμματιστεί προσλήψεις χωρίς να ξέρω αν θα είναι για προκήρυξη, ωστόσο παρότι πήρε πολύ κόσμο μαζεμένο εύχομαι αν το θες πραγματικά να βγάλει φέτος και να μπεις!
-
HHH
Καλησπέρα,
γνωρίζουμε εαν θα υπάρχει επιλογή προτίμησης όσο αφορά σε 1 και παραπάνω περιοχές επιτυχία ή θα είναι η 1η προτίμηση και η τοποθέτηση εφόσον περαστούν και πκε συζητάμε πάντοτε.
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλή επιτυχία σε όλους
γνωρίζουμε εαν θα υπάρχει επιλογή προτίμησης όσο αφορά σε 1 και παραπάνω περιοχές επιτυχία ή θα είναι η 1η προτίμηση και η τοποθέτηση εφόσον περαστούν και πκε συζητάμε πάντοτε.
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλή επιτυχία σε όλους
-
ZivoRun24
Φίλε μου από όσο έχω καταλάβει στην πρώτη σου επιλογή που περνάς, δηλαδή αν έχεις πρώτη επιλογή Αθήνα και είσαι μέσα στα μόρια και περνάς και Κάρπαθο ας πούμε πας στην πρώτη επιλογή άρα Αθήνα..Εγω ας πούμε έχω πρώτη επιλογή Αθήνα, είμαι μέσα στα μόρια οπότε Αθήνα
Παιδιά από ότι κατάλαβα για Αθήνα τα περισσότερα άτομα που είναι πρώτα στην επικουρική λίστα περνάνε αλλού σαν πρώτη επιλογή οπότε έχουν ελπίδες και άτομα που είναι 120 θέση στον επικουρικό πίνακα
-
Lagos
Καλημέρα...τα ψυχοτεχνικα έχουν αλλάξει μήπως έδωσε κάνεις τελευταία τι βάζουν την πρώτη μέρα στα γραπτα
Καλή εβδομάδα σε όλους,γνωρίζετε πότε θα αρχίσουν να καλουν για ΠΚΕ;
-
ZivoRun24
Αράξτε παιδιά ακόμα δεν έχουν τελειώσει οι ενστάσεις, έχουμε καιρό ακόμα
-
Επισκέπτης
Περιμένετε να περάσουν αυτές οι 10 μέρες των ενστάσεων, ύστερα να τις ελέγξουν και ύστερα να βγάλουν τους τελικούς αναμορφωμένους πίνακες. 14 λήγουν οι ενστάσεις, πες καμιά εβδομάδα στο περίπου ίσως και περισσότερο ανάλογα τις ορέξεις για να βγάλουν τους αναμορφωμένους δηλαδή μίσο + μήνα υποθέτω. Για Π.Κ.Ε σας βλέπω για μέσα Μαρτίου προς Απρίλιο αλλά αυτά είναι απλά υποθέσεις μου με βάση το πόσο έχω παρατηρήσει να αργούν αυτά τα χρόνια σε προκηρύξεις γενικά οπότε μη το δένετε κόμπο.
-
ZivoRun24
Κι εγώ εκεί υπολογίζω, ωστόσο σχολή αν όχι μέσα καλοκαίρι στο τέλος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες