Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Μάγκες εκεί δεν έχει του Μαΐου τα άτομα να προσθέσετε και αυτά μέσα
-
Επισκέπτης
515 οι επιτυχόντες τώρα + 85 Μαϊου , βγαίνει 600 άτομα.
876 ή 926 εφ που είχαν ανακοινώσει ότι θα προσληφθούν, υπάρχει έλλειμμα 276-326 άτομα. Και πάλι δεν είναι λιγο. Ίσως πάμε σε νέα
876 ή 926 εφ που είχαν ανακοινώσει ότι θα προσληφθούν, υπάρχει έλλειμμα 276-326 άτομα. Και πάλι δεν είναι λιγο. Ίσως πάμε σε νέα
-
Επισκέπτης
Νομίζω όμως τον πίνακα δεν τον έχουν εξαντλήσει έχουν μείνει 250 άτομα ακόμα
-
Επισκέπτης
Ο πίνακας εξαντλήθηκε και ευτυχώς έμειναν κενές θέσεις να μπούμε και εμείς...
-
Επισκέπτης
Ρε παιδιά τι γίνεται μόνο εμένα δεν εχουν καλέσει δεν έχω καμία ενημέρωση εγώ είμαι Αθήνα από το ατ κυψέλης υπάρχει άλλος;;
-
Επισκέπτης
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά καλή σταδιοδρομία.
Αν είστε στον πίνακα θα σας καλέσουν σίγουρα από τα αστυνομικά τμήματα που κάνατε την αίτηση. Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα ήρεμα. Αν δεν σας καλέσουν πάρτε εσείς έναν τηλέφωνο ή πάτε από εκεί αύριο το πρωί να ενημερωθείτε.
Τώρα για τις θέσεις μην μπερδεύετε τις κενές οργανικές με τις προσλήψεις. Από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής θα μπουν 600 που θα πάνε Τρίπολη κάτι άλλο δεν έχει βγει. Μπορεί αύριο να πουν θα πάρουμε κι τους υπόλοιπους στην Αθήνα αλλά θα είχαν ξεκινήσει την σχολή πράγμα που δεν έχουν κάνει πέρα από την Τρίπολη.
Μακάρι να σας πάρει όλους έχουμε πολλά κενά.
Υπομονή θα δούμε πως θα το πάνε.
Αν είστε στον πίνακα θα σας καλέσουν σίγουρα από τα αστυνομικά τμήματα που κάνατε την αίτηση. Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα ήρεμα. Αν δεν σας καλέσουν πάρτε εσείς έναν τηλέφωνο ή πάτε από εκεί αύριο το πρωί να ενημερωθείτε.
Τώρα για τις θέσεις μην μπερδεύετε τις κενές οργανικές με τις προσλήψεις. Από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής θα μπουν 600 που θα πάνε Τρίπολη κάτι άλλο δεν έχει βγει. Μπορεί αύριο να πουν θα πάρουμε κι τους υπόλοιπους στην Αθήνα αλλά θα είχαν ξεκινήσει την σχολή πράγμα που δεν έχουν κάνει πέρα από την Τρίπολη.
Μακάρι να σας πάρει όλους έχουμε πολλά κενά.
Υπομονή θα δούμε πως θα το πάνε.
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
926 ειδικοί φρουροί είναι ρε άσχετοι....και έμειναν κενές θέσεις 326 και άμα βάλουμε και παραιτήσεις άνετα βγάζει μια προκήρυξη 500-600 άτομα ...καιρός να μπούμε και εμείς....που έφτασε στο σημείο να μπει ο κάθε τελειωμένος με 1200 μόρια
-
Kwlotoumpas
- Δεκανέας - ΟΒΑ

- Posts in topic: 30
Με αυτό το μυαλό και το υφάκι που έχεις εσύ καλύτερα να μη μπεις τρελέ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης